Erkekler, kadınlarla ilgili en çok hangi konuda yanılıyor?

Yıl olmuş bilmem kaç hala kadınlar erkeklerin kendilerini anlamadıklarını düşünüyor. Sizce erkekler kadınları neden anlamıyor?
Çünkü ülkemizdeki insan kalitesi genel olarak çok düşük kim ne derse desin insanımızın kalitesi her geçen gün daha kötüye gidiyo. Kadın erkek yok herkes sadece kendini düşünür oldu bencillesti insanı değerlerini kaybetti. Azınlıkta olan kısım da bu tür insanlara maruz kalarak insanlığını yavas yavas kaybediyor. Ve bunların sorumlusu sadece sosyal medya. Bi baksanıza postlara. Herkes kahbelik yapmış sırtından vurmus yalan söylemiş. Ama "yiaa niyet önemli zaten o öyle olmasaydi şöyle olsaydi sende yapmazdın." ya da " sen çok özelsin senden bi tane var sen soylesin sen böylesin" bakın kendine güven farklı bi mevzu ama bu apayrı bi boyut. Herkes herkesin muadili olabilir kendimizi çok da bi halt sanmamak lazım. Kendine guvenirsin evet seni sen yapan bazı özelliklerin farklılıkların olabilir ama bu o özelliğe muhtaç olduğumuzu göstermez. İnsanımız ben iyiyim herkes kötü dediği müddetçe düzelmez. Kendin iyi bir insan ol sonra en yakın çevreni düzelt zaten. Herkes bunu yapsa herkes toplum şahane olur. Böyle de dertler çıkmaz ortaya. Kadını ve erkeği birbirine dusuruyo bu sosyal medya dikkat edin hep erkekler böyle kadınlar şöyle diye paylaşımlar oluyo. Karakter meselesi bu sadece gözünüzü açın kanmayın.
Erkekler degil. "Turk erkekleri" bence. Bizim erkekler kadınları cokta anlamaya calismiyor zaten. Ve kadinlarin cok buyuk seyler istedigi konusunda yaniliyorlar.
Ve bizim erkekler kadinla iletisim konusunda cok kötüler. Nasil iletisim kuracaklarini bilmiyorlar. Ve kadin konustugu zaman dırdır yapiyor olarak anliyorsunuz. Kadinin dediklerine kulak verip birkac cumle bir seyler soyleseniz kadin kendini degerli hissedecek esim/sevgilim beni dinliyor ve anlıyor diye dusunecek.
Ama siz dinlemeyip basim sisti, cok konusuyorsun, dir dir yapiyorsun, işten geldim kafami ütüledin gibi seyler soyluyorsunuz. Onun disinda kadin kendisi icin cok ciddi bir sey anlatirken bu yuz yuze ya da mesajla farketmez. Olayi sekse getirmeye de cok calisiyorsunuz.
Kadin bir sıkıntısıni anlatirken o an seks düşünüp hayatim takma boyle seyleri deyip bir iki öpücükle yataga atmaya falan calisiyorsunuz. Yani kadinlarla iletisiminiz dogru degil. Ve kadini zaten cogunuz seks icin ve arkami toplayan biri ve bunlar zaten görevi seklinde olarak goruyorsunuz. Dugumde burada dugumleniyor, daha da cozemiyoruz zaten.
Ve maddiyata cok kafa yoruyorsunuz. Bir kadina basit bir yerde durduk yere seni seviyorum dersiniz ömrü billah unutmaz. Herkese anlatir, cocuklar dogar büyür onlara anlatir. Babaniz bana sinemada birden bire seni seni seviyorum dedi diye soyler. Bu kadar basit seyleri bile unutmayan buyuten varliklariz biz.
Siz o dediginizi yeri saatini unutursunuz kadin o seni seviyorum cumlesini, ne zaman hangi mekanda dediginizi asla unutmaz. Boyle basit seyleri esirgiyorsunuz.
Daha geçen buyuk teyzem, enistem icin 28 yildir evliyiz bir eline saglik lafini duymadim dedi iclenerek. Ya kadinin istedigi tektas degil. Yaptigi yemege bir eline saglik desin istiyor sadece. Kucuk teyzem 16 yillik evli. 16 yıldır bir cicek almiyor bir tek kiz isterken getirmisti, onun disinda da elinde gormedim, evlilik yildonumumuzu bile hatirlamiyor birakin hediye almasini diyor. Yani yilda bir kere hatirlayacaginiz seyi bile es geciyorsunuz. Kadinlar biraz var oldugunu hissetmek, biraz ilgi ve takdir edilmek istiyor.
Mesela siz erkekler cok fazla takdir bekliyorsunuz basit bir kavanoz kapagini actiginizda bile. Benim abim babamda oyle. Gecen babam kahve yapmis ilk defa yaptı o da, annem yoktu bende rahatsizdim uyuyordum o sıra, cani istemis yapmis, bize de getirdi kac kere guzel yapmışım degil mi diye sorup durdu.
Guzel olmus ellerine saglik dedim kac defa. Erkekler yaptıkları seylerde takdir bekliyor ve ovulmek istiyor. Bunu kadin da ister ama kadin pek duymuyor bunlari sizlerden. Cogu seyi de kadinin gorevi olarak gordugunuz icin takdir etmiyorsunuz zaten. Teyzeme enistemin ellerine saglik dememesinin sebebi gorevi zaten, yapmasi gereken seyi neden takdir edeyim, tesekkur edeyim mantigina sahip. Erkekler olarak cogunuzda da bu mantik var. Daha cok sey yazilir da uzatmayayim.
Kadınlar aşırı duyguları ile hareket ettiklerinden aşırı doğru ya da aşırı yanlış kararlar verebiliyorlar. bu yüzden anlaşılması oldukça zor karmaşık varlıklardır. lakin su varki sizi olduğu gibi kabullenmiş bir kadindan daha iyisini bulamazsınız.
Cevap
4Cevap
Arzulu kadınların bütün erkekleri ile bir şeyler yaşadığını zannediyorlar ama hayır bu yanlış bir şey kadınları çok basit zannediyorlar ama hayır bu yanlış bir şey çok böyle zekası düşük zannediyorlar ama hayır bu yanlış bir şey eğer ki biz istersek erkekleri çok güzel kullanırız ama yapmıyoruz fakat erkekler sürekli kadınları kullanmaya çalışıyor kötü bir şey yani belli bir yerden sonra artık biz de siyah tarafımızı göstermeye başlayacağız 😂
Bunu erkekler cevaplasın. Bence yanılmadıkları tek bir konu yok. Tıpkı kadınların da erkekler hakkında yanıldığı, böyle kafalarına, erkeklere bakış açılarına yerleşmiş şeyler gibi.
😂😂
Başka bilmedikleri her şey hakkında bir yoruma sahipler nede olsa 🙄
Yanlış bilgiye sahip olmasalarda, işlerine geldiği gibi hareket eder onlar 🙄
😂😂😂😂👏👏👏 Devam devam 😂😂
Bu tip insanların kafasına vura vura anlatsanda anlamaz, almaz o bilgileri 🙄
Diğerleri zaten biliyordur bilmesi gerekeni 🙄
👏👏👏😂😂😂🐭🐭🐭Devam devam 😄😄😄😄
O zaman anlamak için kendini zorla djdk
Alırsınız umarım bayım :D
😃 ne demek
Kadınların gerçekten karakteri sevebileceğine inanıyorlar. kadınlar daha çok dış görünüşünü beğendikleri kişiyi tanımak ister dışı seçtikten sonra iş paraya gelir. ondan sonra da boy gibi şeyler.
Hipergamiyi bilen bir erkek bütün kadınların her hareketini en az yüzde 90 oranında doğru tahmin eder ama hipergamiyi bilmiyorsa her konuda yanılır. Mevzu budur.
Duygusal oldukları, hatta bunu her duyduğum zaman bi gülme tutuyor bana.
Çıkarcı sevdiklerini bilmiyor çoğu erkek
En İyi Cevap