Selamlarr, çok sıkıldım dön sağa dön sola hava da soğuk hiçbir şey yapasım gelmiyor.😕
Peki ya sizce, sevdiğiniz kişiyi başkasıyla görmek mi, onun ölümüne şahit olmak daha zordur?

Selamlarr, çok sıkıldım dön sağa dön sola hava da soğuk hiçbir şey yapasım gelmiyor.😕
Peki ya sizce, sevdiğiniz kişiyi başkasıyla görmek mi, onun ölümüne şahit olmak daha zordur?
Başkasıyla görmek. Bir başkasına his duyması daha çok yaralar. Aslında bunu yazarken farkettim kadın cinayetlerinin temelinde bu dürtü var sanırım. Ama asla öyle bir şey düşünemem ben. Zaten olay orada kopmuştu. Seni bir başkasıyla görmeye dayanamam dediğimde napıcan beni mi öldürücen dedi dondum kaldım. Onca yıl onca yaşanmışlık. Nasıl hala beni tanıyamadın sen sana zarar verebileceğimi nasıl düşünürsün diyip o andan sonra konuşmayı bırakmıştım. Aradan 1 yıl geçti tam o gün profiline girdiğimde gelinlikli gördüm. Ölüm gibi birşeydi ama kimse ölmedi..
Çok zorr şeyler
Benim için ölüm daha zordur tabi ki. çünkü başkası ile görürsem zaten anında soğur ve o aşk nefrete döner yani sadece acı çeker ama unuturum. ama eğer sevdiğim kişi ölürse bir daha kimseyi sevemem. sevdiğim kadından başka. bu yüzden onun yokluğu ile yaşamam gerekir ki bu çok çok zor dur benim için. bu yüzden bir başkası ile görmek sadece ayrılmama ve onu unutmama neden olur çünkü içim de sevgi zamanla biter ama diğer şekilde ölse bile içimde ki sevgi ölmez ve yaşamaya devam eder
İçteki sevgi zamanla biter mi sence
Gerçek sevgi ise bitmez
Bence de 👌
Cevap
17Cevap
Ölüm çok acı ve dönüşü olmayan bir yol. Rabbim kimseye sevdiğinin ölümünü yaşatmasın. Hayatta olsun ama beni sevmesin başkasıyla olsun ben razı olurum.
Sevdiğim insanı mutlu görmek isterim, başkasıyla mutluysa ne ala. O dakikadan sonra sevdiğim insan olmaz o ayrı bir konu. Ölsün mölsün istemem.
Kadınımı yanımda görmek her zaman
Haber alamıyorsan üzülme, belki ölmüştür. Öldüyse sıkıntı yok ama eğer ölmediyse sıkıntı vardır. 😅 İkisinin acısı ayrı şaka bir yana. İkisinden birisi olacaksa ölmesi bir yandan lütuf gibi geliyor ama öyle değil mi? 😅 2-3 gün oturur ağlarsın, gelmeyeceğini bilirsin ama diğer türlü daha sıkıntı.
Çok zor ikisi de 😅insanın bir yanı yaşasın, ama başkasıyla olsun da diyor. Ben aynı durumda olsaydım yaşasın isterdim, kıyamazdım sanki yine de. Off ya da ölsün ama beni sevdiğini biliyor olurdum, en azından öbür dünyada kavuşurduk. Kendi soruma kendim de cevap veremiyorum. 😅
Başkası ile görürsen nefret edersin soğursun onu bir daha düşünmezsin belki de fakat bölüm böyle bir şey değil bunun dönüşü yok acısı ve ağrısı çok da ağırdır.
Sevdiğim benim olmadıktan sonra ister ölsün ister başkasıyla olsun sonuç yine aynı onu Yine kaybetmiş sayılırım yani bisey değişmeyecek sonuç olarak.
Başkasıyla birlikte görmek daha çok canımı sıkar öldüğünde en azından benim olmayacaksa kimsenin olmasın daha iyi derim.
Başkasıyla görmeyi tercih ederim. Ölümün geri dönüşü yok...
Allah hepimize hayırlı ölüm versin inşallah amin.
Aminn
İkisi de çok ağır. Ama başkasıyla gördüğünde ondan soğumak nefret etmek için sebep var diğerinde daha çok acı çeker insan çünkü sevgini bitirmek için bir sebebin yok.
İkisi de aynı.. Başkasıyla görsem de ölmüş sayılır..
başkası ile görmek daha zordur
ölmek bir keredir
ama onu her gün başkası ile görmek her gün ölmektir
Zor bir soru
Muhtemelen başkasıyla görmeyi tercih ederim.
Ölüm daha zor tabi istiyorsa başkasıyla olabilir
Yaşasa
Ölüp ölüp dirilmek hangisinde oluyor poncik?
Ölüm tabi ki. Baskasiyla gorduysem onunla isim bitmistir uzulmem
Başkası ile görmek daha zor... ölse En azından yattığı yer belli artık derim... 🥺
Başkasıyla görmek daha zor. Çünkü o durumda ölen adeta sensin.
Başkasıyla gördüm daha önce üzdü ama geçti. Ölümüne şahit olmak çok başka bir olay.
Benimle olmasa bile başkasıyla mutluysa bir şey diyemem. Ölmesin ama onunla gülmesin de...
Başkasıyla görmeyi atlatabilirim bir zaman sonra ama, ölümünü atlatabileceğimi sanmıyorum.
Yaşamasını isterdim ve sevildiği bir süreç dilerdim bazen bittiğini kabul edip yoldan çekilmek kendi yoluna gitmek gerek
başka kişiyle görmek en zoru inan o an ölüsüne bile razı gelirsin hahhah
ölümü daha zor olmalı
Başkasıyla görmeyi ölümüne tercih ederdim
Ölecekse kolumda ölsün
Ölümünü görmek daha zor.
Beni öldüreceğini kendi ölsün
Ölümden beter bir acı zaten bahsedilen şey
Ölümünü görmek daha ağır bunu kaldıramam
İkisini de yaşayana sormak gerek…
en ağırı sevildiğini zannederken aldatılmak
İkiside kotu
Ölümü