Eski sevgilimin yakin arkadasi benden hoslandigini soyledi. Eski sevgilimle aralari yok. gercekten hoslaniyo olabilir mi?

Uzun bi iliskim vardi. beni aldattigi icin ayrica kazik ustune kazik attigi icin ayrilmistim. cok seviyordum ama her ayrildigimizda ertesi gunu baskasina yonleniyodu. bunu her zaman yaptigi icin artik kaldirmadim ayrildim.1 seneden fazla oldu ayrilali. Yakin arkadasinada ayni kaziklari attigi icin aralari bozulmus onlarda konusmuyo. cogunlukla biz bi sorun yasadigimizda ben yakin arkadasini arardim. kotu bi kisilikte olmadigini biliyorum taniyorum. ama benden hoslandigini soyledi bu hoslanti sevgi degil bundan eminim. Cok begeniyorum seni karakterini dedi. bunu soylemek zor oldu baya konustuk dogru biseu olmadigini filan. kendiside farkinda olursa bile cok zor bi iliski olur dedi arkadaslari tarafindan hos karsilanmayacaginin farkinda ama cokda istiyorum diyo. dogru olabilirmi sizce

Eski sevgilimin yakin arkadasi benden hoslandigini soyledi. Eski sevgilimle aralari yok. gercekten hoslaniyo olabilir mi?