Nasıl olacak bu iş üniversite de sevgililik dönemi yaşamak istiyorum beni nasıl bulacak
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İleriye bak zamanla olur tabiki
Kime göre ortalama üstü
Genel bi güzellik şeyi vardır ya ona göre ve yüzüm tipim güzel ama sosyal değilim
Sen adım at
Etkilendiğim biri yok
Ozaman nasıl sevgili olucaksın
Ya biriyle konuşuyodum etkilendim de aslında ama ne soracağımı falan bilemediğim den çocuğu. Tanımaya yönelik hiç soru sormadı. m bilmediğimi de söylemedim konuşmayı bitirdik böylece ve sanırım ilk olduğu için aklımdan çıkmıyor
Tekrar yaz
Ama bana çirkin şeyler söyledi ve bana görüldü attı
Ne söyledi
Dolaylı yoldan erkek meraklısı dedi sonra bişey yazdım görüldü attı
Niye öyle dedi ki vardır bunu düşündüren bir neden
Öyle bir neden olsa bile sordum yani konuşalım neden böyle dedin diye cevap vermedi
Hmm ilginç başka erkeklerle konuştuğunu falan öğrenmiştir belki
Konuşmadım ve neden hani konuşalım noluyo dediğimde konuşmak istemedi kaçmadım görüşelim konuşalım dedim
Belki başka biri vardır bahane uydurmuştur
yok bahane değilde olan olayı abartarak bana yansıttı Sence görüldü attı ya yazar mı bidaha
Gururlu biriyse yazmaz
Ama daha beni tanımıyor bile insan etkilendiği bir insanı neden dinlemek istemez ayrıca birbirimizi herhangi bir yerden engellemedikte ve çıkarmadıkta
Dediğim gibi başkası olabilir kafasında oyüzden böyle davranıyordur
Bir şey daha var konuşmayı bitirdikten sonra bana bunları dedi yani biz konuşmayı bitirdik sonra tekrar yazıp bunu dedi
Neyi
İşte o erkek meraklısı gibi bişey dedi biz konuşmayı onun öncesinde bitirmiştik daha sonraki zamanlarda bana mesaj atıp bunu dedi. Ben de görüşelim konuşalım o ne demek falan dedim cevap vermedi
Kendi kafasında kurmuş bişeyler bende çözemedim arkadaşı
Ya etkilendiği için mi böyle bi laf attı bana. Çünkü zaten konuşmayı bitirmiştik 1 ay sonra dönüp böyle bişey neden yazar ki bi insan
Bilemem ona sormak lazım
Yani sence erkekler genelde aynı düşünmez mi söxödöşsşs
Hayır
Bunun cevabını bulamamak üzdü :( o zaman bana bi olumlu bi olumsuz düşünce söyler misin bunun hakkında ne düşünüp böyle davranıyordur
Kendi kafasında bişeyler kurmuş oyüzden öyle bişey yazmıştır ya da birinden bişey duyup öyle tepki vermiştir
Yani bişey hissetmeyen biri böyle tekrar dönüp yazar mı sonuçta zaten konuşmuyoduk
Ben mesela konuşmayı bitirdiğim birine dönüp böyle bişey yazmam bişey hissetmiyosam
Ya hissetse yazardı şimdiye zaten çokta şey yapma
Öyle mi diyosun :( anladım teşekkürler
Önüne bak ponçik birine bu kadar takılırsan evde kalırsın
Biliyodum ilk etkilendiğim kişinin ben de böyle bir etki bırakacağını
Etki bıraksa bile bu kadar kafana takmaya değmez
Herkes aynı şeyi diyo ama sanırım kendimi tam olarak ona anlatmadığımdan içimde yarım kaldı sanki tanışma kısmında tam olarak anlatsaydım farklı olurdu gibi geliyor
Olmuşla ölmüşe çağre yoktur
:( öyle sanırım ama kendimi ona anlatsam baya rahatlıcam benim hakkımda böyle düşünmesini istemem kimsenin
Yaz anlat o zaman
Görüldü yedim bunun üstüne yazmam olmaz bi de o kadar dediği lafın üstüne zaten konuşmak istediğimi söyledim dönmedi umarım o yazar
Yazarsa anlatırsın yazmazsa önüne bakarsın
Öyle olucak sanırım yazsa bari içim hiç rahat değil
Düşünme çok fazla
O kadar çok etkilendim ki hem ilk olmasından hem de her yönden baya iyi olmasından sanırım
Şanslı adam bizden etkilenen kimse yok
Kxkxmxx öyle deme bulursun birini. gerçekten şanslıydı romantik anlamda kimsenin elini bile tutmamıştım ona olduğundan çok fazla değer verecektim. Belki sonunda ğzülecektim ama bunu göze almıştı
Darısı başıma o zaman 😄
Aynen senin karşına seveceğin biri çıksın. Bana da o yazsın 😂
İnş canım ya 😂