• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Hiç sevgili yapmak sosyalleşmek istemiyorum bende bi sıkıntı mı var?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Hiç sevgili yapmak sosyalleşmek istemiyorum bende bi sıkıntı mı var?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
4 ay
  • Bunda hiçbir sıkıntı yok, gerçekten 🫶 Bazı dönemlerde kimseyle uğraşmak istememek çok normal. Herkes aşk, ilişki, flört kafasında olmak zorunda değil. Senin önceliklerin şu an başka olabilir; okul, iş, hobi, kafa dinlemek... Bunlar da çok değerli 🧘‍♀️✨

Sadece kendini gözlemle; “istemiyorum” mu diyorsun, yoksa “korkuyorum/çekiniyorum” mu? İkisi farklı şeyler. Peki sen kendini hangisine daha yakın hissediyorsun? 💭💕

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

3

Cevap

• YavuzSelimBey
    YavuzSelimBey Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı.

Geçmiş tam olarak geçmemiş kardeşim. İçindekini silmeden hislerini temizlemeden hayata dönüşün zor.

0
    0 Yorumla
  • Tubahaniml
    Tubahaniml Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Normal insansın. Diğerleri sıkıntılı

0
    0 Yorumla
  • Şanzimentlerderneği
    Şanzimentlerderneği Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı.

Normalsin

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Bence değil herkes sevgili filan yapıyor yaşımda geçiyor yapmam lazım ama istemiyorum

Yorumla
    • Şanzimentlerderneği
      Şanzimentlerderneği
      4 ay

Normal olan ve yapman gereken tek şey kendi isteklerin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

şu an öyle bir devirdeyiz ki kendi istediklerin hep arka planda kalıyor ilk önce kendi hayatta kalman gerek para gerek kariyer gerek bunları yapmaya çalışıncada diğer şeylerden geride kalıyorsun

Yorumla
  • prometheus0
    prometheus0 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    4 ay

Gayet normal arada * olman lazım.

0
    0 Yorumla
  • 41tugrul
    41tugrul Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    4 ay

olabilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    4 ay

var aşk acısı çekmişsin

0
    41 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Nerden bildin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

bilirim hayattan soğuttuğunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Nasıl geçer

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

ben de çözümünü bulamadım onun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Aslında benimki toksit bir ilişki ayrıl barışlı en sonunda kopadım ipleri komple ama çok yordu istiyorum yeni sevgili ama uğraşmak istemiyorum yeniden tanış manış yoruyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

benim de çok toksikti ve aynı söylediğim gibi çok fazla ayrıl barış oldu ben de galiba bir daha olmicam onla ama üzülüp özlüyorum bağımı koparamadım ben yeni sevgili de istemiyorum yasıma saygı duymak istiyorum sadece

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Buda bizim zaafımız boşluğa düşünce özledim seni bilmem ama benim kendime saygım yok galiba olmuyorsa olmuyor neden hala o başka insan mı yok neden yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Tüm olumsuzluklara rağmen hâla neden o kalbi dinleyip bi anlık yumuşama geliyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Kalple hareket ettiğim için böyle oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

ne zaman bitti sizin? ben öyle düşünmüyorum ya olmuyorsa olmuyor neden başka insan mı yok dediğin şey için bilmiyorum başka insan olmasını da istemiyorum benim için doğru kişi olmadığını biliyorum istesem başkasıyla olurum ama işte istemiyorum o doğru kişi olsun düzelsin istiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Geçen hafta bitti
      Senin düşüncem yanlış kimseyi değiştiremessin değiştirmeyede çalışma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Belkide senin için hayırlı değildiR ALLAH sana bi mesaj beriyordur olmuyor diye zorlarsan üzülürsün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Ben bunları diyorum ama tekrar dönüyorum o da boşlukta olduğum için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

kız ne düşünüyor peki o nasıl?
      ben değiştirmek istemiyorum zaten, o değişsin bir şekilde istiyorum ciddi anlamda değişip bir daha aynı şeyleri yaşamadan pişman olup dönsün istiyorum ben. ben başkasını onun yerine koymayı düşünmeye bile cesaret edemiyorum şu an belki de yeni bittiği için. eğer düzelip gelmeyecekse istediğim gibi olmayacaksa umarım Allah tamamen soğutur kalbimi de aklımı da ona çünkü tıpkı senin gibi bu sitelere düşüp boşluğunu doldurmaya çalışıyorum, sorduğun sorudaki gibi bir insan oluyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Benim konuştuğum ruh hastası bipolar bi anda iyi giderken aniden çok anlamdız bir şey yüzünden ilişkiyi bitirip engel atıyor çok güzel biri beni sevdiğiini biliyorum ama çok zor birisi aşırı zor öyle yordu ki artık bunaldım en sonunda netleşsin dedim biraz uzağız 100 km filan işler ciddileşince konuşalım uzaktan yapamıyorum dedi tamam dedim bastım engeli dahada kaldırmıyacağıö

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

İyice soğudum bu işlere ama onu istemek değil derdim sadece mutlu olmak istiyorum eve geliyorum işten daralıyorum sosyalleşmek istiyoruö biraz içime kapanık sakin biriyim dahada bunalıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

yaa aynı şu an ayrı olduğum sevgilim gibi konuşuyorsun tek farkı uzaktan yapamıyorum diyen sizde kız olmuş bizde ise o oldu aslında biz uzak değiliz de bir ay kadar uzakta olduk 800-900 kilometre bizim de ne kadar benzerlik var. neyse işte bende ise ben biraz sorun çıkarttım ilişki boyunca ama haklı sebeplerim oldu o da biliyor bunu ama o kaldıramadı galiba uzun süre böyle sürünce yoruldu sonunda da duygusal sorumluluk almaktan kaçtı. onun kaçması beni daha çok üzüp sinirlendirdi ben de en sonunda sen ayrılık istiyorsan benim gözümde öldün artık diyip engelledim ve ilk defa bu kadar uzun süre engelini hiç kaldırmadım tabii o da … çok üzülüyorum ben

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

hmmm ben onla mutlu olmak istiyorum o ise tıpkı senin gibi sadece mutlu olmak istiyor neyle olursa olsun tarzında … kırıcısınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Benim mutlu olmamı istemem çok doğal çünkü onun için yaptığım fedakarlıkları bilemessin bi telefonuna 5 dk görmek için ayağına gidiyordum o ise eften püften şeylere ayrılıp beni manipüle edip özür bile dilemiyordu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Ben sevdiğime çok sadık bir insanım bunu ona sonuna kadar hissettirdim bende mutlu olmak isterdim ama olmadı mı olmuyor işte şu an belki erkeklerle konuşuyordur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

eften püften dediğin şeyler gerçekten öyle miydi yoksa onun hassas olduğu ve kabullenemediği noktalar mıydı bunu iyice düşün bence. sadakatini sonuna kadar hissettirmen ne kadar güzel … ben onu hissetmedim işte ve ondan dolayı tartışırdık ayrılırdık hep ona göre o hissettiriyordu ama bana göre değildi işte çok kıskanç ve güven sorunu olan biriyim zaten öyle işte bilmiyorum… kötü oldu benim için çok çok kötü hem de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Bir tsne örnem vereyim ben kendime yeni dükkan açtım ve afedersin it gibi çalışıyorum ve ona dedim bana biraz zaman tanı bu aralar yoğunum elimden geldiği kadarda yazdım ona ve o beni arayıp sen yoğunsun ben senden ilgi alamıyorum diyip engelledi benim zor zamanlarımda destek çıkmak yerine beni engelledi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Güven önemli iki tsrafta vermeli tek taraflı olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

yoğun olduğunu ona gösterdin mi belki anlamıyordu ne kadar yoğun olduğunu işin ciddiyetinin farkında değildi ilgi konusunda eksik hissettiği bir şeyler var demek ki bu senden dolayı değil senden önce belki küçüklüğünde ailesinden kalan bir durum ben elimden geleni yapıyorum daha ne istiyo diyemezsin işte bazı şeyler bazı insanlarda cidden aşırı önemli kendileri de abarttıklarının farkında belki ama o olmayınca içlerinde çok kötü savaşlar veriyorlar yani engellemesi hata tamam ama bunu en başında ciddi bir şekilde onla konuşup güven verip arada aklında olduğunu gösteren 10 saniyeni alan mesajlar atsan belki daha iyi olurdu kız. şu an erkeklerle konuşuyor belki dedin ama sen de şu an “onsuz mutlu olmak istiyorum” dedin ikisi de aşırı ağır biliyor musun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

O yoğun olduğumu çok iyi biliyordu ben oto ustasıyım ellerim yağlı filan oluyor be fotoğraf atıyorum o tersliyor ben onun kalbini almaya çalışıyorum sen dedin güzel bir iki cümle söyledin ben saatlerce gönlünü almaya çalıştım yeri geliyor sabah 6 ya kadar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

O da biliyor kendisinin rahatsız olduğunu gerçekten kendi diyor ruh hastasıyım diye yoruldum gerçekten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Sinirlenirsin ben gönlünü alırım ama uzat uzat uzat uzay sabaha kadar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

hımmm o zaman sen haklı olabilirsin. peki ne olsun istersin? benim şu an ayrı olduğum kişi de biraz seni gibi düşündüğü için ve bizim durumumuz da sizinkine bir tık benzediği için merak ediyorum onun şu an ne düşündüğünü. sen ne hissediyorsun ne olsun isterdin şu an? gelecekte pişman olur musun mesela sevdiğin ve seni seven kızla olmazsan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Onu kalbimden silmek unutmak istiyorum pişman olurmuyum belki ama mutlu olsaydık ayrılmazdık karşıma çıkan başka bi insanla belki daha mutlu olacağım o da bunun farkında 193 boy tipim var işim var yazacak bana o pişman olacak ama dönmeyeceğim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

o zaman benimki de öyle düşünüyordur ve o zaman benim de acilen kalbimden silip boşu boşuna üzülüp belki düzelir ve iyi oluruz diye beklememem gerekiyor çok zor galiba ama böyle düşünüyorsa ben cidden asla asla mutlu olamam onla. benim istediğim olgun düşünsün onsuz da mutlu olurum değil de onla mutlu olmayı isterim desin, belki başka biriyle daha mutlu olurum tipim boyum fiziğim şöyle bana kız mı yok diye düşünüyorsa ki muhtemelen tıpkı senin gibi düşünüyordur asla kabul edemem asla biz bitmişizdir ve siz de bitmişsiniz haberin olsun. böyle düşündüğün için siz barışsanız bile mutlu olmayacaksınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺😞😞😞😞

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

çok üzüldüm şu an kendim için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Sen onu benle niye bir tutuyorsun ki belki farklı düşünüyor benle kıyaslama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Benim yaşadıklarımı yaşamamışsınızdır o yüzden sakin ol

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Çok duygusalsın biraz aklınla düşün hep kalbinle düşünme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

hayır benzer şeyler yaşadık onla çünkü. 2 yıl oldu neredeyse bir haftadır ayrıyız ve ben de senin sevgilinden farklı olarak kıskançlık ve güven konusunda çok sorun çıkardım çok tartıştık çok kavga ettik sonunda o da senin gibi yoruldu o da beni çok güzel bulup çok sevdiğimin farkında ama ayrıyken senin yazdığın şeylerin benzerini yazıyordu ve bitti ve bir kere bile ulaşmadı bana muhtemelen o da senin gibi düşünüyor 😔

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

evet aklımla düşünmem lazım hele ki o da senin gibi “bana kız mı yok” diyorsa ya ben zaten kıskanç biriyim böyle düşünen biriyle hayatım boyunca mutlu olmam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

onu da mutlu edemem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

ben asla unutamam böyle şeyleri

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Ouy ouy bacım sende de var rahatsızlık lütfen karşındaki insanların açısından bir düşünün hep sizin öncelikleriniz olmasın bu hayatta nolursun biraz anlayışlı olun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

bu kısmı anlamıyorum işte burada zorunuza giden ne oluyor tam olarak acı çektiğim içim söylüyorum burada yazdığım her şeyi acı çekiyorum acı acı ya ben ayrılmışız onla mutlu olmak istiyorum umarım düzelir diye dua ediyorum geceleri uyuyamıyorum o ise senin gibi muhtemelen yüzde seksen öyle düşünüp başkasıyla daha mutlu olurum belki diyip olanları kabul etmişse ben çok kötü hissederim ve o zaman ben de kabullenirim işte onla olursam mutsuz olucağımı. ya bir de bizde giden gitmek isteyen o oldu, sence pişman olur mu sence ne düşünüyordur böyle bir durumda cidden bak bazı yerlerde erkek beynini ve ne istediğini anlamıyorum

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hiç sevgili yapmak sosyalleşmek istemiyorum bende bi sıkıntı mı var?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sosyalleşmek istemiyorum? 5 cevap verildi
Sosyal olmak istemiyorum? 11 cevap verildi
Sevgili yapmak istemiyorum bende mi sorun var? 5 cevap verildi
Asosyalim ama sosyalleşmekte istemiyorum? 5 cevap verildi
Sosyalleşmeyi sevmiyorum normalmiyim? 14 cevap verildi
Hiç sosyal değilim zorlanıyorum ne yapmalıyım? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • KS de sizi de viral videodaki birine benzeten oldu mu 🤪siz kime benzetiyorsunuz?
  • Abdülmuttalib İle size hangi tatlıyı ısmarlardık söyleyelim mi?
  • En sevdiğiniz Kadir İnanır filmi nedir?
  • Birden fazla kişiyle konuşabilir misin?
  • Renault nasıl marka sizce araba da?
  • Her zaman pozitif misin?
  • Aşk mı, karmaşa mı?
  • Nasıl sağlıklı kalırsın?
  • Megane 4 mu focus 4 mu Hangi araba daha iyi?
  • Parkta közlenmiş mısır sevenler burada mı, siz nasıl yersiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨