25 yaşındayım hiç sevgilim olmadı arkadaş ortamımda var sosyal bir insanım ama kendi kendimi tutuyorum?

arkadaş ortamımda var sosyal bir insanım ama kendi kendimi tutuyorum ortam içinde çoğu arkadaşlarım vıcık vıcık oluyorlar bakıyorum o kız budurumdan rahatsız oluyor dönüp ona baktığımda kzında utandığını goruyorum kafamı çevirıyorum karşı cinsle bir sohbet dönerken konuştuğumda sadece 1 kez göz teması kurup kendimi geri çekıyorum fakat karşımdakiler sürekli gözümün içine içine bakıyorlar bunun farkında oluyorum kendimi pek fazla göstermiyorum ve açmıyorum kendi etrafımdaki sınırların içine almıyorum yalnızlığı çok seviyorum huzur buluyorum özelliklede denizin kıyısına geçip tek başıma oturunca çok rahatlıyan biri oluyorum bana gelen sorular hep sen neden bukadar gizemlisin bakıpda göremediğim şey ne niye bukadar ilgi çekici oluyorsun diyorlar şunuda çok duyuyorum göz teması kurduğum insanlar şunu çok diyorlar sen baktığında çok derin bakıyorsun sanki hipnoz oluyorum dıyorlar son olarakda burcum akrep genelde kendime sorduğum soru ise şu oluyor bu insanlar neden bukadar yapmacıklar erkek kız farketmıyor şunuda biliyorum gerçekten bir sevgilim olsa bütün benliğimle sahipleniceğiminde farkındayım sizce benim yanlışım nerede sorunlu olan benmiyim yoksa bütün insarlarmı
25 yaşındayım hiç sevgilim olmadı arkadaş ortamımda var sosyal bir insanım ama kendi kendimi tutuyorum?