Aşk İlişkileri Hoşlandığım beye direkt evlenme teklifi etmek istiyorum. Sizce ne demeliyim? TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hoşlandığım beye direkt evlenme teklifi etmek istiyorum. Sizce ne demeliyim? Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin #mutlugünler :) :) :) Hoşlandığım beye direkt evlenme teklifi etmek istiyorum. Sizce ne demeliyim? Cevapla Evlilik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Evlenir misin demen yeterli. 1 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Nerden geliyor ya bu özgüven. isin doğrusu bende evlenme teklifi aldım. ksbul etmedim. cunku o sıralar evliydim 🤪😁😁😂😂 1 2 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Kabul etseydin ya nolcak Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Yok be benm hatun duysa ozmn öldürdü. zaten yatakta çok iyi değildi Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Anana sor bakim benim gibi gelin istiyormuymus ons göre ciceni çikolatanı al gel 1 0 Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Teklifi et, hayır diyenin annesi babası ölsün de. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. İkimizde çok iyi anlaşıyoruz uyumumuzda çok iyi seviyoruzda evlenelimmi beraber 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Ben aç bir kedi, doyur beni Niyazi.. 😅 1 8 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Çok komik Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Gülmedin.. Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Gülmeyi unutmuşum 😏 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Yaşlılıktan hep..😒 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Öyle ölmem bi s400 fırlat 😬 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Sürün diye öldürmedim.. 😄 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Zalimsin 😬 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Evvelallah.. 😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ya benimsin ya toprağın koçum bu saatten sonra denebilir 1 6 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Korkar be kaçar sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek adam kaçmaz 😀 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Bu test fazla riskli evde kalabilirim 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ev senin evin kal nolcak benim çevremde akraba kuzenler flanda diyo bende fazla takmayın bu zamanda diyorum 😀 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Bu espri beni kendime getirdi sağol 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önemli değil ne demek 😀evlenen boşanan birsuru insan var hayirli olması önemli olması değil 🙂 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Sevişmemiz yasal olsun mu de 1 1 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Böyle dersem ayarlarıyla oynamış olurum bi anda tehlikeli Yorumla
GHOST-VENOM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben seni yemek sen beni yemek 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evlenir misin demen yeterli.
Nerden geliyor ya bu özgüven. isin doğrusu bende evlenme teklifi aldım. ksbul etmedim. cunku o sıralar evliydim 🤪😁😁😂😂
Kabul etseydin ya nolcak
Yok be benm hatun duysa ozmn öldürdü. zaten yatakta çok iyi değildi
Anana sor bakim benim gibi gelin istiyormuymus ons göre ciceni çikolatanı al gel
Teklifi et, hayır diyenin annesi babası ölsün de.
İkimizde çok iyi anlaşıyoruz uyumumuzda çok iyi seviyoruzda evlenelimmi beraber
Ben aç bir kedi, doyur beni Niyazi.. 😅
Çok komik
Gülmedin..
Gülmeyi unutmuşum 😏
Yaşlılıktan hep..😒
Öyle ölmem bi s400 fırlat 😬
Sürün diye öldürmedim.. 😄
Zalimsin 😬
Evvelallah.. 😄
Ya benimsin ya toprağın koçum bu saatten sonra denebilir
Korkar be kaçar sonra
Erkek adam kaçmaz 😀
Bu test fazla riskli evde kalabilirim 😃
Ev senin evin kal nolcak benim çevremde akraba kuzenler flanda diyo bende fazla takmayın bu zamanda diyorum 😀
Bu espri beni kendime getirdi sağol 😃
Önemli değil ne demek 😀evlenen boşanan birsuru insan var hayirli olması önemli olması değil 🙂
Sevişmemiz yasal olsun mu de
Böyle dersem ayarlarıyla oynamış olurum bi anda tehlikeli
Ben seni yemek sen beni yemek
sonsuza kadar konuşmama garantili