Ben sadece benim hakkımda kötü bir şey düşünür mü diye merak etmiştim... çünkü çoğunlukla bu tür şeyleri erkekler yapıyor.
teşekkür ederim görüş için herkese.
Şaşırıp güldü sadece,
Önünde diz çökünce.
yıllardır feministlik adı altında kadın cinsiyetçiliği yapanlar görsün işte bakın gerçek kadın erkek eşitliği budur. kadında diz çöküp evlenme teklif edebilir. ben böyle bi kadın bulsam bir ömür mutlu etmek için kendimi paralardım.
Kız evi naz evi derler şimdi kendini 4 yılda hazır hissedip teklif etmeyen adam yerine sen ettiğinde”Ben hayır da diyemem desem biter en iyisi bi 4 yıl daha bekleyelim der falan. Riskli bir şey aslında evet desede lafta mı olur içinden dolu dolu evet der mi kafada deli sorular o yüzden bizede haber ver tatlım merakta bırakma☺️
Ya şu teklif etme, edilmez diyenleri anlamıyorum. Ne var yani bunda illa erkek mi evlenme teklifi etmeli. İçindem gelmiş gidip edecek. Bunda kime ne? İlla konuyu lastik gibi çekip uzatacaklar. Siz içinizden geleni yapın bırakın el alem ne der diye düşünmeyi. Çokta güzel olur, inşallah musmutlu olursunuz. 👏👏
Çok güzel bence, kız arkadaşım teklifi bana sevgili olmak ister misin demişti, çok mutlu olmuştum. Karşındaki erkek eğer saçma cinsiyet rollerinden arınmış biriyse ve sana çok değer veren biriyse çok mutlu olacaktır. Bunu biraz daha sen bilebilirsin.
Senin adına çok mutlu oldum, birimiz en azından aşkta şanslı. Ömür boyu mutluluklar dilerim.
Cevap
67Cevap
Hakkınızda nie kötü düşünsünki? ilişkinizin gidişatını bilen sizsiniz bu sizin kararınız bunu sormanizada gerek yoktu ama sanırım ya reddederse diye bi kuruntu içinize oturmuş gibi? ya da böyle devam edelim demesinden korkuyorsunuz onunda tamamen sizinle aynı şeyleri düşünüyor olması gerek ikiniz içinde en güzelini yürekten diliyorum 😊
senin edecek olman çok ince bir düşünce olmuş 🤍
sen ne ediyorsun erkek etsin falan diyenlere takılma yapacağın şey çok güzel şüpheye düşürmesin bu seni
ama erkek arkadaşının yakın arkadaşlarına falan durumdan bahsedip erkek arkadaşın bunu nasıl karşılarmış onu biraz öğrenmeye çalış
hakkınızda hayırlısı olsunnn haberdar et biziii
Kadınlarda evlenme teklifi etmeliler mi? ↗
Bu sorumu ciddiyemi aldın😂😂
Her şeyi erkekler yapıyor bu ilişkilerde zaten
Bence iliskilerde cinsiyetçi yaklaşmamak gerek
Umarım mutlu olursunuz
Haa bizi de güncellemeyi unutmaa
teşekkür ederim😊
Saçma olur ya. Kız arkadaşım bana teklif etse ne alaka derdim herhalde. Birde evlilik baskısı yapıyor diye düşünürdüm. Ben teklif ederim o kabul eder veya ret eder bu şeref bana ait kız arkadaşım etmesin bir zahmet
ben olsam etmezdim çünkü sevgilimde biliyorki erkeğin teklif etmesi alışılmış bir şey ve o teklif etmiyorsa demekki böyle bir düşüncesi yoktur ve ben niye edeyim ciddi değil zahmet edip bir yüzük almıyor terkederim
Ne alaka siz de etmeyince o zaman hazır olmuyor musunuz? Çok s'alakça düşünceler ya, güya bide cinsiyet rollerinden arınalım vs ataerkillikten yakınırsınız.
Aşırı saçma bi düşünce hala, kadınlar da teklif etmiyorsa o zaman evlenmek istemiyor? Erkek kadın diye genellemek çok saçma. 4 sene de seni gerçekten sevmeyen biriyle çıkar mısın? Bi zahmet çıkma yani, artık evlilik teklifi noktasına geliyorsunuz teklifi sen yapsan da bir farkı yok.
Hahaha toplum tarafından kabul edilmiş her şey doğru mu? İyi çalışma git ev hanımı ol, senin işin ev çocuk bakmak o zaman, topluma göre mini etek de giyme çünkü mini etek giyen biraz dekolte giyinen kızlar gözlerinde o'rospu oluyor. Şu dediğin kolaycılık en çok siz kızlarsa var, flört döneminde erkek uğraşsın, sevgililiği erkek teklif etsin evliliği yine erkek etsin. Yüzük demişsin pırlanta mı almak şart? Belki alyans alıcak, senle evleniyorsa düğün masrafları da bu devirde az bir şey mi?
Eee toplumun kabul ettiği şeyler yine bunlar? Sana göre erkek baskın olmalı bu da ataerkillik olmuyor mu?
Kız gibi davranan ne, daha psikoloji nedir neye dayanır neden olur hiçbir şey bilmiyorsun. Cahil cahil boş söylemler, daha açıklama yapamam cidden ya, iyi geceler.
Ben baba sevgisi görmemiş adamım, aksine anne sevgisiyle büyüdüm, bu yüzden psikolojiden anlamıyorsun, kafanda belirli kalıplar var ve at gözlüğünü takmış oradan bakıyorsun. Uzun uzun anlatsan da boş yapacağına eminim o yüzden hiç uzatmayalım hadi.
bilemiyeceğim belkide benim düşüncelerimdir benim hoşlandığım erkek tipidir beni pasif erkekler etkilemiyor ve erkek olarakta görmüyorum kusura bakma bir sözde vardır kadın erkeğin bilmemneyinden yaratılmışki erkek korusun diye vücudende kadınlar daha güçsüzdür erkeklerin baskınlığı burdan geliyordur belkide
hayır bence kotu bırşey duşnwez. hayırlı olsun sizi şimdiden tebrik ediyorum. erkek harekete geçmiyorsa kadın harekete geçebilir
şahsen ben werakıwdan sorwak ıstıyoruw ılışkınız de guçlu karakter kim? siz misiniz evin reisi de sizmi olursunuz
Çok şaşırırdım apışıp kalırdım. Seviyorsam elinden tutar eşlik eder sabaha kadar sohbet edebilirdim
Beklenilen istenilen kırk yıl akıldan çıkmayacak cesur bir hareket keşke bizim nesilde de böyle kızlar olsa da birisiyle ciddi düşünsem senin gibi
Fake değilsin umarım. Çok sevindim iyi ki etmişsin. Ben biterdim zaten 👏👏 cesaretiniz için tebrik ederim helal olsun benim için farklı bir insansınız 😊🍀
teşekkür ederim.😊
Rica ederim
Adet gelenek göreneklere göre evlenme teklifi daima erkekten gelir ve beklenir. Bunu senin yapman hoş ve farklı olsada bu seni mutlu edecekse bizce de sakıncası yok. Buyur meydan senin.
Eğer senin ona olduğun gibi oda sana merakliysa Allah der ne diyecek. kendisinin vardır belki bir planı senden geldiği için afalliycaktir. ben olsam böyle bişeyin altında kalmamaya calisirim yani benimde ona bı jestim olur.
Bence bu çok güzel bir şey hani sadece erkek teklif eder düşüncesi var ya onu yıkmak için çok güzel bir örnek destekliyorum seni 💜👍👍
Onun 4 yıldan sonra böyle bir şeye hala niyeti yok ki sen teklif etme fikrine girmişsin. Niyeti olmayan adama da teklif etmesen daha iyi bence.
4 sene yaşlara bakıldığında çok uzun bir süre. Onun bu zsmana kadar evlenme teklifi etmemesi çok garip. İstese çoktan kendi ederdi diye düşünüyorum.
@_Slash_ niyeti olan adam ne eder ne yapar alır😀 4 sene yahu bu 4 😀
Mal misin? Sevgilim bana yuzuk almisti insanlar yaklasmasin diye, kadin olarak sen mi aliyorsun? Ben takmamistim bile ona gore iyi davransin diye
Bizde ayniyiz ama ben teklif etmem 4senemi vermişim teklifide ben edeceksemm yuh hep benden bekliyecek herşeyi demekki... valla uğraşamam..
erkek olsam heyt be aslanıma bak be cesarete bak der hayran kalırdım 😂
alkışlanacak kadınsın vesselam
artık evlenin hali hazirda sevdigin varken. Allah hayırlısını nasip etsin. İyi karşılar heyecanlı karsilar. xD
Evlenmek gibi bir niyeti olsa zaten kendisi teklif ederdi, Tahminimce daha erken, hazır değilim, biraz daha birbirimizi tanıyalım gibi cevaplara hazır olmanda fayda var...
Hahahaa bencede
Öyle söylemeseydin iyiydi ben 31 yaşındayım ve bekarım :(
Yok manita
istemeyede siz mi gideceksiniz yoksa onlarmı seni istemeye gelecek :D
Harika karşılar. Kucağına atlayıp mutluluktan öper seni.
Öpsün de başına koysun güzel karşılaması lazım hatta harika ben de etmek istiyorum ama 🤧
😄
knk umarım adam kürt soyundan gelen aşiret çocuğu değildir çünkü (ne ediysen oglim sen garı degilmisen kadın dedigin tarhana gurutur sen kimsen bana yüzü alıysen) diyebilir. Ama modern birisi ise, yani açık görüşlü birisiyse normal karşılar.
Tercih meselesi, tuhaf geldi biraz alışık olmadığım için
Yav ablam hadi evlilik lafını edersin konuyu açmasını sağlarsın ama evlilik de teklif edilmez be
O niye yapmıyor ya eski köye yeni adet dedikleri bu olsa gerek
Bırak o teklif etsin seni mutlu etsin o erkekligini yapsın
Aynen ya hep biz mi teklif edecez, devir değişsin artık. Kadın erkek eşittir
Zaten herşeyi erkekler yapıyor. Evlenme teklifini de kız arkadaşımın bana etmesi hoşuma gider.
Bu kız bunu bile yapabiliyorsa evlenmeliyim diye düşünürdüm
Benimde hayalim bu
Eğer doğru kişiyi bulursam bende gitar çalarak teklif etmeyi düşünüyorum 😅😝
Alışıla gelmişin dışında bir durum oldugu için tuhaf karşılayabilir.
Bir kere bunu yaparsan seni sürekli kullanır önüne geçemezsin
Bence hoşuna gider tabi evlilik düşünüyorsa bayilabilir bile hsjsjs
saçmalama ya erkejler zaten değer bilmez az bişey değer gmrseler bi tarafları kalkar. Birde gururuna yediremeyede bilir böyle bir şeyi
Harika olur!
Destekliyorum bu fikri süpersiniz. 👏🏾
Sorunun trol olma ihtimali çok yüksek ama herşeye hazır ol öyle et, hayır cevabına da, düşünmüyorum cevabına da, sonra üzülme...
Et tabi olabilir her şeyide erkeklerden beklemeyin canım edin tabi
Tanıdığınız insanların tepkisini tanımadığınız insanlara soruyorsunuz.
Bana etsen drek kabul ederim ulan şöyle güzel bı kız yolda giderken bile eilik teklifi etse drek evet derim öyle evlenesim var ki
Herkes ustune duseni yapsin vs ne bunlar ya. Niye yani bir kadin teklif edemezmi dunysnin sonu mu oluyor. Tatli bir durum. Hareketlerin kimseyi ilgilendirmez.
Seni çanta da keklik görür kendi vazgecilmz hisseder böyle bişi yapma derim
Bunlar erkek işi. Ben hayatımın şokunu yaşarım. Muhtemelen soruda troll zaten
Hazir değilim demesi seni bozmayacaksa senin gonlun olsun diye evet demiş olma ihtimali sana takıntı yapmayacaksa et
Doğanın kanunu gereği kadınlar erkeklerini seçerler, erkekler bu kadınlarının hayatlarında son nokta olduğunu hissettikleri an onla dünya evine girerler
Egosunu oksarsın sadece bence bunu yapma.
@daisyy19 teşekkür ederim😊
1. incisi aklı olmayan hiç bir insanla düzgün konuşmam
2. incisi evlenmeyi sadece erkek değil kadın da istemeli, lafa gelince eşidiz diyorsunuz.
Birazda evlenme teklifini siz yalın ölmezsiniz.
3. üncüsü dediğiniz tam tersi maalesef, her şey genelde erkekler istiyorsunuz ve istekleriniz hiç bitmiyor.
Son olarak ne yapıyorsan yap bizi ilgilendirmiyor.
Sizede mutluluklar gerçi bu kafayla zorda neyse...
Yüzük işini bilemedim, edilir ama güzel içinden gelen sözlerle romantik ortamda yüzükle olanı da o etsin 😊
Oha oha oha sana bir şey diyimmi hayal edemedim o derece
Belki de ataerkil toplum gelenek görenek vs düşüncesiyle bu durumu istemez
Bence düşün öyle karar ver niyeti evlenmek olsa zaten 4 yıldır kedi ederdi
Bence mutlu olur sik rastlanmayan bir olay olduğu için
Sık kelimesini yazarken doğru bir şekilde yazmaya çalışmalısın. Yoksa yanlış anlaşılabilir :D
Bana teklif edilse çok sorun yapmam tabi ben yapmak isterim sevgilime
yani sen olayı çıtlatsan da o etse daha doğru olur.
Evlenme teklifi olur da alyansla teklif etmen komik olur apla :D
Cok guzel olur! Burayada yazsana sevgilinin ne dedigini? Vallahi meraktan gozumd uyku girmez simdi
videoya çekip bizimle de paylaşsan mı acaba sjfgodfgdfg
evllik teklif eden kadınmı b-urda benmi olayı yanlış anladım :/
Ben erkek olsam pek hoş karşılamazdım.
Şaşırır galiba ama olsun et sen
Yapma ben şahsen bir kadın olarak erkege evlenme teklifi etmem o bana etsin isterim sen neden ediyorsun allahım daha neler görecegiz djdkkd
Gözünde cepte imajı verirsin sakın yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?