Artık lovesal işlerden elimi ayağımı çektim.. Çok yakın bir arkadaşımında evleneceği yok. Norveç vatandaşı kendisi bu arada sizce mantık evliliği yapıp Norveç'e taşınayım mı?
Evlilik kesinlikle mantık gerektiren bir birliktelik türü. Ama duyguların eksik olduğu durumda duygusal boşluk hissi fazlaca mutsuz hissettirir. İkisinin de kombine olduğu bir evlilik daha güzel bir seçenek
Buna mantık evliliği değilde çıkar evliliği demek daha doğru. Önemli olan soru şu. Evleneceğin kişi bu planını biliyor mu? Biliyorsa ona mantık evliliği değilde formalite evliliği denir. Ha bilmiyorda sen bunu tek başına planlıyorsan ona da mantık evliliği değil sahtekarlık denir. Seversin evlenirsin. başkasınında canını yakma derim.
ben pempe ablayı sevmezdim ki 😂 ama var kanımın herhangi bi köşesinde çingenelik olduğuna emin gibiyim rahmetli ananeme anane benim çingene olma ihtimalim kaç? bence senin soyunda çingene falan olabilir bi düşünsene diye dalga geçerdim çıldırırdı 😂😂😂 senin babanın soyunda vardır çingenelik tatar babanın derdi ahahahahhahahahahahahahahhaahhaha
Yaşın çok genç. Mantık evliliği demek, sadece anlaşabileceğin biri ile evlenmek değil. Bu kişiyi sevmen, aşık olmasan da değer vermen ve hoşlanman da gerekir.
Şahsen mantık evliliği benlik değil. Sevmeden, tanımadan, vakit geçirmeden mantığıma dayanarak, hayatımın geri kalanını bu şekilde birleştirmek istemem. Sen de isteme 🌸