Bir sürü başka hayallerim var tek başıma yapabileceğimi umduğum. Arkadaşlarımın hepsi nişanlanıyor ve çevremde beni de istemeye gelmek isteyen insanlar var, komşularımız ve uzaktan akrabalar oğullarını duyuruyor fakat görüşmek istemiyorum hiçbiriyle. Birkaç gün sonra 23 yaşıma gircem, ailem şuanlık çok küçüksün gibi konuşuyor ama eminim 25 yaşımdan sonra gelecek talipleri kabul etmeye başlayacaklar, ben istemiyorum evlen baskısını hissediyorum, ileride 30'lu yaşlarıma girdiğimde evlenmek benim için çok mu geç olacak? O doğru kişiyle karşılaşmadım, evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum, bence doğru kişi geldiğindedir doğru Zaman, evlilik yaşına geldiğinde hadi bakalım evlen demek değildir.
Açıkçası çocuğum olsun istemiyorum, hamile kalıyım, doğum yapayım bunlar çok yabancı şeyler bana, ama ya 30 yaşımdan sonra buna pişmanlık duyarsam ve istediğim gibi biri bulamazsam, o yaştan sonra seçenekler benim için daha da sınırlı olacak, evlilik şu an kaldırabileceğim bir şey de değil ne yapacağım bilmiyorum kafamda bir sürü soru var tek bildiğim şey önümdeki 5-6 yıl boyunca evlenmek istemediğim ve o yaşlara geldiğimde de toplumun beni yargılayacak olması, evlilik için geç veya eksik görülmem ya da başka önyargılar içinde olmaları
Açıkçası çocuğum olsun istemiyorum, hamile kalıyım, doğum yapayım bunlar çok yabancı şeyler bana, ama ya 30 yaşımdan sonra buna pişmanlık duyarsam ve istediğim gibi biri bulamazsam, o yaştan sonra seçenekler benim için daha da sınırlı olacak, evlilik şu an kaldırabileceğim bir şey de değil ne yapacağım bilmiyorum kafamda bir sürü soru var tek bildiğim şey önümdeki 5-6 yıl boyunca evlenmek istemediğim ve o yaşlara geldiğimde de toplumun beni yargılayacak olması, evlilik için geç veya eksik görülmem ya da başka önyargılar içinde olmaları
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer