5 yıllık nişanlım ben onu kira ödemekten kurtardığım halde benden ayrıldı sizce aşağıdaki mesajı son kez ona atsam olur mu?

Ayrılığın nedeni ben onu kiradan kurtardım cebine en az bütün masrafları düşünce 10bin TL para kaldı ama o daha fazla para istediği için beni çalışmaya zorladı ve ayrıldı. Son kez Atıcağım mesaj ise şu:Dün geceden beri anlamadığım çevremdeki insanların bile anlamadığı şey kira vermeden nasıl geçinemediğin Hazmedemediğim konuya da gelirsek bu ayrılık olayını arkadşlarınla kendi aranızda konuşurken kız bana çalışmam dedi ondan dolayı bitti diye konuşucaksınız yani kız bana maddi olarak destek çıkmayı reddetti diye lanse ediceksin Şimdi bu aramızdaki ayrılık sebebini oluşturan konuya gelirsek çok çirkin bir konu işin içine para girince ortalık çirkinleşiyor ve ben bunu hazmedemiyorum Bu zamana kadar kimseden en yakınım olarak gördüğüm senden bile 5TL istememiş biri olarak milletin kafasından bu söylediğim düşüncesinin geçmesini bile düşündüğümde sinir oluyorum O yüzden senden ricam bu konuyu konuştuğunuzda kız bana kendi evinde oturmayı beni kira ödemekten kurtarmayı kiraya vereceğim paranın cebime kalmasını teklif etti ama bana mutfakla faturaları karşılamak zor geldi bunları karşıladığım zaman cebime kalan 8-10binTL arası parayı beğenmediğim için ayrıldık dersin Bir kız olarak onun bana maddiyat sohbeti yapması gerekirken bu sohbeti ona ben yaptım kız bana maaşımın ne kadar olduğunu maaşımın ayın kaçından kaçına yattığını bile sormadan her türlü yanımda durdu düğün yapamam yüzüğe şu kadar para veremem dediğimde bile uyguna yüzük buldu hiçbirseyi sorun etmeden beni her türlü kabul etti yanımda dimdik durdu ama ben en ufak bir sorunda kaçtım ve bu yüzden ömrü billah kiradan kurtulma rahatlığını elimin tersi ile ittim diyerek anlat Dün gece bile telefonda arkadasın sana diyor ki kızın evinde oturmak mantıklı kiradan kurtulursun bunu elinin tersi ile hemen itme gibi bir cümle kullanıyor ama sen kendini o kadar şartlamış ayrılık kafasına girmiş bir şekilde geldin ki arkadasının dediği o cümleyi bile duymadın Neyse benim tek istediğim kimsenin kafasında sana destek olmaktan kaçan bir kız olarak kalmak istemiyorum Ben sana desteğin en büyüğünün teklifini yaptım gel evimizde oturalım dedim kira ödeme dedim sen kabul etmedin Arkadaşlarının karısı çalışıyormuş tabi çalışırlar hepsi kirada oturuyor hayatları garanti değil bir gün telefonla aranıp evi boşaltın lafını duymak ile her sene sonu geldiğinde şimdi ev sahibi kirama ne kadar zam yapacak korkusu ile yaşıyorlar ama bizim böyle bir sorunumuz olmucaktı hiçbir zaman kurduğun ev düzeni bozulmucaktı hepsinin içinde hayatı en garanti olan yaşam stresi en az olan adam sen olucaktın ama anlamadın belkide bahane arıyordun bunu buldun ama çok saçma ve çirkin bir konu Ben elimden gelenin fazlasını yaptım kimsenin elinde olmayan bir imkanla sana geldim o yüzden içim çok rahat senden şimdiye kadar maddi manevi hiçbir şey istemedim yapmanı istediğim tek şey doğruları konuşman En azından kendime güvenemedim bitirdik dersin.Son kez içimi döktüğüm böyle bir mesaj atsam olur mu?

Bu mesajı At
Atma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
5 yıllık nişanlım ben onu kira ödemekten kurtardığım halde benden ayrıldı sizce aşağıdaki mesajı son kez ona atsam olur mu?