Nelerden hoşlanırsın en sevdiğin yemek ne en sevdiğin tatlı ne en sevdiğin içecek ne en sevdiğin esyan ne en cok kendine ne alırsın öylesine bir şey aldığında kendini en çok ne alırsın burcun ne kendini 3 kelime ile tanımlasan seni sen yapan şey ne hayatta ki en büyük hatan ne hayattaki yaşadıgın en güzel anın neydi hayatta başına gelen en kötü şey ne en sevdiğin renk ne neleri becerin var en çok bildiğin bilgin ne hobin ne neleri ilgin var hayatının anlamı ne hayatında yaşadıgın en rezil anın neydi 3 dilek gerçekleştirme hakkın olsa ne dilerdin hayat felsefen ne hayat sözün ne bu hayatta en cok ne öğrendin şu an istediğin her bir yere ışınlanabilseydin nereye ışınlanırdın geçmişin mi daha güzel gelecegin mi hayatta en büyük şansın ne en büyük şanssızlıgın ne en sevdiğin dizi ne en sevdiğin flim ne hangi tür flim diziler izlersin en sevdiğin dizide en çok sevdiğin karakter kim bu dizide ki karakteri neden seviyorsun bu dizide ki karakter nasıl bir karakter en sevdiğin flimde en cok sevdiğin karakter kim bu flimde ki karakteri neden seviyorsun bu flimde ki karakter nasıl bir karakter hayatta en sevmediğin şey ne hayatta en nefret ettiğin şey ne hayatta tahammül edemediğin şeyler nedir en sevdiğin müzik ne sevdiğin müzikte en çok hangi müzik sözlerini seviyorsun nasıl tarzın var nasıl kızlardan hoslanıyorsun bi kızda en çok neyi etkilenirsin bi kızda fiziğin de en çok neyi begenirsin karşı cins erkeklerinde en çok neye begenirsin kendinde en cok sevdiğin şey ne annenden babandan baska ailede en çok kimi seviyorsun anneni mi daha cok seviyorsun babanı mı annen baban nasıl biri annende babanda en sevdiğin en sevmediğin özellikler neler hayatta en büyük başardıgın basarın ne hayatta en sevdiğin kişi kim hayatta en sevdiğin kişiyi neden seviyorsun en sevdiğin mekanlar ne en büyük hayalin ne hayatta en büyük tutkun ne hayatta amacın ne en çok olmasını istediğin şey ne seni duygu yapan duygu ne hangi duygusun nasıl insanları seviyorsun nasıl insanları sevmiyorsun en kötü özelliğin ne en iyi özelliğin ne hayallerinde neler kuruyorsun hayatta en sevdiğin şey ne seni en cok ne mutlu eder çocukluğunda en güzel şey neydi ne seviyordun giysilerinde en sevdiğin giysin ne hangi meslegi yapıyorsun okuyorsa veya ne bölüm okuyorsun neleri zarfın var geleceginde en çok ne olmasını istiyorsun gelecek planların hedeflerin neler gerceklestirmek istediğin bi hayalin var mı asla yapmam dediğin şey neler kesinlikle yaparım dediğin şeyler neler seni en çok ne etkiler neleri inancın var en büyük arzun ne en çok neye hayır dersin en çok neye evet dersin en sevdiğin atıştırmalık ne boş zamanlarında neler yaparsın takip ettiğin birşeyler var mı neleri takip edersin gündem olarak her hangi bi en çok ne yapmaktan zevk alıyorsun en çok seni neler sinirlendirir neleri umut ettin kafanda neler geçiyor en çok ne düşünüyorsun en büyük hassaslığın ne hayatı ne olarak görüyorsun nasıl bakış açın var en çok hangi duyguyu yaşıyorsun hiç istemediğin şey ne birini karşı hissini duygunu nasıl gösterirsin bir insanı sevmediğin nasıl belli olur acı çektiysen en büyük acın ne bi kızda en çok hangi karakter özelliklerini beğenirsin boyun kaç hangi takım tutuyorsun en sevdiğin mevsim ne en cok cay mı içersin kahve mi çay içmeyi seviyorsan neyli çay içmeyi seversin sevdiğin baska bitki çaylar var mı kahve içmeyi seviyorsan en sevdiğin kahve ne eski sevgililerinden neden ayrıldın kendinde sakladığın şey ne en büyük sırrın ne en gizli özelliğin ne içinde neler geçirirsin seni ne rahatlatır ne rahatsız eder hayatında hangi rolsün nasıl kafa dağıtırsın senin iç dünyan ne hayatını tek kelime ile tanımlasan şu an bi tek ne olmasını istersin en çok ne yapmak istiyorsun tam olarak hayatta seni sen yapan şey ne
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayalleri, hedefleri, umut ettikleri, sevdiği insandan neler beklediği, hayatta onu neyin mutlu edeceği, ebeveyn olmak isteyip istemediği, hayvanları sevip sevmediğini, hoşlandığı müzik tarzını, fanatik olup olmadığını, ne tür filmler sevdiğini, gezmekten keyif alıp almadığını, eğlence denince aklına ne geldiğini, huzur deyince gözünde nasıl bir manzara canlandığını. Keyifli günler.
00 Yorumla
+1 yılSoru dibini tutmuş, sadece tutmamış 😆😂
Görsel güzel, kolay ve etkili soru olmuş. Diğer yandan flört etmek isteyen modlar olabilir 😏
Ben olsam flörte en son hangi kitabı okuduğunu sorarım. Kitap okuyan biri gibi gösteririm kendimi 😁
01 Yorumla- +1 yıl
😂
Nelere ilgisi olduğunu hobilerini sevdiği yemeği sorulabilir
Eğer hemen cinsellik konuşmaya çalışırsa siz kızlara tavsiyem engelleyin sizi cinsellik için istiyordur bunun için saf olmayın lütfen00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanları sorularla tanıyamazsınız. Onunla zaman geçirerek tanırsınız. Öğreneceğiniz tek şey; yaşı, adı, yaşadığı yer vs. gibi bilgiler olur ki bunlar da açık karttır.
72 Yorumla- +1 yıl
Evet ya benim onu gözlemlemem lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaşayıp görün yoksa her soruya istediği cevabı verir geçer
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKimsin sen ha kimsin? 😅
15 Yorumla- +1 yıl
Hadi açıkla falan diyormuşum😄
- +1 yıl
döküüülll ayrıl da gel ayrıl da gel djdj
- +1 yıl
Sjgfd askim foton gitti en sonda😄
- +1 yıl
Al işte :D hep mi böyle olmalı
- +1 yıl
🥹
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenimle vakit geçirirken eğleniyor musun
11 Yorumla- +1 yıl
Çok erken bu ya
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılGenel olarak sevdiğin veya merak ettiğin konular. yani aslında o kişinin karakterini belirleyecek konular olabilir ama ne kadar soru sorsak da tanıyamayız o yüzden zaman geçmesi gerekiyor yani birlikte zaman geçirerek daha çok güvenir ve tanıyabiliriz
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendin hakkında bize biraz anlatabilir misin?
Hobilerin nelerdir?
En sevdiğin yerler hangileridir?
En son nereye gitmişsin?
En sevdiğin film/kitap/grup nedir?
Gelecekte ne yapmak istersin?
En sevdiklerin hakkında bize biraz anlatabilir misin?
En sevdiklerin dışında, en sevdiğin şey nedir?
En son yapılan en eğlenceli aktivite nedir?
Senin için ne tür insanlar çekici olur?
Bu sorular sadece bir başlangıç içindir ve size yardımcı olabilir, ancak önemli olan, diğer kişiyi rahat hissettirmek ve kendinizi rahat hissetmektir. Konuşma doğal bir şekilde ilerlemelidir.11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı. önündeki planlar nedir, Kariyer mi yoksa aile mi, Kac yasinda evlenmek ister, kac cocuk ister, kariyer okul planlamasi, baska sehire veya ülkeye tasinmayi düsünür mü -> zaten cok konusursaniz, böyle konulara gecis yapardim
Daha baslardaysaniz -> hobiler, Mekan önerileri, yine is okul, film veya dizi önerileri, spor, ekonomi, ...
13 Yorumla- +1 yıl
Çok sıkılıyorum böyle ben ya neden acaba konuşmakta istiyorum öneriler için teşekkürler 🥳
- +1 yıl
Ay öyle olsa direkt şutlarım hiç gelemem🤦♀️☹
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKafa yapısını öğrenmek önemli. Zaten önemli belli konular sana uyuyorsa hayata bakış açınız da büyük oranda uyuyor.
Örnek; kadın çalışmalı mı, kapanmalı mı, hesabı erkek mi ödemeli, hobilerin neler, film/dizi zevkin ne, yemek yapabiliyor musun, çay mı kahve mi (bu ekstra şart değil ama bence önemli 😂)...11 Yorumla
+1 yılİlle soru mu sormak gerekiyo.. hal ve hareketlerini izle.. karakterini zaten kimsenin soru sorarak tahlil edemezsin.. sonra zaten sormayacagin sorular var.. gülerek bakışarak bir vakit geçirin bakalım.. bir iki saati geçmesin.. ilk sen gitmem gerekiyo dersin.. tadında bırak görüşmeyi..
11 Yorumla- +1 yıl
Asuman seni özledim
Oğlum sen hayırdır diye girebilirsin misal konuya :D
11 Yorumla- +1 yıl
Asıl sen hayırdır kızım derse😄
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn çok sevdiği renk ve akşam yemeğinde varlığından en çok hoşnut olduğu yemekler. Tatlı mı tuzlu mu daha çok sever.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Evli misin diye sor mutlaka sor şaka yapmıyorum arkadaşımın 1 yıllık sevgilisi evli çıktı e devletten bekar olduğuna dair kanıt iste sıfır şaka gerçekten iste
24 Yorumla- +1 yıl
😃😃😃oha
- +1 yıl
😂yeni kimlik detayı
bi boydan gelir mi?
jshsjakjsj
bir seyi merak ediyorsan soeularin hazirdir. aklinda bir soru yoksa sirf sohbeti surdurmek icin soru sormamalisin. muhabbet ilerlemiyorsa flort etmek mantikli mi ki02 Yorumla- +1 yıl
Mantikli gorus sjg
Soru sorunca ne belli doğru ve samimi yaklaşacak sorularla taniyamazsin ki insanları yaşadıkça gerçek yüzlerini görüyorsun maalesef hayatın en zor sinavi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNamaz kılıyormusun
Oruç tutuyormusun
Kur'an okuyormusun40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı.
+1 yılhayatından neler beklediğini, hayata dair bakış açısıni ve kendini şu an nerede gördüğünü sorardım.
İş görüşmesi gibi oldu ama vizyonsuz insanlarla da zor be, ben yapamam yani
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBekar mısın diye sor ve yemin ettir. Erkeklere güven olmuyor malum.
15 Yorumla- +1 yıl
Ondan eminim😂
- +1 yıl
Biz şimdi neyiz diye sorma sakın
Konuştuğunuz sırada nasıl hissettiğini sorabilirsin
Eğlence anlayışını öğrenebilirsin mesela nelerden keyif alır böyle şeyler yani - +1 yıl
Çok üstelemiyorum zaten🥳
teşekkür ederim🤝 - +1 yıl
Mutluluklar diliyorum 😌
- +1 yıl
teşekkür ederim 🥰
+1 yılSoru sormak hostur da hayati sorgulamak gerek insan sorarak taninmaz yasayip taninir kriz anlarinda taninir tanimadigi insanlara karsi taninir taninir da taninir ama sorarak olmaz
00 Yorumla
+1 yılİlgi alanları gelecek beklentisi sosyal aktiviteler geçmiş ilişki şeceresi falan filan bunlar geldi aklıma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok sorularla baş ağrıtmayi sevmiyorum. En sağlıklı ilişki doğaçlama tanışarak kendiliğinden gelişen ilişkidir.
00 Yorumla Geleceğe dair planların var mı diye sormuştum ben. 1 saat boyunca motoru hakkında konuştuk
03 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂güldüm özür dilerim
https://youtu. be/vJ68LZMrqs0Yavrum baban nereli
Nereden bu kaşın gözün temeli
Sana neler demeli
Ay seni çıtır çıtır yemeliKfjfkf00 Yorumla
+1 yılKonu konuyu açarken ne denk gelirse onu sor bence.
yoksa tanımak için en iyisi zaman ve gözlem gerekiyor, benim görüşüm büyle00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. Eşyalarla aranda bir bağ var mı? Geçmişten sakladığın bir eşyan var mı de
04 Yorumla- +1 yıl
Sorayim bunuda
- +1 yıl
🙄🙄🙄🙄
+1 yılMesleği yaşı dogum günü kaç kardeş ailesi hakkında ufak bilgiler gibi gibi.
06 Yorumla- +1 yıl
Bunları biliyorum ama☹
- +1 yıl
Napıyım ama bende biliyorum ve seninle paylaştım😄😄😄😄
- +1 yıl
😄neyse buluruz bir şeyler
- +1 yıl
Hobileri, ilgi alanları, okuduğu kitapları, sevdiği müzik tarzını vs vs 😄al bonus bunu da beğenirsin inş😄😄
- +1 yıl
Müzik tarzı dur yavaştan bunu sorayım😄
- +1 yıl
Allahım😄😄😄👍
+1 yılSenin için dostların mı önce gelir sevgilin mi? Diye sorup ruhunu totosundan çıkarabilirsin :)
10 YorumlaPamela Anderson un 1995 teki hali mi, ben mi diye sor.
01 Yorumla- +1 yıl
Kafa kurcalamaya gerek yok😝
- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılBenim yanımda rahat mısın, kendini özgür hissediyor musun diye sor.
00 Yorumla 500.000 dolar verseler verirmisin diye sor. Lafın bittiği yerde vu sorulur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayalini kurduğun her şeyi sor.. Görünmeyen yerlerin işlevini ve boyutlarını da sor
00 Yorumla
+1 yılİlk flörtün müyüm. İlk değilsem neden aranız açıldı diğeriyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeslerin özelikle ablan veya abin var mk.. ileri icin görümce elti vs rakiplerimi ögrenirim…
03 Yorumla- +1 yıl
Benim cok rakibim var o zaman 😭
Cevap sahibi+1 yılKosa kosa uzaklas
- +1 yıl
🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️
+1 yılEğer karşı cinse aşık olsaydın o kişi muhtemelen nasıl biri olurdu?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanları tanınak için söylediklerine bakılmaz yaptıklarına bakılır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOkumaya geldim lazım olur
Gelecek planlarından bahset, onun ne istediği senin ne istediğin gibi00 Yorumla Seni benden daha çok başkası sevebilir mi? Falan diye sorulabilir
00 Yorumla
+1 yılSütlü mü şerbetli mi😅 Kaçak Çay mı türk çayı mı 🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem bence içinden geldiği gibi konuşması lazım insanın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaa sorulacak çok soru var ama hep soruları ben soruyorum o hiç sormuyor o yüzden bende sormayı bıraktım beni tanımaya çalışmıyor direkt buluşalım diyor neden acaba kızlar
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada sorunun cevabını vereyim de görüşüm kaldırılmasın bence ona gezdiği şehirleri, bulunduğu şehirdeki en sevdiği mekanları, neyle seyahat etmeyi sevdiğini (motor, otomobil vs) geçmiş ilişkilerini sorabilirsin ama çok detaya girmeden
+1 yılFlört nedir yau flört milört bilmem ben seversem Allah için severim ömrümün yettiği kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbakir misin, kaç sevgilin oldu, ayrılma nedeniniz neydi vs uzar gider he bide yazım yanlışı yapıyor mu diye iyice kontrol et
00 YorumlaBı liste plan ile olmaz ki. Belli cizgilerin olacak gerisini spontan olarak yaşamak gerek bana göre
00 YorumlaKendine bile itiraf edemediğin bir şey var mı hayatında
#Hükümdar00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sormaktan ziyade tanımak en güzelidir.
00 YorumlaBen sorayım şimdi.
Dün neydi bu gün ney oldu.
Yeminimi bile bozdurdun.
Sen neyin kafasını yaşıyorsun acaba diye cevap bekliyorum
00 Yorumla
+1 yılBöyle planlı. olunca eğlencesi olmuyor doğaçlama konu açıılması daha iyi ve kendini kötü tanıt psikopat tanıt hala yanındaysa seninledir değilse hiç olmamıştır skshskdjd
00 Yorumla
+1 yılOnu tanımaya çalış isyekleri hobileri ilgi alanlarını öğren ve onlarla ilgilendiğini hissteir onu dinlediğini ablasın
00 Yorumla
+1 yılNelerden hoşlandığını ve senin onun hayatında merek ettigin şeyler
00 Yorumla
+1 yılNe tür filmler izlersin bu soru onu tanımana da yardımcı olcaktir
00 Yorumla
+1 yılDaha önce hiç içki içtin mi kumar oynadın mı vb. Sor
00 Yorumla
+1 yılSen bir bal arısı olsan yine de seni sever miymiş
11 Yorumla- +1 yıl
😚ilk sorumuss
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Siyasi görüşünü sor
03 Yorumla- +1 yıl
Korkuyorum
- +1 yıl
Bencede kesinlikle erkek jwgsfd onu soramam òdemeye niyeti olmazsa direkt öderim zaten korkmam shsgf
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılRabbin kim
Nebin kim 😂01 Yorumla- +1 yıl
Sjsgf😂
+1 yılFlört başlı başına saçmalık , ayrıl gitsin
011 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum 😄
- +1 yıl
Hadi ayrıl ne bekliyorsun 😬
- +1 yıl
Ayrilik konusmasi yazmayi😝
- +1 yıl
🫢konuşarak yorma kendini 🤦🏻♂️ ne uğraşıyorsun engelle gitsin 🤨 anlar herhalde 🤔
- +1 yıl
🤨anlar
- +1 yıl
Engel butonuna basmak için kırmızı kar yağmasını mı bekliyorsun 🤨
- +1 yıl
Turuncu istiyorum ben☹
- +1 yıl
- +1 yıl
😝😝
- +1 yıl
Ben üstüme düşeni yaptım 🤷🏻♂️
- +1 yıl
tenk yuu💖
Aşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı. Flörtüm olunca sorcam
05 Yorumla- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
🥳♥️
Bunu tam şu sıralar sormam lazim jsgsfd bence çok eglenceli ve mantikli bir soru teşekkürlerrr - +1 yıl
🤪🤪
Kaplumbağa olsam beni sever miydin de
03 Yorumla- +1 yıl
Tırtıl olsam desem
- +1 yıl
tamam💖
+1 yılBenimle takılmak için mi birliktesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı. Big bang'den önce ne vardı?
00 Yorumla
+1 yılBeş yıl sonra kendini nerede görüyorsun 🤭
00 Yorumla
+1 yılBir ilişkiden beklentisi sorulabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası