Flörtünüzü daha iyi tanımak adına ona hangi soruları sorarsınız arkadaşlar? Hobilerini, karakterini, kendisini tanımak adına :) Flörte Sorulacak Sorular Nelerdir?

Flörtünüzü daha iyi tanımak adına ona hangi soruları sorarsınız arkadaşlar? Hobilerini, karakterini, kendisini tanımak adına :) Flörte Sorulacak Sorular Nelerdir?

Flörte sorular sorarak onu daha iyi tanıyabilir ve sağlıklı bir iletişim kurabilirsiniz. Kız ya da erkek flörte yöneltilen sorular büyük önem taşır. Çiftlerin birbirini daha yakından tanımak için sorduğu sorular birçok konuyla ilgili olabilir. Bu konuların başında ilgi alanları, hobiler, sevdiği kitaplar ve filmler gelir.

Bir flört döneminde erkek flörte ne soracağınız bilmiyor ve onu tanımak istiyorsanız daha çok ilgi alanlarını ve yaşam tarzını öğrenmekle başlayabilirsiniz.
Bir flört döneminde kız flörte ne soracağınız bilmiyor ve onu tanımak istiyorsanız daha çok ilgi alanlarının yanısıra ilişkiye bakış açısını ve duygusal karakterini öğrenmekle başlayabilirsiniz.
Flörtünüzü daha iyi tanımak için eğlenceli ve kişisel sorular sorabilirsiniz. Sorular karşınızdaki kişiyi düşündürürken sizin de flörtünüz hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlar.
Karşınızdaki kişiyi çok yönlü tanımak için doğru soruları sormak önem taşır. Flörtünüze soracağınız sorular ile ilişkinizi daha iyi bir temele oturtabilirsiniz.
👏👏👏👏👏👏başka kimseye söylenecek bir şey bırakmamışsın
Erkeğe sorulacak ne kadar az soru var. Biz buyuz işte aga düz varlığız ya entrikalara yalanlara gerek yok
Merhaba,
Tanıma tanışma aşamasında hemen hemen sormak istediğim sorular.
*Evlilikten ve benden beklentilerin nedir?
*Çocukları sever misin?
*Kaç çocuk istersin?
*Herhangi bir rahatsızlığın varmı?
*Annemi annen kardeşlerimi kardeşin gibi görür müsün?
*Mutluluk senin için nedir?
*Nasıl mutlu olursun?
*Sinirli misin?
*Ne gibi seylere sinirlenirsin?
*Hiçbir şekilde erkek arkadaşın olamaz kabul eder misin?
*Amcaoğlu Dayıoğlu onun bunun oğlu falan anlamam seni öpemez sana sarılamazsın kabul mü?
*Evlendikten sonra ailene tek başına yatıya gider misin?
*Sigara ve alkol kullanıyor musun ya da herhangi bir zararlı alışkanlığın var mı?
*Ben sigara içiyorum senin için sorun olur mu?
*Herhangi biri ile cinsel ilişkin oldu mu veya yüzeysel?
*Paranın senin için değeri nedir? Ne kadar önemli?
*Günün birinde arkadaşların eşin dostun herhangibi biri aaa bununla mi evlendin tipsiz bu mu filan dediğinde tepkin nasıl olur onlara ne söylersin?
*Yemek yapmayı biliyor musun?
*Nasıl bir karaktere sahipsin?
*Hayır serr Allah'tan kaza bela Allah'tan olurda başıma başımıza birşey gelirse elden ayaktan düşersem düşersek ne yaparsın?
*Beni ben olduğum için sever misin sevebilir misin?
*Diyelim ki çocuğumuzun olmayacağını öğrendin ama senden ama benden dolayı tepkin nasıl olur?
*Cinsellik senin için ne kadar önemli?
*Çalışmayı düşünüyor musun yoksa ev hanımı olacaksın?
*Ailen Benimle ilgili kötü bir şey söyledi sana ama gerçek ama yalan tepkin nasıl olur?
*Denize nasıl girersin kıyafet olarak?
*Kirada oturur musun ev sahibi olmak şart mı?
*Komşuların arabası varmış BMW eşyaları en afilllisinden mis kıskanır misin? Bana laf eder misin bizim niye yok diye? Çok param yok çalışır çabalar alırım ama lüks değil pahalisini değil kabul mü?
*Arkadaşın da iPhone varmış 8 x mi ne 6 milyar benimm niye yok der misin?
*Hayallerin var mı varsa neler?
*Arabalara motorlara hevesim var mı en sevdiğin araba ya da motor hangisi?
*Mesela eve geç gelsem haber vermeden tepkin ne olur haber alamazsann benden ne yaparsın?
*Mesela kapımızı calan biri oldu yabancı onu içeri alsam yedirsem içirsem ne dersin ne yaparsın?
*Ben bütün çocukları severim hepsi benim çocuklarım çocukları birlikte sever miyiz yoksa istmez misin ya da kendi çocuklarımızı mi severiz dersin çocuğumuz olmasa da çocuk gibiyim ben çocuk olurum sana çok dadlu.
*Bir tas çorba olsa kuru bir soğan ve birkaç dilim somon olmaz ya hadi oldu diyelim tepkin nasıl olur? Beni ezer misin?
*İki iş yapmam gerekebilir daha rahat olmamız için yani istediklerini alabilmem için tepkin nasıl olur iki iş yapmama?
*Nasıl bir düğün istersin? Düğünün senin için önemi ne ne kadar önemli? bak ben dekolteli gelinlik filan giydirmem sevdiğime...
*Hangi şehirde yaşamak istersin hangi ülkede?
*İstanbul'u sevmiyorum insan olamayanları sevmiyorum hayvanları çok severim sen de sever misin evimize hayvan köpek kedi alır miyiz ister misin? Seninle her yerde yaşarım her şekilde her ne olursa olsun yaşarım benimle birlikte başka şehirlere gelir misin?
*Sadece biz olalim birbirimizle ilgilenelim olur mu? Ve çocuklarımızla olursa inşAllah 😊
*Nasıl erkeklerden hoşlanırsın maço duygusal romantik deli dolu çılgın merhametli şefkatli efendi dediğim dedik sözünün eri vs vs nasıl işte ne istiyorsun bende hepsi var deli dolu çocuksu çılgın yerine göre maço ama genelde duygusal 😊
*Balayına nereye gitmek istersin? Kaç gün istersin ne kadar olsa olur ne düşünüyorsun?
*Monoton bir hayat nasıl olur sana göre?
*Şarkı söylemeyi şiir okumayı ve oyun oynamayı çok severim sana da söylerim sen söyler misin hoşuna gider mi birlikte körebe oynar miyiz ya da el kizartmaca luna parka gider miyiz seninle kırlarda piknik yaparken ebelemec oynar mısın benimle ya da gökyüzünü ve yıldızları izler miyiz 😊
*İslam'ın şartlarına uyuyor musun imanın şartlarına inanıyor musun kalbinle 32 farzı uygular miyiz birlikte namaz kılar miyiz namaz kılmak ister misin?
*Hacca umreye gitmek isterim nasipse inşAllah gelir misin benimle birlikte?
*Şiir sever misin? Şiirlerim olur musun?
*Sana el kaldırmam asla ve asla ne olursa olsun bana el kaldirir misin vurur musun sinirlenirsen aklından geçer mi?
*Seni kırmak incitmek istemem olur da istemeden seni incitmiş olursam telafi etmek için elimden geleni yaparım tepkin nasıl olur?
*Diyelim ki sinir oldum veya seni rahatsız eden bir şey yaptım tepkin nasıl olur?
*Her gün ilişki ister misin?
*Uçuk kaçık fantezileri olanlar var fetiş metiş senin var mı uçuk kaçık ya da herhangi?
*İki iş yaptığım zaman yorgun olabilirim gece gündüz çalışınca anlayış gosterir misin yatakta?
EyvAllah 😊
Bu yorum ustune bir sey katabilecegimi sanmiyorum 😂😂
Hehehehe teşekkür ederim 😅
Yazmadığın soru maddesi kalmamış kral bunu bana at da aklımızda soru işareti kalmasın yeni insanlara karşı :))
Teşekkür ederim kopyala yapıştır yapabilirsiniz kaydedebilirsiniz 😊
Teşekkürler aldım kopyalıp ama yeni tanıştığım insanlara sizin dediğiniz gibi yaklaşıyorum zaten klasik sorular :)
En güzeli bence 😊
Bu soruları tek seferde sormazsın umarım😂 okurken ben bile bunaldım 😂
Heheheh yok ya ara ara sorulur karışık zaten bazen tek bir cevap bile bütün sorulara cevap olur 😅
Tek seferde ben bile sıkılırım 😅
Evlilik önemli ekleme çıkarma yapabilirim 😅 Hayırlısı
Kardeşim hem kadın hem erkek soruları yapmış helal eıg yapıştırın
Kendın ol !!. Normal sohbet havası kur senı merak etsın ortak yönlerınız varsa onlara yönel arkadaşına öyle cumleler kur kı kendını sana açsın bır kıtap gıbı sende onun sankı 40 yılık tanıormussun gıbı dınle ama asla tersleme yavas yavas gıdın bu yollar tehlıkelıdır her an elınden ucabılır ama ben asıl tavsıyem kendın ol asıl amaçlarınızı dolaylı yoldan espırıtiüel bır açıyla bırbırınıze açıklayın arada hem bıraz ates hemde su olsun olsun kı kazaya kurban gıtme ;;)
Aşk mı para mı?
Kariyerinle ilgili hedefin nedir?
Aile bağlarınız nasıl?
Annen hayatına müdahale eder mi?
Ne sorarsan sor evlenmeden bir yastığa baş koymadan aynı evi paylaşmadan asla karşı cinsi tanıyamazsın.
Katılmıyorum 😅Hıh
@Kim_Bilir_Belkidee 😂😂😂
Hehehe 😂
Bende bunun aynı evde yaşamadan olanını düşünüyorum 😂
Teşekkürler
Cevap
39Cevap
İnsan karakterini tanımak ailesine karşı saygısı nasıl onu öğrenmesi ona yönelik sorular sorması gerekir gardasim
öncelikle erkekler ilişkinin başında flört döneminde sorularınıza ama yalan ama gercek cevap verir ilerleyen zamanlarda sorulan sorulara kaçamak cevap verir veya üstünü kapatır geçiştirir başta sor sorabilğiin kadar
eski ilişkilerini nasıl vakit geçirdiklerini neler yapmaktan hoşlandıklarını sor öğren eski sevgililerin hepsini inciği boncuğunu sonra kız bir yerden çıkınca sana arkadaşım yalanı atamsın
kitapmış hobiymiş seksenlerde kaldı siyası görüşünü uyuşup uyuşmadığınızdan sorabilirsin
ailesini kuzenlerini sorabilrisin işini takılğı mekanları sorabilirsin öfkelenince nasıl tepki verdiğini veya nelere öfkelendiğini sorabilirsin
hafsonu aktivitelerini sorabilirsin meyhane clup takılıyosa eğlenceye düşkün birazda çapkınlık var denebilri
yok mangal piknik deniz kenarı vs seviyorsa sakin dinğin biridir
ilk flört zamanlarını soru ile ölçme sadece gözlemle oturmasını kalkmasını giyimi kuşamını konuşurken sectiği kelimelere dikkat edebilrisin üslup da önemli bir unsur
1) En çok korktuğun ne?
2) İşinden memnun musun?
3) Yapmaktan en keyif aldığın ne?
4) En beğendiğin kadın/erkek kim?
5) Kiminle yaşıyorsun?
6) En iyi anlaştığın kim?
7) Kardeşin var mı?
8) Kardeş (ler) inle iyi anlaşıyor musun?
9) Hayatını/Emekliliğini nasıl/nasıl bir yerde/nerede geçirmeyi düşünüyorsun/planlıyorsun?
10) Burcun ne?
Hobi ve ilgi alanları hakkında sorular sormaya çalışırım
En son öfkelendiği konuyu ve öfkelenince ne yaptığını sorarım (şiddete eğilimi var mı diye ölçmek için)
birde bir insan ne yaparsa gözünden düşer diye sormak lazım (ben şey demiştim buna: ben uyurken ışığı açsın, boşanma sebebi. böylelikte eşim uyku konsusunda hassas olduğunu çok net anlamıştı).
Bir karakter analizini kastediyorsanız karşı tarafı sorularla tanıyamazsınız. İşi mesleği, yaşı vb cevapları alabilirsiniz. Karakter için davranışlarını analiz etmeniz gerekir. Garsonla konuşması, hesap ödemesi, telefon konuşmaları, size verdiği dikkat ve itina önemli ip uçlarıdır. Onu doğal ortamında gözlemlemelisiniz.
bak dostum biraz erken olabilir ama eski sevgilisini var mı yok mu bitti mi bittiyse neden bittiğini ve onu gerçekten unutup unutmadığını sor çünkü üzülen sen olursun sonradan. benı sevgilim yani eski sevgilim ilk aşkı yüzünden beni terketti :((
Beni de
Bilmiyorum 😅 soru sormak biraz tuhaf bence beraberken sergilediği davranışlardan tanımaya çalışırım
En iyisi sohbet etmek laf lafı açar bir şekilde zaten
Konuşmasındanda az çok anlarsın nasıl biri olduğunu
Diğer türlü soru cevap sorgudaymış gibi oluyor bence
Flört aşaması kriminal biryasam tarzı değildir, sorular ile değil birlikte geçen zaman içinde tavır ve davranislar ile elde edilir karısının kişiliği ve kültürü.
Adan Z ye herşeyini sorarım
Kırmızı çizgin var mı ileride ki planın ne
Hangi yemeği seviyorsun
aile ve akraba ilişkilerini
aşk sevgi evlilik ile ilgili düşüncelerini
hayvan ve çocuk sevgisini
nelerden nefret ettiğini hobi ve fobilerini sorarım
Bu çok kolay. Siz susun o kendisi anlatsın ve arada arkadaşlardan akrabalardan bahsederken onlar hakkındaki sohbetini inceleyin.
😂Kaç yasında sın, okuyor musun, kaç kardeşsiniz, en son ne zaman sevgilin oldu 😂
Okey
Tam bir işe alım cümlesi gibi "İlişkimizi uzun vadeli düşünürsek 5 yıl sonra bizi nerede, nasıl görüyorsun" asdadakkdff
Ona sormak istediğim bin tane soru vardı. Cevap verirken yüzünü izlemek, onu anlayabilmek isterdim. Paylaşacak, gülecek, ağlayacak çok şeyimiz vardı...
Random kullanıyor musun demek çok hayati önem taşıyor bençesi🦄
Skdhdjsjdjsj
Hiçbir şey sormam. Ben bakışlarından anlarım. İlk buluşma da notunu veririm. Ona göre konuşmayı keser ya da devam ettiririm.
benim icin iyi insan olsun birazcada guzellik olsa yeter yani
Sorsan nolur herkes her zaman doğru cevabı vermiyor ki
Sence dünyaya neden geldin beybi? Felsefi konulardan yaklaşırım bu yeter bana💃🏻
Benim için namaz kılması tesettürlü olması haramlardan sakınması
Bu konudaki çoğu bilgi zaten sosyal medyadan önceden öğrenilebiliyor. Karakeri ise daha önemli bence. Onu da zamanla öğreniyorsun. geriye kalansa hobileri ve sevdikleri-sevmedikleri şeyler.
Soru sormaktan ziyade o kişiyi zamanla keşfetme taraftarıyım.
Soru sormam bir insan kendini anlatıyosa eğer yalan söylüyodur. Çünkü kimse yoğurdum ekşi demez
Paraya ne derece önem veriyorsun? Para senin için ne ifade ediyor
Kızlar sorum size bimde çalışan bı kız var beni her gördüğünde gözlerime bakıp gülüyor herkesemi öyle yapiyo bilmiyorum ama bende öyle her gidişimde yani neyse, bı defasında sordum neden gülüyorsun diye sizinle bı konu hakkında burada baya bı gülüşmüştük ondan dedi halbuki ben hiç öyle bişey hatırlamıyorum ne yapmam lazım taktik verin
Sorulacak şeyler direkt sorulmadan sohbet havası içinde olursa daha iyi anlaşılır. Mesela annesi ile ilgili iliskisini anlamak istiyorsun bunu direkt sorsan kotuyse bile pat diye demez. Ama sohbet havasında ilerlersen onun anlattıklarından yaptığı yorumdan anlayabilirsin. Önemli olan onun kisiligini anlayabilmek bunu da insanlarla olan iliskisi ve verdigi tepkilerden anlayabilirsin
kanka kendini anlatsın, kendinden bahsetsin, iş görüşmesinde ki gibi kızo soru yağmuruna tutma az ve öz konuş
Alay et, dalga geç, sataş ama canını acıtmadan dalga geç hoşuna gitsin
Gizemli ol ön görülemez ol
Telefon lonusmalarını ve bulusmaları ilk bitiren sen ol
Bide burçlar hjakkında konus hoslarına gider amlların
Kendisinden iyi bir film iyi bir müzik veya gezilecek iyi bir yer tavsiyesi isteyin. Özellikle iyi kelimesini belirtin çünkü; sizin kalitesiz bir öneriye ihtiyacınız yok. Oradan analiz yapın
A'dan Z'ye herşeyi didik didik sormak araştırmak isterim ama pek tavsiye etmiyorum sonradan hayal kırıklığı da çıkabiliyor..
Bazen, bazı şeyleri bilmemek daha iyi..
Bir kaç soru sor. Soruların gündelik hayat ve gelecek planlarıyla olsun. Cevapların pek önemi yok ama sorulara bakış açısı ve nasıl cevapladığı önemli bence.
Kesinlikle ailesine davranışını, çalışanlara, garsonlara nasıl davrandığı hayvan sevgisi v. s
Soru sorarak ınsan tanımak cok garıp yadırgıyorum o yuzden sohbet halınde olaylara yorumu bakıs acısı zaten bellı eder
Soruları kafamda belirlemem o an zaten muhabbet esnasın da anlarım düşünceleri önemli
Onu kendin belirliyceksin her insana aynı soru mu sorulur? Üniversite sınavı mi bu.
Empati kurarak sormak lazım eğer sen onun yerinde olsaydın nasıl soruların sorulmasından hoşlanırdın empati lazım biraz 😊
Hayata bakış açın nedir
Neler yapmaktan hoşlanırsın?
Ne tür müzik dinlersin gibi sorular sorardım sanırım
Ailesini sorabilirsin mesela nasıl bi ailede büyüdüğü zaten onun kişiliğini belli eder
Soru sormak yerine sohbetin ve iletişimin akışına bırakmak daha iyi.
Gelişi güzel kişisel yaşamını anlamak için nelerden hoşlandığı başarıları vs
Geçmişinden gelecekteki planlarına kadar birçok şeyi sorarım.
Hangi takımı tuttuğunu söyle beşiktaş harici kabul etme
Burç, ne tarz kitaplar okursun, hobilerin neler falan
Soru sorup durmak nedir yahu, anket yapıyormuş gibi.. Sohbet ederek, zaman geçirerek tanırsın.
Geçmiş ilişkisinin/ilişkilerinin "nasıl ve hangi sebeple" bittiği. Bu birçok ipucu verir. İlişkisini anlattırın demiyorum. Sadece bu kısmı önemli. Onu daha iyi tanırsınız
Erkekler evlilik konusu açarsın kızlar seks konusu acar bu kural sabittir
Soru sorup durmak acemilik 😂
Soru sormam davranışlara bakarım
Sevdiği sevmediği şeyler. Ilgi alanları.
soru sormaktansa onunla vakıt gecırmek
Kaç ayak parmağın var?
En büyük hayalin nedir gelecekde
Soru sormaya gerek yok. Gözler anlatır herşeyi
Akişina birakirim ben
Eski ilişkisinin neden bittiğini sorarım
Soru sormam
Onu yaşayarak tanırım
Nerden giyindiğini sor zaten anlarsın ne mal oldunu
Konunun akışına göre doğaçlama olarak sorulur bunları önceden düşünmemek lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?