+1 yılbenim de ikizim var. bak şimdi sen onları birebir aynı sanıyorsun ama değiller. illaki bir farklılıkları vardır. yüzdeki ben gibi mesela.. dikkat et biraz. yalnız sen şimdi hangisiyle sevgili oldun? ya ötekiyse? ya seninle sevgili olup her buluşmada farklı biri geldiyse? zenon paradoksu gibi olay..
01 Yorumla
Soran+1 yılYa nolur sus kalbime inicek:/
En İyi Cevaplar
Adam seni baskasiyla paylasabiliyor (kim oldugunun onemi yok) fakat sen ayrilmamak icin cozum ariyorsun? Oyle bir deneyimi yasamak istersin ayri mesele, saygi duyar herkes. Ama hem bu durumdan yakinip hem ayrilmak istememen cok sacma, ben boyle bisey yasamak istemiyorsam coktan yolu vermistim.
22 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece hic ikizi yokmus gibi olsun istiyorum bu gerceklesmeyebilir tabiki oyle olursa şasirmam. ben ilk tanistigim insanla olmak istiyorum olay bu
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ses tonlarida mi ayni? Hersey ayni olabilir ama ses tonlarindan dami anlamadin? Bence ayril hemen sevgilin baska biriyle paylasabiliyorsa seni, seni sevmedigi anlamina gelir bu. Kardesi abisi olmus farketmez. Ayril direk hala birlikte olmaya devam edersen kendini kullandirmis olursun soleyim.
00 Yorumla
Düşünsene her gece biri giriyor koynuna düşünemiyorum?
Gülermisin, ağlarmısın dedirten durum!
Ben güleyim Puhaha..82 Yorumla
Soran+1 yılBenlik bisey olmasa bende gulerdim ne guzel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
+1 yılgayet sinir bozucu bir durum olmuş.
ben olsam duyduğum anda tekmeyi basmıştım. hadi sınav vs. neyse ama dediğin doğru ya sen kardeşi ile yakınlık kurduysan? bu nasıl bir mantık. eğer gerçekse yazdıkların yapman gereken tek birşey var uzak durman. ne yani ilerde tövbe estağ. insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor. e yani sen nasıl anlamadın o da ayrı bir durum. ben bile tek yumurta ikizi arkadaşlarımı ayırt edebilirken sen erkek arkadaşını nasıl fark etmezsin şaşırdım :)02 Yorumla
Soran+1 yılTek yumurta ikizlerinde bazilari ayirt edilebiliyo bazilarida bunlar gibi edilemiyo iste. bide birbirlerinin yerine cok guzel geciyolar profesyonel olmuslar. ha simdi yapsin ayni seyi anlarim
- +1 yıl
ne kadar olursa olsun nasıl ki parmak izleri ayrıysa bir yerlerinden ayırt edebiliyorsun. senin anlamaman tuhaf geldi bana :)
gel gelelim bu adam senin yanına kendi diye başkasını göndermiş bu saatten sonra nasıl güvenebilirsin ki ona? bu en büyük yalan değil mi? sizin ilişkinizin temeli sağlam değil. ya bunu kabul edip sindireceksin ya da bırakacaksın. seçim senin.
iğrenç ötesi bişey sevgilim dediğin kişi belliki seni sevmiyor sevmiş olsa kalkıp bunu yapmaz hadi diyelim erkek kardeşi güveniyor e o öpmedi diyelim sen duygu dolu sarılıp öptüğünde bir kumpasın içine düşmüşsün sen
öyle sanıyorumki aranızda yakınlaşmada oldu aç gözünü iki kardeş kullanyor seni hastrlan de ver yolu gitsin.00 Yorumla
+1 yılHicbir insan ayni değildir maalesef bu senin salakligin olmuş. Tek yumurta ikizlerinden birisi baskinken diğeri çekiniktir, bu sayede karakter, davranis ve tepkilerinden aninda anlaman gerekir. Bu da senin kişinin karakterine değil de tipine odaklandigini gösterir.
01 Yorumla
Soran+1 yılIyide ben bunlari 10 senedir taniyo olsam bu dedigin gecerli ama daha yeni yeni taniyodum ve geldigindede diger ikiz gibi rol yapiyo. şu an olsa anlarim ama o zamanlar anlayamadim
+1 yılÇarşamba biriyle, perşembe ötekiyle o vakit, sabahlar olmasın
100 YorumlaIkizi olanlar hep cok avantajli derlerdide inanmazdim ama baksana bir kizi iki kisi goturmus cakallar bunun sonu gruba gidiyo benden soylemesi
29 Yorumla
Soran+1 yılKavga ettik kizide karisti ne farkederki benimlede iyiydin falan sacma sapan okay cok buyudu şu an hala küsüz
Soran+1 yılAynen oyle soyledi kendilerine bile saygisi kalmamis arsiz
Soran+1 yılBenim artik kafam patladi kendileri aralarinda halletsin onlara birakiyorumki onlarin aralarida iyi degil şu an
Soran+1 yılOlabilirmi boyle bisey
+1 yıluhh anasını :D
bir tanesi manita yapsa öbürüde yararlanabiliyo çok güzel sistemmiş l*n :D21 Yorumla
Soran+1 yılErkege gore guzel tabi
+1 yılSuratına yumruk at. Suratı morarık olan seninkidir. :D Şaka bir yana harbi film gibi ya güldüm cidden. Neyse düşündüklerini anlat. İşte güvenimi sarstın eğer buna devam edersen beni unut de sert davran biraz. Seni seviyorsa dediğine uyar.
11 Yorumla
Soran+1 yıl3 aydir yapmiyomuş tek tesellim bu şu an aramizda bundan dolayi acildi zaten pisman oldugunu soyluyo
+1 yılbelli ki geniş aileler. ama sen de ayrılmak istemiyorsun tuhafsın. resmen seni kullanıyor çocuk. azıcık sahiplense kıskanır böyle bir şey yapmaz. hem belki bir de sevgilinin haberi olmadan sen ikiziyle buluştun?
12 Yorumla
Soran+1 yılNasil ya anlamadim
- +1 yıl
anacım neyi anlamadın?
1- Namus örf adete değer vermeyen aileden geliyorlar bellki...
2- Sevgilin azıcık seni sevse değer verse, kıskanır sahiplenir. Gidip de kardeşini sana yollamaz.
3- Sen nasıl böyle bir şeyi kabulleniyorsun ki affetmek için çare arıyorsun?
4- Ayrıca kardeşi sevgilinden habersiz de yanına gelmiş olabilir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılkeşke seninde ikizin olsaydı intikam alırdın. herneyse hangisinin sevgilin olduğunu anlamak için gözlerine bakman yeterlidir anlayabilirsin bnce öylede anlayamıyorum diosan eğer sen, in dediğin gibi saçını kesebilirsin ama bu sefer diğeride aynı şeyi yapar sen en iyisi döğme yaptırt ama onu yapmak istemeyebilir koluna çizik at filn yni
01 Yorumla
Soran+1 yılBen kalici biseuler yaptiricam ama şu an kavgaliyiz haliyle sonrasinda duruma gore fark yaraticam aralarinda
Hiç bir yakınlık kurmadiysan kardesiyle sıkıntı yapma kolunu bir yerini azicik kes iz kalicak kadar her bulusmada caktirmadan bak o degilde ikizini gonderirse cok guzel bir intikam plani yapalim beraber bunun altinda kalmamalisin...
02 Yorumla
Soran+1 yılKupe ve dovme yaptiricak yani ben oyle planladim
Öyle gevşek bir sevgiliyle ne işin var canım. Ayrıl tabiki yeri gelir kardeşine ittirir bu adam seni hiçte anlamazsın kimle çıktın kimle evlendin. Kardeşinin de sevgilisi varsa belki seninki de ona gidiyordur? :D en kötü senin aldatmana razı olan bir adamdan bahsediyosun. şaka gibi resmen :D
11 Yorumla
Soran+1 yılKardesinin yok. ama iste kafam darmaduman
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılmak istemiyosun ama yaptığı iğrençlik aynı kardeşlerle sarılıp öpüşmüş oldun bunu o nasıl kaldırabilmiş insan sevdiğiyle kardeşinin bu iğrenç durumda olmasını istermi. işte böyle kötü insanlara daha çok aşık oluyoruz ama birininde uyarması gerekiyor bende gözünü açta gör diorum sen kardeşinle sevgilini görüştürebilirmiydin iğrençlik bu.
00 Yorumla
+1 yılsen ikizleri ikisini yan'yana gordunmu? ayni anda. eger gormediysen bunu gormek istiyorum ikiniz birden geleceksiniz diye diret, o numarayi cok yaparlar :)
01 Yorumla
Soran+1 yılGordum tabiki
kusura bakma ama on dakikadır şaşkınlıkla gülüyorum :D sol kulama şeytani düşünceler gelse de oldukça zor durumdasın.. Sana kolay gelsin. sıkıntılı bir durum..
04 Yorumla
Soran+1 yılSeytan ne diyo peki? Bende duydugumda bir sure hareketsiz kaldim konusamadim
Soran+1 yılHosuna gitmeyecegi ne malum
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Seni kardeşiyle paylaşabiliyorsa onun için cinsel arzularını tatmin eden bir objeden farkın yok hafız.
22 Yorumla
Soran+1 yılBunu nasil yapar ya anlamiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılBen ayrılırım çok net olur mu öyle şey ya saçını kazıtsan ne olacak o seni başkasıyla paylaşmayı sana yalan söylemeyi göze almış asla güvenemem öyle birine
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Valla sana değer verseydi ikizini göndermezdi. Demek ki değer vermiyor, kıskanmıyor. Hiçbir erkek kardeşi dahi olsa başka bir erkeğin sevdiği kızla kendisi gibi yakın olmasını kaldıramaz.
10 YorumlaKoluna falan çizik at bir yerını kanat =)
135 Yorumla- +1 yıl
Yatakta denesin bence
Soran+1 yılKulagini deldirtsem
Soran+1 yılTek kulak ve kucuk bisey takicak ya erkeklerde kupe takan yok mu sanki
ikisini yan yana koysak, arada ayna var deriz demek ^^
*Adam yanlışlıkla hanımının ikiz kardeşini dövmüş içkiliyken, aklıma o olay geldi ya la :))))01 Yorumla
Soran+1 yılHangisi daha kotu bilemedim şu an ikiz olmakda zor :)
sende zerre beyin olsa birdaha dönüp bakmazsın hangisi sevgilin ilk kim geldi sana kaç kere rol değiştiler şimdi onlar erkek olduğu için grup fantazisi bile kurabilirler senin gibi üzümlü keki bulmuşlar oh ne güzel sen bu kafayla devam et düğünde ve gerdekte de güzel olur yani
00 Yorumla
+1 yılçok iyi yaaa aşkı sana karşı hep taze kalır sakın ayrılma :D kardeşini gönderdiği günler seni daha çok özler falan :D ahahha çok hoşuma gitti bu :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKardesinin aski olmadigi surece gecerli bu tabi o kpnu cok karisik kimse anlamadi bende dahil
- +1 yıl
telefon numaraları da aynı değil sanırım. telefonları değiştirmedikleri sürece yanındakinin kontrol amaçlı mesaj atabilirsin.
- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılbence sen hemen ayrıl evlenmeyi bile düşünme!!
böyle adamdan hayır gelmez... neymiş işi varmış ikizini gönderiyormuş böyle gerizekalılık mı olur be!00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. İyi yazmışsın karakteri ses tonu uslubu düşünceleri hatiralari da ayni mi ki insanlari kandieiuorlar? İkizler anca birbirlerinin yerine sinava girer mevzu budur
01 Yorumla
Soran+1 yılKarakter ayni degil. ses benzer. Goruntu ayni. Ve bunlari ellerinden geldigince yok ediyolar.
Madem ki isi var kardeşini gönderip senin yanina kendisi gelebilirdi. Bunlar bildiğin oyun oynuyor canım k. bakmada bence ne kadar seversen sev ayrılmalısın..
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya neden o ise kardesi gitmiyoki bu aklima gelmemisti
Seni bildiğin dönüyorlarmış senin sevgilin de baya genişmiş yani kardesini yolluyo hiç kiskanmiyo merak etmiyo. Sende nasil anlayamadin el hareketlerinden ses tonundan konusma tarzindan
02 Yorumla
Soran+1 yılSimdi olsa mutlaka farkederim ama o zamanlar birbirimizi dogru duzgun tanimiyoduk bile zaten sobradan birakmis bunu ama yinede kandirdilar
+1 yılpiskopatca birsey... kardesinin seni opup sarilmasina eyvallah olan bir adamdan bir pok olmaz.. uzak dur bence..
10 Yorumla
+1 yılAci gercek seni sevmiyor seven insan kiskanir resmen ikisude faydalanmis senden opusme falan kim bilir daha neler evlenince duzelir diyokar koynuna girerse digeri nolcak koy gitsin tekmeyi
20 Yorumlaevlenincede ikizini göndersin gerdeğe nasıl yavşaklar var memlekette yav :D
12 Yorumla
Soran+1 yıl:((
benimde var ikizim... ama sadece bazen okullarda yapıyorduk bu durumu... sevgili vb şeylerde aslaaaa. bence bir dövme flan yapsın küçük.. ya da kulağını deldirsin fazladan
04 Yorumla
Soran+1 yılDusunuyorum ama erkekler biraz sert cikti bu konuda dovmeyi yaptin sonra seni kardesiyle paylasan birini napicaksin diyolar :/
Soran+1 yılKonusmuyoruz bile şu an arama beni dedim. kendi aralarida bozukmus bilmiyorum iste
yeppudaa.com/showthread.php bu filmi izleyip kafana göre senaryo mu yazdın kanka?
01 Yorumla
Soran+1 yılDunyadaki tek ikiz bu filmdekiler mi? Konusunun bile alakasi yokken.
+1 yılÇok haince bir davranış sevgilinin yaptığı. İnsan sevdiğini ikiziyle nasıl paylaşır. Çok genişmiş. Bence ayrıl. Yok ayrılmam diyosan da gözünden kaşından illa ki anlarsın yani. Ya da kimliğine bak :D
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an konusmuyorum eger barisirsak farkli biseyler yaptirmak zorunda zaten. aksi halde askimdan olsem devam edemem
- +1 yıl
Hmm bence de mantıklı. Eic secer misinn :))
+1 yılbence ayrıl dicem ama dediğin gibi özel şeylerini ikiz kardeşine anlatmışssın ya da öpmek sarılmak onuda gec ya ikiz kardeşide sana aşık olursa ya da sevgiline ben aşık oldum artık ben gideyim hep derse
04 Yorumla
Soran+1 yılOff allah kahretmesin ya iş actilar basimiza adam hibi gelemiyo sanki gerizekali simdi ugras dur
- +1 yıl
iyide suc sende hala seviyom diye ortalıkda gez kardeşini sana aynıları yapmış miden kaldırıyosa devam et
Soran+1 yılDaha bisey oldu mu olmadi mi bilmiyorum bu olay kac kere yapildi ve hangi zamanlar yapildi onu bilmiyorum. ne hissettiklerinden emin degilim. kendi aralarida bozuk. ben zaten konusmuyorum.
- +1 yıl
sonucta yapılmış ne zaman yapıldıgı önemlimi sanki seni afedersin mal gibi bir biri geliyo kullanıyo bir diğeri geliyo sarılıyo öpüyo insan kendini böyle hisseder be
+1 yıll*n insan kendi gözünden sakınır sevdiğini buluşmaya kardeşini göndermekte nedir. HEMEN ayrıl öyle saçma şey mi olur ya.
10 Yorumla
+1 yılahahaha dua et gerdekte yer değiştirmesinler :D ya da ikizi evlenince senin kocanı falan öpüomuş :D asdfghj ne güzel ya keşke bnmde ikizim olsa
00 YorumlaBenimde sevgilimin ikizi var ama Allahtan benzemiyorlar o kadar en yakışıklısı ve ahlaklisini ben kaptim :)
00 Yorumla
+1 yılyarsaçların lüle lüle de
böyle şerefsizlik olmaz erkek adam kardeşi bile olsa bunu yapamaz01 Yorumla
Soran+1 yılIy igrenc yaa tiksiniyorum kendimden ve tum dunyadan
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Annem her düsündünü söyleme derdi onun icin yuuuuh gibi söz düsünsemde söylemem tabiki
09 Yorumla
Soran+1 yılTamam:(
Soran+1 yılSoylemedin ya yinede biliyorum ama ben ve uzuldum simdi ne yapicagimi sasirdim
Soran+1 yılHangi konuda
ve hata bastan sevgilimin yani ben ona siirliyim sadece
Soran+1 yılEvet maalesef ciddiyim ve keske olmasaydim. ayrica ayrilmakda istemiyorum asigim cunku. en yakin arkadasima dedim aynisini oda hangisine asiksin sacmala dedi. benim kafam catliyo suanda
Soran+1 yıl19 yaslar
+1 yılİkizi koluna, herkes kendi yoluna. Yaptığı şerefsizlik.
03 Yorumla
Soran+1 yılKotu amacla yapmadigini soyluyo ve inaniyorumda ama bu dusuncesizligini telafi etmiyo
- +1 yıl
Resmen seni ciddiye almamış. Kötü niyetten kastınız ne anlamadım ama ben gelemiyorum diyemeyip yerine kardeşini onu idare ediver diye göndermek... Bence çok büyük güven sorunu yaşarsın ilerde. Sen kimsine kadar gider olay..
Prestij filmi geldi hatrıma.. :)
Soran+1 yılYa şu an anlarim zaten o kadarda beceremezler yani ihtimal yuzde 10. Ve o filmi ikinci duyusum izlemek istedim şu an
+1 yılStaj yapmıştım bir yıl. Anaokulunda ikiz çocuklar vardı. Sesleri bile aynıydı. Birinin alnından fazladan bir damar geçiyordu. Sağ olsun oradan ayırıyordum :D Vardır bir şeyler ya. ha bak kendinize özgü dövme yaptırabilirsiniz.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer bulusmada operek boynunu morart, bir dahaki seferde iz yoksa ikizini gondermistir. Zaten akli havada biriymis acima bacak arasina tekmeyi bas ve bunu ikizinin yerine kabul et, ona ayrildigimi soyle dersin.
00 Yorumla
+1 yılSenin yerinde olsaydım bunu öğrendikten sonra suratında ömrü boyu kurtulamıcağı bir iz bırakırdım sdsffsafdgsg
11 Yorumla
Soran+1 yılHayir ya allah korusun oyle biseyi yapamam ve olmasinida istemem. eger cidden kotuye giderse bu is ben baska sekilde intikam alirim.
İkizlerin illaki ayırt edici özellikleri vardır yani birebir aynı değillerdir tek yumurta olsalar bile bunu anlayabilirsin sesleri bile farklıdır tabi nasıl anlamıyorsan artık
01 Yorumla
Soran+1 yılSesleri cok az farkli oda biri biraz daha kalin o kadar. kafalar ayni. diger farklari ben bilmiyorum
+1 yılKusura bakma ama karakteri bozukmuş sevgilinin , ya da seni sevimiyor.
Sevse seni gözünden sakınır :)00 YorumlaMadem öyle, kardeşini yolladığını anlarsan inadına sıcak davran.
00 YorumlaAdamlar efsane ya aşmışlar olayı yemin ediyorum bu kadar olur iyiymiş :D
18 Yorumla
Soran+1 yılNeresi iyi ya allah askina
- +1 yıl
muhtemelen senin sevgilininde bir kız arkadaşı vardır ki var olduğuna eminim adamlar değişip değişip fanteziler yaşıyor onunla bununla oynaşıyorlardır kesinlikle efsanevi bir durum ve kimseyede söylemiyorlar ikiz olduklarını belkide biri tuvalete gidiyorum diyor arkasından diğeri aynı elbiseler ile geliyor tuvalete giden kardeşi seninkide tuvaletten çıkıyor flian hiçbirşey olmamış gibi devam ediyorlar ahaha adamlar pro olmuslar
Soran+1 yılYuh ya allah beladini versin eger boyle yapiyolarsa. bu kadarini aklima bile getiremezdim bu ne rezillik ya. Diger ikizin sevgilisi yok o daha züppe olsa bilirdim yani. cunku ayni okuldayim ben bunlarla mutlaka duyulurdu yinede bunu yapan herseyi yapar bilmiyorum iste
- +1 yıl
Senin dünyadan haberin yok kızım ya bizim arkadaşlar var ikiz aynı giyinirler sabah evden çıkarken o kadar ikiz yani adamlar efsane ya neler yapıyorlar gözümün önünde inanamazsın ama ikiside aynı ortamda hiç bulunmaz o derece profesyonel olmuş adamlar :D telefon numalarinin sonu bile aynı düşün yani birsi 54 45 diğeri 45 54 :D
Soran+1 yılBende tam benimkiler mi yoksa diycektimde numara tutmadi
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=eZP_Rv-mBwU
bak bunlarda kız versiyonu erkek neler yapmasın :D
Soran+1 yılIste olay tam olarak bu ya iki kiz yanyana yuruyene kadar anlamamistim ikiz olayini aynilar cunku
Ikizleri çok severim ama senin için zor dovme yaptırsin :):)
02 Yorumla
Soran+1 yılDovme veya kupe dusunuyorum bende eger devam etmek istiyosa bu ikisinden biri hatta belki ikisi birden en acılı ve en ilkel yontemlerle yapilicak karar verilmistir
- +1 yıl
l*n sevsem de bir et için bu acıyı çekmem zorla kimse yaptıramaz ki elemanlara helal oldun keşke benimde ikizim olasydı
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ya degısık bir durum tabii. Asıl sevgilide iz bırakmak gerekir !
02 Yorumla
Soran+1 yılSacini yolsam biri kel biri sacli olur ayirt ederim
Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. Tekmeyi basacagin halde cozum aramaya çalışıyorsun. Seven insan bunu yapar mi. Seven insan kardeşinden bile kiskanir. Eglenilcek kız evlenilecek kız olayına dikkat et
10 Yorumlabunlarun hakku threesome dur tez yerine getürüle :P yani hayat sana yoğurt ve salata verdiyse su bulup cacık yaparsın ;))
04 Yorumla
Soran+1 yılYani ikisini mi idare ediyim daha neler :)
Soran+1 yılO prestijide bir izleyemedim ya dunden beri diyolar
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBirisi bozulunca diğerini kullanırsın. Ne güzel işte.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. Illaki farklılık vardır nasıl yok ya. Güvenebilir misin hala
02 Yorumla
Soran+1 yılVardirda iste vucudunda derisindedir onuda ben bilememikisini ciplak gormek gerek
Haha benimde ikizim var ama yapmadik oyle bisey :) bisey bence direk ayrilguvenemezsin buna yapan ne yapmaz ki
00 YorumlaMadem ayrılmak istemiyorsun ortak kullanıma devam.. Senin ufkun açılmaya başlamış..
01 Yorumla
Soran+1 yılBen sevgilimle devam etmek istiyorum sadece
- 10 Yorumla
Kabul etmezler ben olsam ikisini birden idare ederim super :D
12 Yorumla
Soran+1 yılAz degilsin :)
Asıl sevgiline parola ver her yanına gittiğinde sor :)
03 Yorumla
Soran+1 yılParolayi soyler
- +1 yıl
parolayı söyleyecekse hayır gelmez bu adamdan diyorum kızımmmmmmm
+1 yılbenimde ikzim var. bazen ben bile kendime soruyorum hangisi benim diye D:D
11 Yorumla
Soran+1 yılIste bundan bahsediyorum :((
+1 yılAy o ne ya öyle :/ ben bile tiksindim seni düşünemiyorum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılCok igrenc yaa
+1 yılresmen seninle oyun oynamışlar sen halen sevgiden bahsediyorsun ya.. bırak hemen bıraaakkk. sen halen bunun büyük bir terbiyesizlik olduğunun farkında değilsin sanki !
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam seni kardeşiyle paylasmaktan çekinmiyor sen hala fark yaratcam derdindesin
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ikiziyle ne yaptim bilmiyorum ve kac kere kendi yerine o geldi onuda bilmiyorum. şu an zaten konusmuyorum kendi aralarida bozuk. bu hafta biraz gergin gecer. bana bir aciklama yapilmadigi surece boyle devam edicek kendileri dusunsun
- Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat