Sevgilimin ikizi var ve birebir aynilar :(?

6 aydir beraberiz. bu zamana kadar hersey iyiydi ama yeni bisey ogrendim ve güvenim sarsildi. bulusmalarimiza kendisi yerine ikizini gonderdigi olmus ama bunu 3 aydir yapmadigini soyluyo. imkani olsa kendi gelirmis vs. Bunu aliskanlik edinmisler sinavlardada yapmislar falan mevzu bu sekilde acildi sonra bana gercegi soyledi. gorunus olarak tamamen aynilar. ayni ortamdayken kiyafetlerinden anliyoruz ama tek olunca bu imkansiz hale geliyo. simdi olsa belki hal ve hareketlerinden anlayabilirim ama emin degilim. ayrica dusunsenize sevgili yani bu öpüşmede olur sarilmada olur yani sen nasil baska birini gonderirsin kardesin bile olsa. cok sinirliyim. ne yapmaliyim sizce?
Dusunsenize ya ben kardesiyle yakinlik kurduysam veya ozelimizden bahsettiysem dusundukce cildiriyorum bunu nasil yapar aklim almiyo ustelik ikizi akli havada ve kurnaz biri zaten nornal biri bunu yapmaz ama iyi rol yapiyomus ogrenmis olduk
Güncellemeler
+1 yıl
Ayni olduklarina sasirmayin. normalde ikizler ayni olsalar bile bir yerde bir farklilik yapar. mesela biri sacini saga biri sola dogru yapar falan. ama bunlar bilerek ayni yapiyolar herseyi, bolca birbirlerinin yerine geciyolar simdi birinin sacini kazitsak veya boyatsak diye dusundum olmaz mi?:( ayrilmak istemiyorum
Sevgilimin ikizi var ve birebir aynilar :(?