Evet ben yay burcuyum ikizler burcu sevgilim var , burçlara güvenerek birkaç öneri istiyorum. 7 aydır birlikteyiz fakat yeterli şefkat ilgi ve sevgi ile yaklaştığını hissedemiyorum. Ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
+1 yılBende ikizler burcuyum ve sevdiğim zaman tam severim gözüm sevdiğim kişiden başkasını görmez omunda bu şekilde davranmasını ve sürekli empati kurmasını isterim bana çok değer vermesini ve bu değeri göstermesini ve çok çok kıskanırım sahiplendiğim için
13 Yorumla
Soran+1 yılO biraz böyle değil keşke olsaydı
- +1 yıl
Nasıl peki
- +1 yıl
Knk benimde sevgilim ikizler burcuydu oda aynı böyleydi seni çok seviyorum ama gösteremiyor um diyordu nekadar doğru orasını bilemem ama gerçekten zor bir burç sohbet ytenegin varsa uzun bir süre yurur. He bide benim denk geldiğim kadarıyla cinselliğe pek eğilimli degiller saf duygularla sevmen gerekli
En İyi Cevaplar
Bende ikizlerim yorumlara aldırma sen sevgini göster emin ol oda karşılıksız kalmaz sadece fazla sıkıntıya gelemezler çok sıkmadan derin bir sevgi göster
124 Yorumla
Soran+1 yılya ama 7 aydır hayatımda daha ne yapayım çok sıkmıyorum ama ben bir adım atmasam hiç önemsediği yok gibi yani seviyordur ama böyle de çok karşılıksız gibi
Soran+1 yılhep mi böyle olacak
Soran+1 yılben mesaj atmasam atmaz , buluşmak istiyorum demesem birşey demez , konuşalım demesem kendisi bişey ayarlamaz yani şu an tamamen benim ittirmem ile oluyor herşey , hep benden bekliyor
Soran+1 yılKesin olarak önerebileceğiniz varmıdır efendim , şunu kesin yap-yapma güzel sonuçlanır diyeceğiniz , bir ömür geçirmek istiyorum , kendisi de evlenme hayalleri kurarız aslında ama böyle de fazla sürdürmez gibi
Soran+1 yılaynen öyle , kesinlikle haklı olduğum bir durum yaşayalım 2 gün mesaj atmıyayım eli eteği çekeyim genede benden bekler.
Soran+1 yılben mevcut şekilde devam edeyim ilişkime o zaman?
Soran+1 yılçoook teşekkürler. Sizinle daha sonra da iletişime geçmek isterim uygun mu
Soran+1 yılBiraz geç kaldım sanırım gururunu kırmış olabilirim biraz
Soran+1 yılönce de durum aynıydı , nasıl düzelteceğim ki
Soran+1 yılartık son birşey sorarak bitireceğim sizide yordum. Tam olarak nasıl davranmalıyım bundan sonrası için , mutlu olabilmemiz için
- +1 yıl
Önemli değil.. Kız arkadaşını bilmediğimden kendimden yola çıkarak konuşucam mecbur biraz umursamaz ve çift yönlüyüm bn çabuk sinirlenir çabuk sönerim fazla sıkıntıya gelemem mesela eğer ilişkilerimde bnim hatam olursa hemen özür dilerim bn ama hata karşıdaysa inanılmaz gurur yapar ve karşıdan beklerim ve ona karşı umursamaz davranırım ama sevgisini belli eden insanlara gereken sevgimi hemen veririm bn evet bir şeyi ilk karşıdan beklerim ama çokta naz yapmam eğer senin kız arkadaşında böyleyse düzelir inş ama severse tam sever vazgeçerse kolay geçer ama unutmaz mesela unutmuş gibi yapıp umursamaz davranır sende ona göre davran oldumu
Soran+1 yılAllah razı olsun. Var mı bir isteğiniz?
Soran+1 yılTeşekkürler sizinde
+1 yılİkizler duygusal değillerdir cok zor bir burc cok süphe duyarlar geçmiş olsun simdiden :)
18 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim uzun bir ilişki için hocam?
- +1 yıl
İkizlere istediğini vermen.. :) Kazandıgını sansın boyle diyim var gerisini sen anla hocam :)
Soran+1 yılkarşımdaki çocukmuş gibi mi davranacağım yani
- +1 yıl
İkizler cok süphecidir ne yapsan kaybedersin. Ben aklıma geleni soyledim bro.
Soran+1 yılikizler yalnızlığa mı mahkum edilmeli , vardır bir oluru ya :)
- +1 yıl
Ne yapsan inanmaz birşeye geçmişte tecrübe edindim cok zor ikizler harbi bak :D
Soran+1 yılsonuç olarak gösterdiği kadar ilgi mi
- +1 yıl
bir nevi.
- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılBende yay ım ve bir zamanlar ikizler sevgilim vardı. Kardeş Allah yardımcın olsun.
19 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sürdü neden bitti
- +1 yıl
2 ay sürdü aniden bitti sebepsiz yere
Soran+1 yılçok şükür bitmedi henüz güzel bir gelecek de görüyorum ama korkmadım değil açıkçası
- +1 yıl
Birader çok dengesiz oluyorlar bir gün nedensiz yere giderse şaşırma
Soran+1 yılanladım , 2 ayda neler öğretti size bana ne önerirsiniz
- +1 yıl
Onu üzmemek için hiçbir şeyi alttan alma tartış. Sahiplen ve hayatına karış, kıskan. Fazla ilgi göster.
Soran+1 yılabi ne yaptın ya ikizler fazla sıkılmaya gelemiyor değilmiydi
- +1 yıl
Sen dinle beni
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
3Cevap
+1 yılBen akrep burcuyum sevgilim ikizler burcu 1 senelik ilişkimiz var. Şimdi yorumlar gayet yalnış şöyle söyliyim İkizler burcu seviyorsa öyle aranızdaki sorunu çözmeden gitmez diyelim kavga ediyorsunuz hiç bi gece küs uyutmaz seni özür diler ne olursa olsun. Zaten kinci bi burç değil diyelim kavga ederken çok sinirli değişmesi için sadece 3 dakika ver 😂😂 Anında yumuşar deminki kişiyle hiç bir alakası kalmaz direk r yapar gönlünü almaya çalışır özür diler haklısın der tatlı tatlı konuşur istediğin kdr kök söktürt barışmadan gitmez hiç bir gece küs uyutmaz seni canım. Diyelim beraber buluştunuz ciddi şekilde kavga ediyorsunuz buluşmada küssünüz bütün buluşmada asla yumuşamıyıcak gibi davranır ama ayrılıcaksınız vedalaşcaksanız sırnaşmaya başlar kedi gibi gene r yapar değişir sarılır güzel şeyler söyler kıyamaz 🤣🤣 Yani çoçuk gibi olur ayrılıcanız ya tabi küs gidemez o. Öyle de harika burçlar Neyse zaten bazenn tüm buluşma sürdürmez küslüğünü. Bazen sus ve bekle kendi kendine kızar kendi kendine yumuşar yanına gelir sarılır ksödğdşdkdmd Ben ne kavgalar ettim ana avrat sövdüm öfke problemi de var ama gene de küs uyuyamaz yani ben küs uyumak isterim o istemez yapamaz diyelim sen gene de sert konuştun iyi geceler dedin 2dakika sonra mesaj gelir Ben seni cidden çok seviyorum sevgilim bunu bil vesayre falan kendini açıklar zaten sıcak kanlı açık bi burç olduğu için karşıdan da onu ister duygularını içine atmaz yani sevgisi varsa eğer gösterir sert olmak ağır olmak karakterinde değil ikizler erkeğinin. Asla küs uyutmaz canım dediğim gibi çok ciddi kavga edin geri dönülmez laflar et seni seviyorsa umursamamazlık yapmaz. Her gece uyurken seni çok seviyorum der her sabah o Günaydının yanına aşkım balım kuzum kalp emojisini ekler. Gün içinde çok mesaj bekleme açıkcası ama sabah ve gece ne yapar ne eder Günaydın ve iyi uykuları der. Sosyalleşmeyi çok sver arkadaşları ne zmn çağırsa gder diyelim her akşam çağırılıyor her akşam gider Arkadaşlarının yanında iken mesaj bekleme diyeblrm kendini oyununa kaptırır gider veya sohbetine. Ama asla ihanet etmez bu burç aldatmaz yani bi kız mı geldi diyelim o gün yanlarına 5 dakikacık senden saklamaz söyler. Kendisi de seni kıskanacagı gibi arkadaş ortamında kız istemeyeceğini normal karşılar. Neyse ben zamanında bi akşam da olsun bana yazmasını çok bekledim saygılı davrandım ama yok beyfendi gece arkadşlarının yanından evine geldi öyle yazar o mesajlarını. O ortamdan biraz çekmek istiyosan bir süre onunla sevgili ol alttan al zaman geçir baştan belli etme sonra koyarsın şartlarını kendi hak ettiğini onun sınırlarını aştığını böyle giderse olmayacağını söylersin ben yaptım yok artık öyle şeyler. Ha gene bana karışamazsın der ama sonuca bak sen teslm olur. Tamam ben onunla buluşmak istesem onları ekerdi ama evde isem telefonda onunla çokta konuşmayı bekleme yani çokta eğlenmez ama sen buluşalım dersen onları sallaması lazım. Zaten sen zor durumda isen ne durumda olursa olsun çağırdığında gelir uzun süre arkadaşlarıyla görüşmemiş olsun seni evine bırakmak içn olsa onlarlı iptal eder gelir. Seni seviyorsa buluşmak ister izinlerni sana ayırır arkadaşlarına değil. Basit bir yere senin için geliyorsa zaten çok seviyordur bil buluşmadığında özler seni buluştugunda da seninle aktiviteler yapmak ister çok uzak yerlere götürebilir hiç bi çağırına hayır demez. Sen demeden seninle buluşmayı rutin hale getirir yani. Kıskanç bir burçtur giyimine karışır sosyal medya hesabında ki hikayelerine oradaki erkeklere ama fazla kontrolcü değildir. Sonra merak duygusu çok yok yani kontrolcü de değil o kadar ama etmez diyemem. Bu burçların sinir hastalığı olur öfke krizleri olur el kaldırır çevresine ama sevdiğine asla dokunmaz bunu bil istedim. Yani her önüne gelene kanka demesi kötü malesef ve çok mesaj da atmaz sana gün içinde meşguliyeti işi olur boş durmaz. Ama geldiğinde hep sıcak davranır asla buz gibi olmaz. Genelde kendi konuşunca sen kendinden bahsettiğinde bile sözünü keser kendini anlatır falan ama çenebazdır ve anıları asla bitmez. Şaka yapmayı çok sever ama şakaydı demezz. Ben senin sevgilinin bu tavırlarının burcundan kaynaklı olduğunu sanmıyorum kendine yazık etmene değmez.
00 YorumlaTekmeyi basın gitsin, nedenmi güvenilmez ukela bencil karaktersiz çabuk aldatan sadakatsiz sürekli arayış içinde olup cepte tuttuğu bir çok gizli sevgilisi olan bu burç kadınlarından uzak durun, ben bizzat yaşadım ve gördüm, ikizler kadınları genel anlamda sadık değiller, ayrıca duygu anlamında çok boş kişilikler, odundan farklı değiller, yaradılış gereği kararsız ve herzaman daha iyisi var mı derdine düşmüş bu aşktan sevgiden yoksun bu zavallı mahluklardan uzak durun derim, şeytan tüyü var derler, inanmayın kendinize değer verin kendinizi sevin ne kadar çok ilgi gösterirseniz bu kadınlar hemen şımarır ve beni herkes sever di-ye arayışa girer ve sizi aldatır, namus ahlak ve inanç konusunda bir çoğu atayisten farksızdır, inançları zayıftır, benim başıma gelen olayda kendi terketmisti başkasını buldu onunlada yapamayınca bana geri döndü, bu seferde ben tekmeyi bastım, inanın onlar kimseyi sevemez sizinle sadece oyun oynarlar, onlar için AŞK sevgi di-ye bir kavram yoktur-ki, sadakatsizlik onlarda doğuştan vardır, bu sütü, boşluklardan uzak durun, 2 yılımı heba ettiğim bu gonul teröristine hakkımı asla helal ermiyorum sizde yol yakınken ayrılın bırakın yalnız kalsınlar, onlarla sadece günü bir-lik yaşanır gerisi boş ve boş INSANLAR,,, saygılarımla...
00 Yorumla
+1 yılbir kere tam adamına geldin şanslısın:) bir kere ikizler çapkındır uyarı ama ikizleri etkisi altına alacak en iyi burçlardan birisi yaydır (hadi yine iyisiniz:) çok hareketli ve aktiftir yay burcunun ağırlığından etkilenir çok fazla sıkmamaya çalış gerektiğinde değişken ol hep aynı adamdan sıkılmasın :)
15 Yorumla
Soran+1 yılSıkmıyorum ama bişey istemesem buluşmak konuşmak gibi hiiç yok
- +1 yıl
belki doğru ikizler değildir kardeş yükselenine bağlı bilir misin aşık bile ettirebilirim sana kızı uzmanım diyorum:)
- +1 yıl
sevgilim dedin diye dedik yani değilse boş ver
- +1 yıl
belki doğru ikizler değildir dediğim gibi
Soran+1 yılsevgilim ya burcunu falan da çok seviyor savunuyor
Valla Benimde ikizler burcu bir sevgilim var çok zor kendini çok beğenmişler sadece onlar haklılar bir dediği diğerini tutmuyor kararları bir dakıka içinde değişebiliyor bence çok zor insanlar
115 Yorumla
Soran+1 yılFazlasıyla zor
Soran+1 yılsiz gözlemlerinizden yararlanarak ne önerirsiniz
- +1 yıl
Aynen oyle cok kararsiz lar
Soran+1 yılbunu nasıl sağlayabilirim
Soran+1 yılAnladım çok teşekkürler
- +1 yıl
Ikizler kisitlanirsa rest I ceker. istersen dene Ve gor
Soran+1 yılnasıl yapmalıyım peki
- +1 yıl
Off bir git ya Ergen
Soran+1 yılhanımlar sakin , şimdi " şunu önereyim uzun ilişkiniz olur " diyebileceğiniz var mı
- +1 yıl
Benim ikizler burcu erkek arkadaşımla 6 yıldır ilişkim bar sizin de uzun sürebilir ama ona çaktırmadan onu kısıtla mesela sürekli dışarıda geziyorsa "hayatım ben senin dışarı çıkmanı istemiyorum bu kadar fazla ama yinede senin hayatına çok fazla karışamam ama çıkmasan iyi olur "dersen vicdan yapar ve çıkmaktan vazgeçer ben öyle yapıyorum
Soran+1 yıl:D çok iyi anladım :D sağolun
+1 yılİkizler hissettirir aslinda :) ben de cok iyi bilmiyorum malesef
21 Yorumla
Soran+1 yılhiç hissettirmiyor maalesef
ikizler burcu bir bayan olarak yardim ediyim ne sorun var
22 Yorumla
Soran+1 yılilgisini , sevgisini , şefkatini hissedemiyorum tam da göstermiyor , hep o haklı çıkıyor , ben mesaj atmassam ya da normalde konuşmaya çalışmasam konuşmuyor vs.
+1 yılİkizler yani şaşırmadım gerçi öyle yaklaşırsada sen uzaklaşırsın
40 Yorumla
+1 yılbende ikizlerim sevdimi tam sever aslında çok ilgi göstermiosa sevmiodur.
22 Yorumla
Soran+1 yılyapabileceğim birşey yok mu , seviyorum ilk aşık olduğum insansın diyor falan iyi bir de tartışmıştık sevgisi konusunda seviyorum da diyordu
- +1 yıl
o seni sevmiyor.
+1 yılzıt burçlarsınız siz
olamazsınız ancak özveri lazım olmanız için.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurçta öyle diye oda öyle olmak zorunda değil. Bende ikizler burcuyum. Belkide onun normal yapısı öyledir bilemezsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 950 cevap paylaştı.
+1 yılikizler mi Allah kurtarsın kardeş
26 Yorumla
Soran+1 yılniye ya :'(
- +1 yıl
oğlum benim bir ikizler sevgilim vardı kızın aldattığı da oldu ard arda terkedip geri geldiği de ağladığı da seni seviyorum bırakma dediği de deli onlar takma
Soran+1 yılne yapacağım peki ne önereceksin benim için
- +1 yıl
hiiç bakıp yaşayıp göreceksin dengesiz oluyo onlar neyse sen yaşamana bak herkes farklıdır
Soran+1 yılTeşekkürler hocam :)
- +1 yıl
kdjdjd
Ben burclara inanmam. Seviyorsa seviyordur.
11 Yorumla
Soran+1 yılburçlar kur-anda bile geçiyor biraz araştırma yapmalısınız
Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı. allah, yardımcın olsun
110 Yorumla
Soran+1 yılya demeyin öyle :(
Soran+1 yılyay mı büyük ikizler mi , böyle bir burcu yenemezmiyim
Soran+1 yılilişkiyi mi bitirmeliyim napmalıyım oluru yok mu
Soran+1 yılsizin burç ne idi
Soran+1 yılSanırım burçlar hakkında bilginiz var ve bu konularda bilgilisiniz , ne yaparsam ya da yapmazsam ilerde pişman olmam
Gizli Üye(36-45)+1 yılIkizler oyledir soguk
112 Yorumla
Soran+1 yılhep öyle mi kalır , ne yapacağım böyle bir ömür verebilirmiyim
Cevap sahibi+1 yılYani Soyle soyleyim : agzindan laf alamazssin, herseye Sen caba gostereceksin konusmasi icin. ketum dur. duzenli dir. tutumludur. ama kavga da cok arsizdir. agzina geleni soyler. sen uzulmussun hic umrunda bile olmaz. inatcidir. ama Gercekten asik oldumu senden baskasinida gozu gormez. ayni zamanda da cok fedakar dir
Cevap sahibi+1 yılDogru luk payim var mi😇
Soran+1 yıltamamen öyle :D ne yapayım ki ben şimdi
Cevap sahibi+1 yılValla Ben 4 yilimi verdim omrumden omur gitti..10 yas yaslandim kardes.. Allah baska keder vermesin😤Ben daha Ikizler degil sevgili , kanka bile olmam😇
Soran+1 yılhocam korkutuyorsunuz , peki ne önerebilirsiniz 4 sene ikizler ilişkisinden sonra benim için
Cevap sahibi+1 yılBen olsam o Nasil davraniyosa oyle davranirdim.. yasam Koc lari bile iliskide ayna Gibi olun diyo.. yanj o soguk mu sende soguk ol.. o sicak sa sende sicak ol.. birde cok Fazla uzerine dusme eger iliski yeni ise.. gerektigi kadar ara sor
Soran+1 yılo zaman ilişki bitecek gibi :)
Cevap sahibi+1 yılGercekten seviyosan yola getirebilirsin Bence ama biraz ugrasaman gerek Benim Gibi 😖
Soran+1 yılsiz ne yaptınız ki
Cevap sahibi+1 yılBen cok ugrastim. onu tanimak , cekingenligini yok etmek icin , surekli degisik konulardan sohbet acardim falan ama ayrildik
- +1 yıl
Aynen çok ketumdur derdini paylaşmaz Neyse ki akrep burcuyum derine inip neyi sakladıgını anlayabiliyorum derdi oldugunda danışmak yerine saklamayı ve yalnız kalmayı tercih ederler ama belki hissettmez herkez ama ben hissediyorum bi sorun oldugunu. Gerçekten şakaları da çok kırıcı oluyor ve şaka yapıyorum da demez yani kavga ederken de benim kdr olmasa da ağzına geleni söyler sonra paşa paşa özür diler ben uğraşmasam da yeterki alındıgım belli olsun.
+1 yılikizler aldattiiirrr
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem