Bu ikizler kadını ne tip erkeklerden hoşlanıyor tip olarak bugün biri beni fena gömdü de 🤪 ilgili davranıyor ama bil hassa iğneliyor tipim değilsine getiriyor aşıkmıyım hayır ama pis taktım kafaya Yay burçları anlar beni
Bir ikizler burcu olarak benim icin tipten ziyade karakterli eglenceli esprituel zeki romantik anlayisli birisi olmasi da cok onemli bence cogu ikizler boyledir
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşte o tamda benim ama hatun çok değişik çözemedim bende yay burcuyum çok pis kafaya taktım hatunu
Karşında insan var o egolarını yen sen bi önce güzellik şurada insan yerine koyup sana cevap vermem bile benim kalitemi gösterir ekranda insanları küçük düşürücü yazısmalar ile ego tatmin eden bir zavallıdan ibaretsin biraz insan ol bence bebiş 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bir ikizler burcu olarak benim icin tipten ziyade karakterli eglenceli esprituel zeki romantik anlayisli birisi olmasi da cok onemli bence cogu ikizler boyledir
İşte o tamda benim ama hatun çok değişik çözemedim bende yay burcuyum çok pis kafaya taktım hatunu
Kötü davranan sizi aşağılayan kadınları mı seviyosunuz? Ne kadar itici
İkinizden de bir bok olmaz.
Espiri mi yaptın bebiş
Yoo.
Karşında insan var o egolarını yen sen bi önce güzellik şurada insan yerine koyup sana cevap vermem bile benim kalitemi gösterir ekranda insanları küçük düşürücü yazısmalar ile ego tatmin eden bir zavallıdan ibaretsin biraz insan ol bence bebiş 😉
Sen önce düşen dilini yerden toplamayı bil.
Yukarıda kurduğun cümleye az bile söyledim emin olabilirsin
@dreamfears
Hepsi aynı hepsi :D
Kaçsak mı dersin @dreamfears
Kaç kaç arkana bakma
Hatun iyi abi taktım kafaya düşün kuaförüm ben bayan ne hatunlar var ama buna pis taktım
@dreamfears yaa hadi gidin görüşürüz canikolar :D
Güle güle bebiş ☺️
burada bir ayrılığa tanık oluyorum 🤭