Daha önce de beraber olduk aylarca görüşüyorduk ama o sebepten ayrıldım. İlişkiden kaçıyorsa da, öylesine bir şey yaşamadık.. Yaşadığımız şey özeldi duygusal. Hala izliyor beni instagramdan falan, belki yazmak da istiyor, fakat ilişki istenmediği sürece yazmaz bana. Diyecek bir şey yok çünkü. Bu adamı nasıl etkileyebilirim da yeniden konuşmaya başlayalım?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
şu an etkiliyorsun zaten izlemesini sağla devamlı ilgisini çek mesaj attığında hemen dönme
Sence merak etmiyorsa açar mı hikayelerimi falan sürekli izler mi? Ya da çok az hikaye atıyor mesela geçenlerde biraz sert bir şey paylaştım onu gördu sonra post attı hikaye attı, ama eski fotoğraflar paylaştı, ki böyle yapmıyor birkaç ayda bir post atıyor, ayda 2-3 hikaye.. bana tuhaf geldi ama belki yanılıyorum. Konuşmuyoruz şimdi mesaj atar mi bilmiyorum
Senin attığın hikayeye karşılık yapmış olabilir evet bu post işini ama şöyleki bırak baksın mesela hani o baksın o takip etsin o kovalasın ama biz dönüp bakmıcaz istemem yan cebime koy dicez realdede göünün önünde olcaz gördüğünde her defasında konuşmak isticek en sonunda kendi gelecek ama biz yine birazdaha kaöıcaz
Sürekli bir şey paylaşayım mi, sürekli görsün diye, yani daha sık hikaye atayım? Benim onu nasıl sevdiğimi biliyordu, ve sanırım ona tuhaf geliyor neden yazmıyorum uğraşmıyorum nedem yokkum mesela.. Onun yakınarda olduğumu görünce aynı dakikada hikayeleri izliyordu.. Belki ilgisiz davranırsam hiçbir şey yazmazsam ona gelir bir sürr sonra..
Birde şey yapmaya başladı, 2 gun kayboluyor açmıyor beni sonra sürekli izliyor, çünkü biliyor izlediğimi, sormamı istiyor bence çünkü eskiden böyle bir sohbet olmuş aramızda
Sen sormucaksın işte oda şu an bizim yapmak istediğimizi yapıyor bu şekilde işte ilgili olup olup daha sonra yok oluyor ortadan sonrada tekrar geliyoe ve seninde sirek dikkatini çekiyor ssevdiğin için merak edip soracaksın ama bu sefer o kazanıcak biz sormucaz aynı şeyi ona yapıcaz şimdi
Anladım, onun yaptığı şeyleri yapmam gerekiyor demek ki :) Bazen kaybolmak bazen sürekli hikaye sürekli aktıf.. Sence böyle ilgisi varsa zamanla kendiliğinden denemek ister mi? Yani sonuçta ilişkinden kaçan adamdan bahsediyoruz..
Tabikide denemek ister denemeyi geç daha önce diyoloğunuz olduğu için mersak uyandırcak konuşmak isticek bir bakacak merak etmeye başlamış düşünmeye başlamış sonra açılacak işte sana ama yelkenleri kovermek yok biraz ağırdan satcaz kendimizi
😊😊
7 ay az değil sonuçta anılarımız oldu.. belki özler bir gün :) .. teşekkür ederim
Rica ederim kaçan her zaman kovalanır kaç ama arayı fazla açma dan bi gel 3-5 gün daha sonrs bi 3 gün yok ol yine gel sonra 2 gün git 😊
Bir erkek olarak gel git yap diynce ne yapmam gerekiyor tam olarak? Ne paylaşmam gerekiyor yani
Herşeyi paylaşa bilirsin mesela dışarıya çıkıyorsun nirgün gittiğin yeri paylaştın kendini paylaştın 3 tane falan kes sonra gece güzel bir manzara ya da gökyüzünün fotoğrafı gibi bir fotoğraf iyi geceler yazısı daha sonra bir iki gün hiöbirşey paylaşma
Böyle böyle mesela
O sana nasıl tarife uyguluyordu direk senin dikkatini çekebiliyordu sende aynısını yapacaksın
Örenk bak sana iç ucu 😂
😃 Evet denerim teşekkür ederimmm
Rica ederim 😊
Merhaba 😊 dediğini yaptım, attığım hikayeye karşılık yapmaya devam etti. Mesela hikaye foto selfie attığımda, fotomu görünce kendisi de selfie atıyordu.. devam ettim başka gün hikayemden sonra yine foto attı, ve hemen bir şarkı paylaştı, birbirimizden öprenmeliyiz falan şarkıda şey diyor:
Seni ilk gördüğümde biliyordum hani sana aşık olacağımı.. ama sadece sen çekip gittiğinde öğrendim, Sadece seninleyken kendim olmamı biliyorum. Seni ilk gördüğümde aşk olduğumu biliyordum ilk tanıştığımızda.. kendimi kaybediyorum söyleyemem çok uzun zaman oldu..
Bana çok tuhaf geldi çünkü o hikaye atmaz genelde ve sürekli attığımda benden sonra atmaya başladı. Sakin kaldım bir şey yapmadım. Geçenlerde 8-9 gün önce hikayeme kalp attı. bir şey demedim. 6 ay sonra hikayeme kalp attı ya :). O zaman anladım ki düşündüğüm şey doğruymuş, o hikayeler ben göreyim diye atıyormuş. Onu ne kadar sevdiğimi biliyordu ve sanırım beni cepte biliyordu artık.. En son 3 ay öncr ona özlediğimi söyledim ki biliyor ben özledim zor söylerim.. emoji attı sadece anlattığım gibi, işte o emojiden sonra nasıl da böyle kalp atar :) insan utanmalı az olsa da ya da bir şey demeli.. Uzun zaman geçti diye sesim çıkmadı diye beni kaybedeceğini mi düşündü acaba.. O emojiden sonra ne diyeceğini bilmiyor muydu, ve gelecekse ilişki için gelmeli , bunu bildiği için benim yazmamı mı istedi
Sence ne olacak ne yapsam..
Uzun uzun anlattım da en çok sen anladın beni :)
.
Seni istemiyor ki kaçıyor. Seninle olup aldatması daha mı iyi
Benimle alakalsı yok, benden önce ve benden sonra aynıdır :) Sadece benimleyken çok daha sakindi benimle beraber olmaya konuşmaya seviyordu, benimleyken bambaşka biri oluyordu. Çok fazla bağlandığını farkedince geri çekiliyordu, o durum evliliğe gitmesin yani. Sorum başkaydı. Benimle olup aldatması daha iyi değil. Nasıl o kafan çıkabilir yani :)
İstese evliliğe de götürür en güzel ilişkiyş de yaşatır.
Ama o isterse. Sen ne kadar istesen de etkilesen de boş
Evet o yuzden baştan anlattım, ki adam hala sorumluluk almak istemiyor, uzun ilişki evlilik şimdi düşünmüyor, sorum bu insan bu adam nasıl o korktuğu hissten çıkabilir. Ben düzgün bir kız olduğum için benim hiç bir eksiklik görmediği için aramızdski ilişki sadece takılmak değildi, zamam geçince daha derinleşiyordu. Çok dayanamadın netsiz ve gittim. Ama sonuçta bir gğn olgunlaşır, kaybettiği şey anlar
Düşünmüyordur bu histen insan kolay kolay çıkamaz zaten. Düzgün kız olman bir şeyi değiştirmiyor adam belki farklı bir tarrz seviyor ya da çok masum diye üzmüyordur seni.
Benden farklı bir tarz istyorsa dışarda takılan kızlar var :) birisi bulur evlenir.. 8 ay masum diye mi üzmüyordur, ya da görduğü zaman görmemiş gibi sımsıkı sarılırdı, bir köşede oturup öylesine beni izler miydi hiçbir şey demeden
Belkide bulmuştur birisini sana ümit vermek istemiyordur
Takipleşiyoruz dedim ya, bulmuşsa bilecektim, bulmuşsa beni sürekli izlemesini gerekmiyor. Ve o kadar sağlam bir karakterim ki bir kere onun yanındayken yalvarıp trıp atmadım ağlamadım falan, bana düzgünce biri var dese ya da seni istemiyorum deseydi ben dimdik giderdim :)
Niye öyle desin ki her zaman onu bekleyen, cepte duran birisi var. Ne zaman gelse kabul eden biri.
Ne kadar yalnış bir tespit :) Ben ne zaman gelirse gelsin demedim. Ayrılıktan sonra bir kere kullanmaya denemedi. Bu adam biliyor adam gibi dönmezse ilşki istemezse ben bir şey yapmam onunla. Ben o kadar severken ondan gittim, niye o kafasına göre yazarda ben burada olayim :) öyleyse hiç ayrılmazdım. Sevgimden emin olsa da karakterimi ve duruşumu biliyor demek istyorum :)
Ve neden hep olumsuz taraftan bakalım? Neden olumlu bakmıyoruz? Sonuçta bana değer veren insandan bahsediyorum
Ben buradan sadece kendini avuttuğunu anlıyorum. Büyük resime odaklan. Soru başlığı bile kaçan erkek :)
Kendime avutuyorsan o adamdan gitmezdim :) Hala sevdiğim ve değer verdiğim için bir araya gelmek isterdim, o gelsin o istesin diye. Büyük resime odaklanmam çünkü bu insanı tanıyorum, burada yazdığım 2 cümlerle tanıtmam onu. Sözlerle kaçan duygularla gelen ve kendisine sınır koyan erkektrn bahsediyoruz
Gitmezdim diyip şimdi de nasıl etkilerimm diye kara kara düşünüyosun. Adam gitmiş farkında mısın? Takipleşme falan hikaye askım
Niye sınır koysun sebep ne mesela? Adamın duygusu olsa zaten koşa koşa gelir evlilik için can atar. Bu ne evlilik düşünüyor ne başka bir şey
Farklı düşünüyoruz bunu anladım, her şey düzgün olamaz ve duygusuz, bazı insanlar severken ayrılıyorlar, dunyada neler var. 31 yaşından bir adam, şimdiye kadar sevmemiş mi da evlenmemiş? Arkadaşım da vardı korkuyordu bağlanmaktan, bir kere üzüldü yine üzülmek istemedpi için korkuyordu bağlanmaktan, zor guveniyordu insanlara, sonra çıktı o şeyden :) Takipleşme hikaye olabilir ama yaptı şeyler gözüme soktuğu seyler hikaye olmaz. Da neyse :) uzatmayalım.
Sen gerçeklik algını kaybetmişsin. 30 yaşında bir adam ne istediğini bilmez mi? Mantıken bile çok saçma sana neler demiş bilemem de duygusu olan erkek peşinden gider aşkının.
Sana yakın arkadaşımı anlattım ve yine bana neler diyorsun, boşuna anlatmış oldum :) Sorduğum soruya bile cevap veremedin ( 31 yaşından bir adam, şimdiye kadar sevmemiş mi da evlenmemiş? ) , otomatik empati olmadan düşünmeden sert bir tepki veriyorsun. Uzatmaya gerek yok, yine de uğraştığın için teşekkür ederim
Tabi tabi
Ay sen biraz insan olabilir mısın? Bu ne ucuz bir davranış. Tabi cevap vermeyeceksin de birisi sana teşekkür ediyorsa böyle kalitez davranma. Hadi şimdi daha fazla çirkinleşmene gerek yok. Ne yaşadıysan artık..
Senden kaçan erkeği her yolla etkilemeye çalışan biri mi diyor bunları 😃 vasatsın...
Hee uzun zaman açmadım da yeni gördüm.. Benden kaçan erkeğiyse birkaç gün önce bana kalp atmazdı, hele ki 5-6 ay geçince, ve paylaştığım her hikayeden sonra kendi profilimde hikaye attıp bana cevap vermezdi. Çok isterdi aylar önce gelip kullanırdı sadece. O yüzden dedm biraz empati :) belki çok kötü şey yaşamışsın öyleyse üzülüyorum, ama ben de bu insanı tanırım :)
iliskiden kacan birini etkilesen bile uzun vadede senin icin saglikli olmaz aldatir veya baska bisi o yuzden bence ondan uzak durmalısın bu arada burcu kovamı
Beraberdik aylarca onunla, hiç mi ilişki istemez, 30 yaşlarındadır, balık
bence bu kisi uzer seni kendı ıyılıgın ıcın vazgecmelısın
Sorumluluk almak isteyeceğini düşünmüyor musun mesela, duygusal biridr..
sorumluluk almak ıstesede ya da gercekten sana asık olsa senı sevse sen Şu an burada olmazdın. o yuzden cabalama zorla guzellık olmuyor ne yazıkkı
Nedense düşünmeden empatı yapmadan cevap veriyorsun. Bazen karşı tarafı da anlamalıyız, belki bir şey yaşamış da ilişkiye hazır değil, istemiyor sorumluluk almaktan korkuyor olabilir, kötü insan olduğunu söylemedim. Bana değer vermeseydi bana karşı dürüst olmazdı, güzel davranmazdı. Burdayım çğnkü ben uzaklaştım, bazı şeyleri anlasın diye, değer vermeseydi aylarca bana karşı aynı davranmazdı. Zorla dediğin şey zorla değil, zorla beraber değildik, insan biraz olsa bunu anlayabilir hissedebilir. İnsanlar seneler sonra geri donuyorlar, biz birkaç ay için konuşuypruz. Hayatta her şey mümkün. Zorla başka biri sevemem, ama sevdiğim için beklerm gerekirse, bir yere kadar.
Şu an sadece kendını kandırıyorsun bu dedıklerınle zamanı gelınce ne demek ıstedıgımı anlarsın
Ben olacağını söylemiyorum, 5 sene sonra eski sevgilim aradı barışmak istedi beraber olmak istedi, farklıydın sen seninle beraber olmak istiyorum ciddi olalım, evet desen keşke dedi. Bu yüzden her şey mumkun olduğunu biliyorum. Her insan zamanla ister istrmez değişiyor
karakter sabit kalan bir seydir:)
Evet, ama düşünce değişebilir. Karaker olarak çok düzgün biridir, düşüncelerle boğuluyor kendisini, kimseye bağlanmayım giderse onu kaybolursam ne olacak diye. Böyle ornekler ve aile kuranlar çok var :)
aile kurulması mesele değil mesele o ailenin sonununda muge anlida olmamasi gercekten ailem diyebilecegin bir insan aile sorumlulugunu alabılecek bır ınsan 30 yasına kadar degısmedıyse 30 undan sonra hıc degısmez
Şimdi yaşadığı evde ailede o sorunu alıyor ama :) babalar gibi yük taşıyor yani, böyle diyebilirsem
babalar gıbı yuk tasıyıp ılıskının sorumlulugundan kacıyorsa senı ıstemıyodur. aslında bazı seyler cook basıt ama ınsan asıkken goremıyor ne yazıkkı
Evet beni de istemiyor, 31 yaşına kadar başka kızı da 😃 ki evlenmemiş. Ben aşık olsam da aptal bir kız hiç değilim. Bana verdiği sevgiyi saygiyi hissetmeseydim 1 gün kalmazdım onunla.
bır sey sorucam haddım olmayarak aranızda kac yas var acaba
Yok sorun değil, 4 yaş
umarım hakkınıza hayırlısı olur sen de uzulmeden tatlıya baglanır bu is
Teşekkür ederim ama neden fikrini değiştirdin merak ettim, aramızda kaç yaş var neden sordun ne değişiyor bilmek isterim
fikrim degismedi ki aynı gorusteyım
Tatlıya bağlanır dediğin için sordum, yaş farki ne değişiyor?
6 ay sonra hikayeme kalp attı, farklı fikirlerde olduğumuz için şimdi ne düşünüyorsun bilmek istedim.. Aslında bir şey bitmediğini hissediyordum da ondan kalp beklemezdim, kendisini hep kontrol altında tutar da..
selamm ön yargılı olmak istemiyorumm onu benden ıyı tanıyosun sonuçta ama erkekler bunlar basıt düşünen varlıklar konusmak ıstese ya da bır sey ler ondada bıtmese neden yazmaz kı
Çok tuhaf buldum hiç hikaye atmayan adam imali şarkı postlar kalpler, tam hikaye atacağim ondan hikaye geliyor her şey imalı imalı, 6 ayda istememiş mi da şimdi istemiş, çok saçma soğudum. Attığı şarkıda şey diyor
Seni ilk gördüğümde biliyordum hani sana aşık olacağımı.. ama sadece sen çekip gittiğinde öğrendim, Sadece seninleyken kendim olmamı biliyorum.
Biliyor bi tek ilişki isterse anca o zaman yazabilir bu belki daha kolay bi yol :) ben yazayim diye
canim benim seven insan gurur yapmaz ya da karsi taraftan beklemez ki
sen neden soğudun onu anlayamadım
Demek ki adam takılmak istiyor ama aynı zamanda beni tutmak, iyiyim diye kaybetmek istemiyor, ben yazarsam daha kolay olur, çünkü o yazarsa ilişki konusu açarız.. Hiç de kullanmaya denemedi durumu öyle görmek istiyorsam da göremem.. Soğudum çünkü amlamsız buldum, ciddi emoji atan adam aylar sonra kalp atıyor imali hikaye atıyor, ki hiç hikaye atan biri değil. Beni istemiyorsa yapmasın böyle netsiz davranışlardan soğurum demek istedim.
belirsizlik gercekten cok kotu bı durum sen taviz verme enın sonunda yazıcak sana
Hiç görüştüğünuz hirnortam yokmu
Karşılaşmadık ayrılıktan sonra, denk gelmemiş
Bence karşılaşmalasin
Karşılaşırsak sarılmadan geçemez biliyorum, ilşki istemezse de bana verdği değeri farklıydı, takılmak gibi değildi, ve hep dürüstü.. ondan sonra da belki konuşmaya başlarız ama işte nasıl karşılaşalım
Pek mümkün gorunmuyor
Neden hiç mi o sorumluğulu almak istemeyecek, duygusal biridir
Duygusal kişilerin tepkileri sert ve aksi yönde olur genelde bunu asamazlar
Bana karşı hiç sert davranmadı mesela hep dikkatli hep sakin hep sevgi dolu ama hep dürüstü yapamıyorum diye, sanki sorumluluk almaktan korkuyordu
Bahsettiğimi anlammissin kendi içinde nde yaşadıklarından bahsettim
Anladım şimdi evet.. ne bilim sanki korkuyor birine bağlanmak, o kişi giderse sonra ne olacak diye.. böyle ornekler çok var, aile kuranlar da var..
Zordur ama denemek istiyosan dene
6 ay sonra hikayeme kalp attı, hala zor olduğunu düşünelim mi ya da ne düşüneyim bilemedim ki.. Aslında bir şey bitmediğini hissediyordum da ondan kalp beklemezdim, kendisini hep kontrol altında tutar da..