+1 yıl:) Öncelikle 'yoldan çıkmış' biri mi bu kişi, yoksa yolu size çıkmıyor diye mi böyle tanımladınız? Uzun zamandır tanışıyoruz demişsiniz ama iletişiminizin kalitesi olsun, yüz yüze gelip beraber geçirdiğiniz süre olsun hep muallak. Arkadaşlığınız hep sanalda mı kaldı, hiç görüşme talep etti mi/ ettiniz mi? Her yazıştığı hanıma aynı samimiyeti mi gösteriyor? Bunlar mühim unsurlar. Size naçizane tavsiyem, biraz kendinizle barışık olup ilgilenin. Farkınızı önce kendiniz hissedin ki; başkaları da hissetsin. Diğer kızların güldüğü esprisine siz gülmeyin bir kere bile olsa. İlgi çeken hep siz olun, onu ilginç bulduğunuzu anlamasın. Tabii bunu sürekli yapmayacaksınız ve aşırı da olmayacak. Doğal bir bir çimde yapın. Bir erkeğin profili günümüzde hayatının kitabı gibi, okuyun ;) Hangi takımı tutuyor?, hangi TV programı onu güldürüyor mesela? Kendi sayfanızda ortak ilgi alanınızla ilgili absurd birşey paylaşın. :) Özellikle ona saçma gelecek ama güldürüp sizi merak ettirecek birşey olsun. Sonra da yorumlaşın, her yorumun sonuna :) koyun afallasın. Sonra da işiniz olduğunu, bir dahakine devam ederseniz onu daha da şaşırtacağınızı yazıp çıkın. Tabii, değecek biri olduğunu düşünüyorsanız.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCanım benim gençsin evlilik çağındasın tabiki ciddi ilişki istemen normal bir şey ama bir de şöyle düşün neyiniz ortak ne verebilir sana evlilik sevgililiğe benzemez 20 yaşındayım mesela ben bir erkek ne kadar yakışıklı olursa olsun kına sevmesin nefret etsin tutumlu olsun yapmamış olsun istiyorum ve bir erkek ne kadar yakışıklı olursa olsun ben onda uygunsuz bir şey görürsem ön yargım başlar Bırakın bu canım cicim aylarını gençsin kanın kaynar sevebilirsin hoşlanabilirsin belki oda hoşlanıyordur senden ama Sorumluluk almaya yeni aile tanımaya ön yargılı olamaz mı? Kız çevresi çok varsa zaten rahat yaşam seviyordur evlenince bu kadar rahat olamayacağını oda bilir Allah korusun bir gün elinizin kolunuz yok olduğunda eşim kendi elleriyle bana çorba içirir mi yoksa lanet edip Allaha isyan eder mi bir düşün
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamanında bekar iken emre diye birisi vardı, adam öyle yakışıklı karizma bir adamdı ki etrafında onu beğenen arkadaşı kaynıyordu ama çocuk kafayı bana takmışdı,çok hoşlanıyordum, oda benden. Arkadaştık. Bir gün konuşurken dikkat ettim çocuk evlilikten ciddi ilişkiden uzak yaşıyordu. Annesi ve ailesi çok sosyetik insanlardı. Bir gün kahve içmeye davet etti gittim. Annesi ile tanıştık. Annesi evden çıkmıştı işi vardı,çocuk ile konuşurken etkileşim olmuştu yakınlaştık 10 dk. Sonra İtici geldi birden çocuk bana. Halbuki çok yakışıklı idi,çocuğun o an ciddiyetden uzak amacına ulaşmaya çalışan birisi olduğunu farkettim. Oradan ayrıldım. Birdaha görüşmek istemediğimi belirttim. Bu kafa ile giderken sen evde kalırsın dedim resti çektim. Seneler geçti hala bekar ortak arkadaşımız var ordan biliyorum. Ben aşık oldum daha sonra iyikide olmamışım. O tarz insanlar ile evlenince çoğu şeyden fedakarlık yapmak zorunda kalırsın. Kıskanamazsın sorun olur, soğur senden.Özgürlüklerine düşkün olur. İnançlarına pek bağlı değillerdir. Kız arkadaş falan filan. Şu an ki kocam ondan daha yakışıklı ama değerlerine sahip çıkıyor, sahipleniyor. Sana tavsiyem o tiplerden uzak durman. Yoksa çok üzülürsün.
30 YorumlaOna yola getırme demeyelımde dıkkatını cekebılırım dersek daha mantıklı olur. Sonucta bır ılişkı ıcın ortak paylasımların olması önemlıdır etkılesım onemlıdır. Story ızleme ıle nereye varacaksınız :) Aynı sehırdeysenız görüşün sohbet edın bırbırınızı tanıyın yanı teknoljıyle bıryere kadar aşk ve sevgı emek ıster karsılıklı tabıkı
22 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler 😊
+1 yılValla anlayamıyorum kardeşim böyle teoriler üzerinden konuşmak hepimizi yaniltabilir konuş bence bende sana soru sormak istiyorum kizlar nasıl erkeklerden hoşlanır böyle kendilerine bakmayan erkek ten vs ne hisseder ve bir kız erkek kendisiyle tanisinca nasil tepki verirler begenirlerse kabul ederler begenmezseler redmi ederler nasıl oluyor
15 Yorumla
Soran+1 yılkarakter meselesi herkesin kisiligi farklidir. Ben ailemden dolayi boyleyim. Kiza gor degisir birinden hoslan oyle dusun derim 😊
- +1 yıl
Karışık konular hiç umursamasan olmuyor umursasan olmuyor zor ya 😔😔
Soran+1 yılEvet taktik falan yok oldugun gibi davran raat ol 😊
- +1 yıl
Bu kız tavlayanlar nasıl tavliyor nasıl yapabiliyorlar oda yanlış ama dürüst olunca da sanki yapamıyorsun peki sana şöyle sorayım kizlar genelde ne bekliyor erkekten erkek gelip tanışmak istiyor konuşuyor kız ne istiyor o an diyelim ki üni ortamı veya iş ortamı vs. Kizlar naz mi yapar ne yapar 😆
- +1 yıl
Daha doğrusu kizlar ne ister bu durumda 😂
Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. Ovvv bak tam benim hatunla beni özetlemişsin kız ya da sen benim hatunsun bilemedim
Ama eğer sen sen pişti olduk 😂😂😂
Neyse bizde de durum böyle aslında çok seviyorum sözlüyüz de ama yine de alıştığım bir eğlence hayatım var kararımı verdim onunla evlenicem orası kesin
Şüpheleniyodur ama kanıtlayamıyo ne diyim evlenene kadar sabredecek evlendikten sonra tamamı ile onunum ya da emin değilim bilemedim13 Yorumla
Soran+1 yılBen sözlenmedim kardesim yuzuk yok?
Soran+1 yılgaziantepli yaziyo sende ben gaziantepli de degilim phacenko 😄 boyle benzer cok olay var bir soru soruyorum butun s. lak kizlar kendi sevgilisi saniyor 81 ilde he sizin sevgiliniz beddua aliyolar benden bosuna
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence uğraşma hiç genelde yola gelmiyorlar sevgili olsalarda aldatıyorlar benimde böyle bir arkadaşım vardı çok rahat takılır tek kızla yetinmez hiç egolu değilim der ama egosu tavandır bir de bunlar çok iyi manipüle edebiliyor karşısındaki kişileri dikkatli ol bence insanın özünde ne varsa odur aslında pek değişmezler
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler 🙏🏼
+1 yılSamimi bir erkek dostunu bul anlat bu durumu deki bir kaç sarmaş dolaş resim çekeceğiz seninle hikayeden instagramıma atıcam bu ara balıkçılığa merak saldım de varsa böle modern bir arkadaşın rolünüzü oynayın çok seviyorsa belki ne oluyor lan kız elden gidiyor diyerek daha ciddi ve cesur girişimlere meyil edebilir. Ama dikkat et adamı iyi seç sonra bana gelip yazma buraya abi senin yüzünden neye niyet neye kısmet böle diye :)
23 Yorumla- +1 yıl
@bbyy00 Başak burcuyum ondan öyle huyum kurusun :)
Kaçan kovalanır. O yüzden biraz ağırdan almak daha mantıklı böyle kişilere karşı. Yani geliyorsa o sana gelsin, sen sadece çekici olmaya çalış. Ne biliyim onsuz mutlu olduğunu göster, umrunda değilmiş gibi davran, sen kendini seversen hayatın güzel olursa, o da senin hayatına girmeye çalışacaktır.
10 Yorumla
+1 yılOnun sevdiğini bildiğin, dikkatini çekecek (sevdiği müzik, dizi vs) bu tarz paylaşımlar yap ama sürekli değil bir veya iki kez. Eğer aklı sendeyse dikkatini çekecektir ve en azından dm'den konu hakkında mesaj atacaktır. Zamanla birbirinizin hikayelerine yorum yaparken konuşmaya başlarsınız. Dene derim bir şey kaybetmezsin :) Bu sayede sevgili olan tanıdıklarım var :)
10 YorumlaSana cazip gelen bu zaten senin dogan cevresındekı kızlarla rakabet etmeni emrediyor bu senin bılınc altında calısıyor onu elde etmek istiyorsun ama sevgılı oldugunda sana bu cazip gelen tum ozellıklerı batmaya baslayıp tartısmalar baslayacktır madem temiz bı kızsın sende statu olarak bıraz yukarıda fakat pek capkın olmayan bırını bulmasılısın
10 Yorumla
+1 yılPek sıkma onu madem hoşlanıyosun işte onu sevdiğini davranışlarından belli etmeye çalış mesela onu kıskan ona karşı ilgini göster böyle yaptığın sürece inşallah o da senden kaçmıycak🌸
14 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkurler 🙏🏼
- +1 yıl
Rica ederim sorun falan olursa çekinmeden yazabilirsin 🙏
Soran+1 yıltakip ettim sorarim sende ayni sekilde 💖
- +1 yıl
Tamam canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeği değiştirmeye çalışan tipler hep kaybeder görüyoruz burda değişeceğine inanıp evlenen bile var. Kadının aşkı geçince gerçekleri görebiliyor ama iş işten geçmiş oluyor tabi. Şimdiki heyecanla sanıyorsun ki idare ederim bağlanmak istemeyen adam tek eşli değildir sıkıldığında bırakmak ister başka çiçeğe konmak ister böyle birini mi kendine layık görüyorsun ya o kadar çok eminim ki değil sevgili olmak sen bu adamı evliliğe de ikna etsen yola getirdiğini sansan o adam evlilikten de sıkılacaktır bir süre sonra hep sen hep sen olmaz çünkü o tek bir kadını istemiyor bağlanmak istemeyen erkek her farklı çiçeğe konmak ister. Burada ki asıl sıkıntılı kişi sensin neden böyle birini kendine layık görüyorsun kendini hiç mi sevmiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılÇapkın erkek her şeyi tadar eve artık normel bir hayatı olsun ister. Bunu unutmamak lazım.
Sen hiç bişey yapma bekle ama eğlenmene ve mekan mekan gez story at güzel şeyler at arka arkaya atma ama günde 1 tane ya da 2 tane 3 gün atma bir gün at merak etsin her zmn aynı yapma çakar :)
Etrafında kız olması herkesin ona ilgi duyması sen beğendiğini belli etme. O hep isteğine ulaşmış belli zor ol sana emek versin emek verince kıymetli olursun. Kolay olunca değeri olmaz böyle düşün :))10 Yorumla
+1 yılAyyy benim de erkek arkadaşım böyleydi. Ben 17ydim o 23. Ciddi ilişki istemediğini söylüyordu. Kızlara güveni sifirdi. Benim de ondan önce sevgilim olmamıştı. Güvenini kazandım sevgisini de kazanmış oldum. En iyi arkadaşım o oldu. Şimdi ben 20yim o 26 hala beraberiz. Üstelik çalışmaya başka şehire gitti. Yine de beraberiz her şeye rağmen. :) En önemlisi güven. Üstelik böyle etrafında çok kız olan erkekler kızlardan daha da bıkmış oluyor yani günümüzdeki bazı kadınlar malum. Ve destek olmak da çok önemli. Ben sevgilime full destek oldum. En büyük destekçisi hem de. O sebeple güven kazan ona destek ol ve adil hocamızın da dediği gibi anılar biriktir :)
10 Yorumlaİlişkiden kaçan erkeği yola getiremezsin, kalmıyordur ya da sana öyle geliyordur. Kız çevresini bırakıp, tek bir kızla ilgilenmek onun için vazgeçilmesi zor bişey, sence de mantıklı değil mi
60 Yorumla
+1 yılYola getirmek nedir ya? Kişi istemiyorsa istemiyordur. Belki geçmişte kötü şeyler yaşamıştır ya da çevrenin yaş farkı nedeniyle baskı yapmasında çekiniyordur. Belkide ciddi düşünmüyor ve sadece gönül eğlendiriyordur. Bunun gibi bir çok ihtimal olabilir. Önce neden istemediği bulun sonra eğer kaygıları varsa bu hususta kaygılarını gidermeye çalışın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYola getirme yöntemi , Ona yola getırme demeyelımde dıkkatını cekebılırım dersek daha mantıklı olur. Sonucta bır ılişkı ıcın ortak paylasımların olması önemlıdır etkılesım onemlıdır. Story ızleme ıle nereye varacaksınız 🙂 Aynı sehırdeysenız görüşün sohbet edın bırbırınızı tanıyın yanı teknoljıyle bıryere kadar aşk ve sevgı emek ıster karsılıklı tabıkı ama bu baskıcı olursan zaten elimde tutabilirsin tabi sıkmadan
00 Yorumla Evlilikten kaçan erkeği yola getiremezsin çünkü ciddi ilişki düşüncesi sorumluluk alma isteği yok adamda üstelik kız çevresi varsa hiç yola gelmez gönlünü eğler geçer biri olmasa diğeri düşüncesi var çünkü kendini boş yere yıpratma derim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılben ciddi ilişki isterken benimle ciddi ilişkiden kaçan birini yola getirmeye çalışmak gibi bir acziyete düşmem. benimle ciddi ilişki düşünmeyen biri benimle vakit geçiriyor demektir ve ben hiç kimsenin TATİL GÜNÜ olamam.. herkes kendi yoluna gider..
10 Yorumla Yola getiremezsin. Getirsende birkaç ay sonra yine başa döner
15 Yorumla- +1 yıl
Boşver diyor yani akmalisin diyor yani 🤣🤣
- +1 yıl
@poyrazyeli21 kendini bir salağa adama diyorum
Soran+1 yılTesekkurler Arya 😊
- +1 yıl
Anlamadim yorumundan birşey sanirim iyi birşey dedin
+1 yılFarkinda ve kaciyorsa uzak dur aplam beklentide bulunma uzulursun akışına bırak senin olan zaten sana gelir sen tutup getirsen de nafile senin değilse kacip gidecektir zaten
10 YorumlaBence uğraşma sıkıya gelmek istemiyor olabilir. Bağlanmak istemiyor olabilir. Bağlanmak istediği biri olabilir. Bana ergen gibi geldi. Bence seni yarı yolda bırakabilir. Ben uğraşmazdım. Sana sadık olmayabilir. Birinin adam olmasını bekleyerek ömrümü geçiremem. Önceliğin kendini düşünmek olsun. O seni düşünüyor olsaydı çoktan tatlıya bağlanırdı benim görüşüm bu.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle yola getirmek tabirini kınıyorum. Sorunun cevabı olarak da seni isteyen insanla zamanını geçirmeni öneriyorum.
30 YorumlaZamanla kendine bağlarsın, yani önce flört olursunuz, yeterince severse ilişkiye döner ama dönmeyedebilir tabi her ihtimale hazırlıklı olmak lazım
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı. Genelde ilişkilerde ciddiyetten kaçan taraf ben oldum. İşler ciddiyete binmeye başladığında bir korku sarıyor beni. Kaçasım geliyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik oluyor mu peki
Adil yıldırımi izle 6 aydan sonra aynı dusuncedeyse ki sizin baya olmuş sanırım birdaha çabalama yani sıkıntı olur sana yazık olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılAynı ben. Bende kaçdım ama yumurta geldi yaş 30. xD Süpriz bir teklif yola getirir. Sıkıştırman lazım. Kolay ama hemde değil. Yoracaktır seni.
10 Yorumla
+1 yılBırak gıtsın bır cacık olmaz cunkı o kacmaya alısmıs.. bır araya gelsenız de en kısa zamanda tekrar kacar
10 Yorumla
+1 yılÖyle biriyse evlilik amacın varsa uzak dur. İnsanlar değişmez. Anlaşılan o ki evlenirsen bu durum seni rahatsız edecek
10 YorumlaDinleme sen kotu yorumlari bazi kizlarin kuyruk acisi var hayatta insanlara sariyolar. Sen raat ol herkesin nasibi bellidir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenı bu yaşıma kadar ıkna edebılen olmadı yanı uğraşma takılır bırakır
12 Yorumla
Soran+1 yılCiddi iliskiden kacan birimisin
Cevap sahibi+1 yılevet ve bunu asla saklamam bırlıkte olduklarımdan :D
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYakalamaya çalıştıkca kaçacağı eğer hayatys bireylerde doyuma ulaştıysa kendi istemeden birsey yapamayacağın aklına geliyor mu hiç
10 Yorumla
+1 yılBaskıcı olmamanı tavsiye ederim önce aranızda yakınlığı belirleyin güveninizi gösterin bir bir çimde olayın akışına bırakın öncelikle güven ve destekleyici olun kısıtlamalara başvurmayın ki kimse gelmez baskıya.
00 Yorumlakendine olan saygını yitirmemelisin, çok daha iyilerini hak ediyorsundut bence. Ama yine de şansını denemek istiyorsan önce bir arkadaşlık kurmak gerekebilir, yoksa seni de kullanıp atmak gibi bir düşünceye girer.
00 YorumlaHer zaman tek gecelik düşünen biri galiba senin ki uzun ilişkiye gelemiyor
10 Yorumla
+1 yılumarım yola getirebilirsin ve çok mutlu evliliğiniz de olur ama tek ricam çok fazla sevme ve bağlanma 🙏🏻
11 Yorumla
Soran+1 yılcok Tesekkurler kuzum hepimizin 🙏🏼💖
- Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılİşin zor seni kolayca kandırabilir bu eleman dikkat et.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılAga be bazıları da istemese de ilişki ayağına geliyor bazı istese de ilişki yanında geçmiyor
132 Yorumla- +1 yıl
İliski ayaginda gelen tiplere bak hep serefsiz hep adi oluyorlar. Neymis efendim kacan kovalanırmış. Hay ben sizin mantığınıza be
- +1 yıl
Doğru söz sen yanlış kullanıyorsan senin sorunun
- +1 yıl
Gideyim kim pust serefsızse ona gülüp kaçayım kovalasın dersen o serefsız gelir böyle hayatına eder
- +1 yıl
Bir adam vardi. Benden kaçan. Sonra gitti baska birine. Hala arardi beni, yok ben seni hala düşünüyorum, arzuluyorum vs... insan insana bunu yapar mı bu kadar adi olunur mu? O kadar sinirliyim ki. Böyle adamlar nasıl aliyor
- +1 yıl
Nasıl nefes alıyor?
- +1 yıl
Eeeee sevginin peşinden koşmazsan adı serefsız dedıklerıne yüz verip hayatına sokarsan böyle üzülürsün ben kızım niye uğraşayım erkekler gelsin kafasıyla devam edin üzülüşünüze gülüşümüzü de görürsünüz çok
- +1 yıl
Kızlar bu mantık ta olduğu sürece devam edin üzülmeye hakediyosunuz
- +1 yıl
O isler öyle olmuyor. Kendimi kaptırmamak icin kendimle ne kadar savaştigimi bilemezsin. İcimde firtınalar kopardı. Hiçbisey yokmamış gibi davranırdım ben. Bir kadının sana karşı olan zaafını kullanmak erkeklige sıgar mı?
- +1 yıl
Öyle oluyor ve öyle olacak anlamazsanız sürünürsünüz böyle şöyle düşün ben sana geliyorum seni etkilemek için çaba sarf ediyorum sonra bir şekilde birlikte oluyoruz ama benim çabamla sen kalkıp yarın seni üzdüğümde ben bunu hakedicek ne yaptım diyemezsin ki
Bir düşün ya sana gelip etkileyen benim sen sadece benden etkilenip kalbini açıyosun bana kalbimi açtım sana mı diyeceksin
Cevabım şu olur kalbini sen açmadın ben kazandım
Sen peki seni üzmemem için ne yaptın bunun cevabını verebilecek misin - +1 yıl
Böyle devam edersen kendini tarlada yetişen mahsulden farksız göremezsin tarlada o kadar uğraşıp ben ürüne bakarsam güzelleştirirsem alıcısını bulup satarım elden çıkartırım bundan farksız olduğunu gösteremediğin insanlara neden bıraktın diyemezsin anca gelip böyle ağlamaklı post atarsın örneğim belki uyuşmamış olabilir zaten ben edebiyatçı değilim mesajı aldın umarım
- +1 yıl
Yaa madem anlamsiz degersiz biri var karsisinda Biplersin gitsin o zaman. Sevgilisiyle ilgilensin. Bu kadar basit.
- +1 yıl
Sende bulamadığını onda bulduysa napıcaksın?
- +1 yıl
Oturup ağlamaya devamkeee
- +1 yıl
Kardesim adami engelledim ben. Gelip tekrar beni baska numaradan arayip bayramimi kutluyor seni düşlüyorum diyor. Hayatinda biri var. Bu durumda o kızda bulamamis aradigini. Sen aşıģim dedigin kadinin arkasından kalkıp eski sevgilini arar mısın? Soruyorum sana
- +1 yıl
Ben yaparım beni boşver
- +1 yıl
O zaman bu durumun tanımlaması ne?
- +1 yıl
Ben olsam 2 kızıda aynı anda götürebilmek için yaparım
- +1 yıl
Güzel bir duygu çünkü yakınlaşabildiğin 2 insan
- +1 yıl
Bana her zaman sunu söylerdi. Sen çok iyi niyetli tertemiz bir kızsın. Safımdir ben kotü düsünemem, kin tutamam. Mantigına her türlü uyuyordum yani. Bir mesleğimde var. 3 yıl gecirdim ben bu adamla. kalbimi gördü. Belki arkadas olarak kaybetmek istemiyordur ama biz onunla arkadas degildik olamayiz da
- +1 yıl
Yaslarimiz da 24 24 kücük de degiliz
- +1 yıl
İlişkiden darbe yeme konusunda bakma bu ilişki sana çok şey öğretmiştir
- +1 yıl
Ben konuştuğum insanlardan ne laflar yedim ama hep bana artısını düşündüm bana birşeyler öğretti sende böyle düşün
- +1 yıl
Dediğin gibi arkadaş kalmak istiyorsa seni arayıp güzel sözler söyleme nedeni seni merak etmesi kırılıp kırılmadığını öğrenmek düşünüyor seni altında kötü bişey arama sen olayı daha çok açınca anladım
- +1 yıl
Tabiki çok şey ögretti. Gözüm kapalı kimseye güvenmemeyi, bir insanın şartlar el verdiģinde her şeyi yapabilecegini, gerçek aşkın sadakatin bazı insanlar icin bombos bir durum oldugunu ve böyle insanların hayatları boyunca asla mutlu olamayacaklarını... ben olsam ben de benim gibi birini kaybetmek istemezdim en zor zamanlarinda ailesi bile yokken yanındaydım ona her zaman her seyin düzelecgini söylerdim. Ama o ilk fırsatta baskasını tercih etti ve gitti. Kendisi de serefsiz oldugunu kabul ediyor ama serefsizlik yapılacak kız degilim be bu beni üzüyor 😒
- +1 yıl
Başına gelen o kadar yaşadığınız şeyden sadece kötü anlamlar çıkarma iyi anıların hatrına kötüleme
- +1 yıl
Evet yaptığı şey söylediğin gibi serefsızlık ama sadece bu tarafını alma o kadar zaman geçirmişsiniz bunlar da var
- +1 yıl
Başını ağrıttım kusura bakma. Sinirim geçmiyor bir türlü. En iyisi hakkında iyi ya da kötü hicbise düşünmemek.
- +1 yıl
Yok alışığım ben sorun etme sana iyi geldiyse önemli olan o
- +1 yıl
Alışık mısın? Dinlemeyi seviyorsun o zaman. Keşke kaybetmemek icin ugrassaydi. Kırıp dökmek icin degil. Yine arayacak ama adım kadar eminim. Utanmaz cünkü
- +1 yıl
Sayılır işte benim olayı boşver 😂 aramasın mı isterdin
- +1 yıl
Hicbise olmamış gibi davranmasındansa aramamasını isterdim
- +1 yıl
O zaman aramaz inş
+1 yılGetiremezsin. Cidden tüm derdiniz bu mu ya? Sevmiyorsa sevmiyordur istemiyorsa istemiyordur. Biri sizi tamamlayabilir ama eksiltemez artık şu huyunuzdan vazgeçin
10 Yorumla
+1 yılbence bir tarzin oldugunu goster ve her dedigini kabul etme. kabul etmiyorsa da birak gitsin illa ki geri doner.
23 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler 😊 Adim atmayayim dimi
- +1 yıl
yani canin isterse konus tabiki adim da atabilirsin ama her zaman temkinli ol taviz verme. zaten muhabbetini severse o da senden hoslanmaya baslayacaktir. yani diger konustugu kizlardan bir farkin oldugunu gostermen lazim ki sana ilgi duysun
Soran+1 yılAnladim simdi cok tskler 🙏🏼
+1 yılAdil yıldırım yaz hemen youtube hala keşfetmemişsen eğer ;) çok yardımcı oluyor inan
23 Yorumla
Soran+1 yılCoktan kesfettim 😅 zaten soruma davet ettim ya
- +1 yıl
Aa sevindim senin adına :) görmemişim kusura bakma
Soran+1 yıl💖🙏🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililikten kaçıyorsa demek ki seni sevmemiş, sevdiği biri çıksa anında nikahı basacağına kalıbımı basarım :))
20 Yorumla Bende benzerini yaşadım yola getiririm düzeltirim diye ama 2 senede sadece yıprandığımla kaldım. Değişti sandım ama değişmemiş aldatıldım yani demem o ki kendini yetiştirememiş insanı kimse düzeltemez, önce kişi kendini düzeltecek. Olmayacağını anladığın anda uzaklaş direk, bir şey olmuyorsa olmuyordur zorlayınca da düzelir deyince de herşeye göz yumunca da olmuyor yaşandı onaylandı👌🏼
00 YorumlaArkadaşım öncelikle belki karsındaki insan güven problemi yaşayan bir kişidir. Bu yüzden samimiyet mesafesini koruyarak yanaşıp kendine güvendirmelisin. Sonrasında kısmetse zaten olur 🙂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. 27 yaşına kadar kimsenin boyunduruğu altına girmemiş sen ona sahip olmaya çalışıyorsun hayatının kısıtlanmasını istemez demissin bide cok kız arkadaşı var diye sen girsen hayatına istemeyeceksin onları bunu oda biliyor
10 YorumlaHiçbir kimseyi değiştirmeye ya da yola getirmeye çalışma sonra neden mutsuzuz diyoruz karşındaki insani ya olduğu gibi kabul edersin edemiyorsan da yol verirsin tüm mesele bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEve çağır kapıyı üstüne kitle bulgurunan soğanınan besle anlına silahı daya ya benum olursun ya da gara toprağın de😄
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/cUdYC4pBxDgabla :D anlatıo
10 YorumlaGelmez, sen üzülürsün. Boşversen dışarıda o kadar yakışıklı tip var. Gençliğini kıymetini bilmeyen biri için heba etme.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılerkekler garip ya benim sevgilimde aynıydı onun bana davrandığı gibi davrandığımda ilerliyoduk denemelisin bence kaçan kovalanır gibi düşün
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel yöntemi olsaydı bu şarkıda yazardı
https://www.youtube.com/embed/ghDF3kR_M2s00 Yorumla Bu ilişkinin platonik mi yoksa gerçek bir ilişki mi olduğunu net bir şekilde ayırt etmen gerekiyor bence herşeyden önce...
00 Yorumla
+1 yılİlişkiden kaçan erkeği kalbini söküp bütün benliğinle ona versen yine istemez en iyisi devren olsun😂 uğraşma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılİşte kanıtı adam seni sallamıyor sen hala peşinde koşuyorsun sonra kullanıp atınca kullanıldım diyceksin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi ilişkiden kaçan birini yola getiremezsin hele çevresi çok olan biri ise işin zor açıkçası
10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Yola gelmez yol vermelidir...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir adamın kaçacağını sanmıyorum.
Kaç kişi yedekledim diye sayıyordur ancak10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence sen onu yola getiremezsin. O seni yoldan çıkarır.
10 Yorumla Belki birgün getirdiğini sanarsın ama getiremezsin. Bunun yerine hayat görüşlerine, niyetibe uygun birileriyle görüşmeni öneririm.
20 Yorumla
+1 yılBirini eğitecek yaşı çoktan geçtin, hoşlanıyor diyorsan öyledir ama cesareti olmayan biriyle bir yola çıkamazsın. Yol üzerinde bırakılırsın
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe uğraşıyorsun ki, sen açıl o da itiraf etsin sevdiğini bana hep kızlar açıldı. Beddua etme kız. 😀
00 Yorumla - Devamını Gör (113)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Selamlar,
Bir erkeği kadına bağlayan yegane unsur, o kadınla anı biriktirmesidir. Kadınla birlikte ne kadar çok vakit geçirirse o kadına aynı ölçüde bağlanır ve zaman içerisinde ciddi ilişki düşünmeye başlar.
Burada önemli olan erkeği bağlamak adına ona baskı yapmamak ve ona özgür alan bırakmaktır. Elbette başka kızlarla yakınlaşması değil, ama kendi hayatını yaşamasına da izin vermelisiniz.
Onun ciddi ilişki istememesi ve benzeri tavırları sadece henüz sizinle yeterince anı biriktirmediği anlamına gelir; demek ki ona daha yakın olmalı ve hayatıyla ilgili detayları öğrenmelisiniz:
Bu konularda bilgi edinin ve bol sohbet edin, size kendini açarsa size zamanla bağlanır.
Sevgiler
AY
Çok tesekkurler Adil bey mutlu oldum sizin takipcinizim. Iyiki varsiniz 💖🙏🏼
Vaaay kimmler (KSde) buradaymış! @Adil Yıldırım
@ Adil Yıldırım
Tamda aradığın cevap Adil yıldırım da yazacaktım o zaten buradaymış kralll