AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
O istemediği sürece yola gelmez insanlar siz öyle ıstıyosunuz dıye sizin ıstedıgınız yola gelmeyecek
Yola getiremessin o hayatı bırakıpta özgürlüğünün kısıtlanmasını istemez bana kalırsa
Ciddi ilişki istemiyor ise burak ikna etmeye çalışma ileride aldatırda bosanirsinda
Niye adamin özgürlüğünü kısıtliyorsun ki , empati seninle ciddi olmak isteyenleri de sen istemiyorsun...
selam sana değer vermiyosa değer verme derim. hakedene değer ver yoksa üstü kalsın.. haksız mıyım... ilgisiz düşüncesiz insanlardan uzak dur.. pişman olmazsiniz beni dinle?
İstemiyorsa zorlama sende duygularına isteklerine cevap veren birini bul ikinizde mutlu olun
Getiremezsin bence degmezde öyleleri ile anca kendi canini yakarsin uzak dur
Dein Deutsch 😂😂 so süß
Und du warst wahrscheinlich die aus Holland , stimmt‘s?
Weil man merkt das du normalerweise kein deutsch sprichst. Die Satzbildung ist nicht ganz korrekt:)
Also ja ich hatte für 15. Mai einen Flug den ich leider streichen musste, weil die grenzen ja nicht offen waren. Aber im September habe ich noch einen Flug und ich hoffe es wird diesmal klappen.
Hast du schon gebucht?
Wohin ist die reise?
Was ist mit dir passiert?
git onu tenhada kıstır kulak memesinden ısır o anlar
Getiremezsin ki istemiyorsa eğer ciddi bir ilişki zaten zorlasanda o evlilikten hayır gelmez
Nerede bir kolpa var
Mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz
o erkeğin önce hevesini iyice alması lazım yoksa seni üzer
Biraz daha bekle dicem Ama 27 yaşına gelmiş Bence Karakteri böyle dönemlik bişey değil Fazla bağlı değilsen kendine güzel gelecek kur
getiremezsin hevesini alıp gidecek o boşuna kürek çekme
Daha büyümemiş o bırak büyüsün
Agzina saglik 💖hemcinslerim kotu yorum yapmis bazilari onlari Allah a havale ediuorum
Buyutmeliyizzz😂😂😂
Nerden anladın hoşlandığının? Hayır neden o olanakları bıraksın? Sans gelsin. Kendi kendine gelin güvey olma.
Haha bende 27 yaş hiç sevgilim olmadı ciddi ilişki istiyorum şans herkesin istediği olmuyor
İlk kez beni gülümseten bir soruya denk geldim. Umarım erken zamanda size açılır ve mutlu olursunuz 🙏
daha yeni sonlandırdığım ilişki türü. bende bağlarım sandım ona yemekler yaptım ama yedi ve gitti:D unut abla bu işi sen
Açılman lazım görüş onunla. Gerekirse bişey ler yaşa.
keske bir kiz pesimde olsa ben de kacsam insanlar sanslarinni farkinda degiller
Biraz peşinden koşmakta sıkıntı yok. Ama abartma yoksa özgüvenin gider
Çala çocukla ne uğraşıyon o yaş bu hareketleri yapma yaşımı
Salll gitsin ugraşma fazla naz bilmem ne yapardi falan fistan🤗🤗
Im belki kendisine güvenmiyordur güven sağla yaparsın diye destekçi ol zaten kendi bı zaman sonra yanında olup ciddi düşünür
Çok güzel teshis tebrik ederim
Instangrama şöyle bir story koy. Kız arkadaşın erkek gibi görünsün fakat yüzü gözükmesin. Ona sarılarak bir story at. Sonra o kıskanacaktır. Sana dönünce bunları sorunca ona şakaydı de. BU KADARR
Şahsen bende ciddi ilişkiye sıcak bakmayan birisiyim tamam bu dünyaya geliş amacımız üremek çoğalmak ama 30 dan sonra anca yani diyeceğim adamı bırak hayatını yaşasın hacı abla
Kız çevresi çok olan bir erkekeğe erkek çevresi çok olan bir kız yakışır 😉
Bende çok rastladım böylelerine, boşuna kendi kısmetini kapama, sevgili olmayan evlenmeye hiç yanaşmaz
Belki harama bulaşmak istemiyor c. insel ilişki derken evlenmeden mi yapmasini istiyorsun güzellik hiç biseydir malesef
Gelmez gözü disarida herkesten bir parca aliyor sen sadece gola getirdin sanarsin
#Emirhancankir1
Sana karşı ciddi bişeler hisetse mutlaka açılırdı. Oluruna bırak derim... Kendini ezdirme
Yav ben ciddi ilişki arıyorum yok, geçici ilişki arayan kızlar beni buluyor,
Hayat iç adil değil
Boşversene eğlen gitsin
ona bir süre unutamayacağı bir şey yaşat seni düşünsün aklına gelsin onda da bir şeyler varsa sana gelir.
Getiremezsin hayatım. Oyle erkeklerden direkt kaç derim. Sen yola getirdigini sanırsın her sey bir sure guzel gider fakat eninde sonunda patlak verir
Adam kaciyorsa istemiyordur ciddi ilişki. Sen seks yapmak istemesen ama seni zorlasa hoşuna gider mi. Rahat bırak adamı zorlama
Hiç uğraşma zorlamayla olmaz
Adam olsa ciddi ikişkiden kaçmaz
Gönül eğlendirme peşindeyse zor
Kendine kendin gibi taze bahar bul
Hiç uğraşma bana kalırsa. Ergen sanki.
katiliyorum size
Cok yuklenme akisina birak yola gelir cesaret ver 😊👍
O senin elinde seni gidi fındık kıran yılanı deliğinden çıkaran şarkısında var aslında çözümü
Kaçıyorsa daha gelmez uğraşmaya Gerek Yok Seni Ezer yoksa unutmaya bak
Örnek tam karşında duruyor ben, getiremezsin o istemedikçe unut o işi
yola gelmeyen bir insana en fazla yol verilir
kendi haline bırak severken ciddileşir insan...
aynı benimki burnumdan geldi. sal gitsin
O adamdan bir b*k olmaz... Uzak dur derim 😊😎
Ciddi düşünmüyor demek ki. zarfla bakalım me dicek
sanmam bu yasa gelmis hala kacıyor ise
Yapabilecek hiçbirşeyin yok maalesef.
Neden yılda olan birini bulmuyorsun
Ya abi adam kaçıyorsa istemiyordur bitti gitti
Suratına yapıştır bir tane ehhhh benimsin de !
Sevgili olmadan takılmak neyine yetmiyor?
mutlu etme garantin var mı
Bırak adamın mutluluğunu elinden alma
Seni üzer uzak dur bence))
Ben bir kız için yapmaya çalışıyorum onu 🤣