Olmadığını alenen gördüğünüz halde istemeye devam eder misiniz?
1 ay
Kalbine söz geçirmek konusuna başarılı olanlardan mısınız?

Olmadığını alenen gördüğünüz halde istemeye devam eder misiniz?
Sevgim bitene kadar çabalarım, hele ki karşımdakini iyi tanıyorsam. Baktım gerçekten beni istemiyor, bensiz mutlu, başkalarıyla eğleniyor, gözü beni aramıyor işte o zaman unutmaya çalışırım ve o saatten sonra da bende ipler kopar, bir daha geriye dönmem.
Cevap
9Cevap
Evet bu konuda oldukça başarılıyım çünkü her zaman için mantığım ile hareket ediyorum ev mantığım ile kararlar veriyorum. bu yüzden genelde çok duygusal olup hata yapmıyorum son zamanlarda. çünkü insan artık hata yapmak istemiyor ve kalbini dinlemek ya da duygularını yönetememek de insana çok hata yaptırıyor
Her zaman mantık olmaz. Sen yine de esnek ol azcik daha:)
Esnek olduğum için böyle olmuştu artık mantık ağırlıklıyım:)
Mutluysan no prablım:)
Teşekkürler:)
Kendi içimde kurallarım var. Bunlara uyulmuyorsa, gururum hiçe sayılıyorsa bir dakika düşünmem.
Dikkate alınmıyorsam, görmezden geliniyorsam, sözlerim dinlenmiyorsa ve dahası. Ne uzatırım ne de kalbimi dinlerim.
Kalbimi hissettiğim tek zaman arada sıkışması. Geri kalan zamanlarda hissetmem kendilerini 😂 söz geçirecek bir yanı kalmadı işe yaramıyor kendisi sndjdndn
Hiç olmadı ki his :/
İkizleriz 😄
Eyvallah 😂😂😂
Er ya da geç kalp söz dinleyecek başka şansı yok
Kalbime söz geçirmeyi iyi biliyorum. Durmam gereken yerde dururum.
Mantığım ön planda olur.
Beni üzen bir şeye tahammülüm yok
Hiç aşık olmadım kimsenin elini dahi tutmadım bilmiyorum sevmek nedir sevilmek nedir boğa burcuyum yükselenim aslan...:)
Kalbim istemedigime carpmaz sözümü dinler
Olmuyorsa arkamı döner giderim
Hayır bazen kayiyor
Bazen imkansızı istersin :(
Evet öyleyim
En İyi Cevap