Karar verirken duygularınız mı mantığınız mı ön planda olur?

Karar verirken duygularınız mı mantığınız mı ön planda olur?
Doğru ve gerçeği gördükten sonra mantığım bana daha huzurlu olanı seçmemi sağladığına karar verdim.
Elbetteki kalbimin olduğunu da unutmuyorum.
Olması gerektiği yerde kalbin ve vicdanım ben burdayım diyip ortaya atılıyor.
Kendiliğinden oluyor.
Bunun yürekle alakası yok. Ben bu hesabı sadece seni görmek için açtığıma yemin edebilirim ama senin şu kendini teşhir eden profiller koyman, instagramı anında hiç tanımadığın birine vermen... Takdirlik
Al bunu da engelle
Teşhir ne demek burakcım bana tanımını yapar mısın
Tdk:
gösterme, sergileme, herkese duyurma, dile düşürme
Kendimi gidip gömeyim ben o zaman zira varlığımı yok etmezsem herkes beni görecek bir Fatihanı alırım inşallah bana zorla nuriler vermezler orada
Bile isteye kendini oraya buraya koymak başka, normal hayatta insanların içinde olması görünmesi ayrı. Bunu bir idrak et
Kaldı ki bu da yetmiyor, adamın birine instagram veriyor gel beni gör diye.. Ne güzel ya
aa kız arkadaşın mı yapmış öyle adamın birine instagramını mı vermiş cx cx
Ciddi ol, dalga geçme!!!
Her yol mübah oluyor değil mi şimdi sana?
Evet sana da öyle oluyor (ama ben bişey yapmıyorum önce eşref teki unutmam lazım 😄
Bana öyle olmuyor. Kendi yaptıklarını ne de olsa o da yapıyor diyerek normalleştirmeye kalkma.!!
Ne yapmışım ay sana ne yapılsa yaranılmaz bir an unutmuşum o detayı ben neyse ikimize de hatırlatayım 'Hayatımdadeğilsinn 👋
Sana demiştim, sitede bir süre normal davranacaksın ya da kapatıp git burdan yemiyorsa !!
Senin hep dilde bazı şeyler. Ne istediğinin farkında değilsin diye düşünüyorum artık
Bende sana sen git demiştim sende sözde gittin fkfk
Normal davran ne demek ya ay çok güldürüyorsun beni sen
Ben site için yokum zaten. Kendini aşıp serip serpilince geldim
Mesela her isteyene instagramını verme, benimleyken nasıl davranıyorduysan normal olan oydu
Ama seni gizliden bile nasıl tanıdım asla çaktırmamana rağmen işte bu enerjinin gücü 🫠
Tamam olur eski sevgilim dikkat ederim dnxj
Dediklerimi yap hadi!!!
Bir dakika kapıyı açar mısın
Açtım
Çoğu zaman aklımla kazandım kalbim ve duygularım beni yanlış yönlendirdiği zamanlar çok oldu bu zamanlarda mantığımı danıştım olacak olmayacak şeyleri mantığınla birleştirerek hareket ettim.
Ben çoğu zaman dengede tutmaya çalışıyorum, ama itiraf edeyim bazen kalbim ağır basıyor. 🩷 Mantık da tabii ki önemli, ama duygular hayata renk katıyor bence. Duygularınla karar verdiğin anlarda, sonucundan memnun olmadığında bile o anların seni büyüttüğünü hissediyorsun. Sen ne durumdasın? 😊
Cevap
7Cevap
Dengeyi kaçırırsan kaybedersin zaten
Akıl kazandırır vşcdan kaybetirir
Hiç kazanmadım hep kaybeden oldum
Kazanmadım
Kalbimle kazandım.
İkisiyle
Aklım ve kalbim
ikisi de.
Hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?