Yalnızlığı tercih eden daha çok erkekler midir kadınlar mı?

#mutlugünler
:) :) :)
Yalnızlığı tercih eden daha çok erkekler midir kadınlar mı?

#mutlugünler
:) :) :)
Tecrübelerime göre kadınlar çok yalnız kalmayı sevmiyor. Bunun nedeni ise genel olarak paylaşmayı ve anlatmayı sevmelerinden kaynaklı. Erkekler böyle konularda biraz daha ketum olabiliyorlar. O yüzden yalnızlık erkekler için çokta dert olmuyor.
Bence yalnızlığı tercih edenler daha çok mecbur kalan kişiler, yani bir insan eğer çok acı çektiyse veya aşık olacak birisini bulamıyorsa genelde yalnız kalmayı tercih edebiliyor. bu tamamen kişiye ve karaktere göre değişiyor bence. bu yüzden daha çok tecrübeli veya bir şeyler yaşamış kişiler yalnızlığı seçer veya seçmek zorunda kalır
Erkeklerdir. Kadınlar yalnız yapamaz. Yalnız olan kadınların ezici çoğunluğu erkek bulamadığı için yalnızdır tercihen değil. Fakat erkekler yalnızlıktan kadınlar kadar çok etkilenmez. Tercihen evlenmeye bisürü insan var etrafında kadınlar fır fır dolanmasına rağmen. Gibi gibi.
Her kadını tanıyor gibisin ama genellemelerin tutmaz söylim. Kadınlar yalnız da yapar
İstisnalar kaideyi bozmuyor bilirsin
Bence kadınlar olabilir kadınlar evcimendir evine ailesine bağlıdır aile bireyleri işe gidince kızlar evde erkekler arkadaşlarıyla gezmeye gider buda yalnızlık getirir
Cevap
8Cevap
Kadınlar tercih ediyor ben çok denk geldim böyle durumlara
Bence kişiden kişiye değişiyor. Sanki kadınlar bi tık fazla
Kaliteli insanlar yalnız olur, varsın yalnız olalım.
Kadinlar tercih eder erkekler itilir
Bu ülkede aşk işleri bozuk.
sırtlan sözü bu daha doğrusu 😀
Avcı ata sözü :)
Erkeklerdir
Hiç sevgilim olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?