Ailem görücü usulü olarak benden 13 yaş büyük biriyle tanışmamı istiyor, ben istemiyorum. Ne yapabilirim?

İyi akşamlar arkadaşlar dünden beri kafayı yemek üzereyim sizle de paylasayim dedim ben 21 yaşındayım geçen sene 2 ay nişanlı kalıp bazı sebepler yüzünden ayrıldım. Geçen hafta da teyzem görücü var diyip getirdi annemi kırmamak için tamam dedim. Geçen pazar geldiler annesi ve adam. Adam 34 yaşında işi gücü yerinde varlıklı aile de tabii ben istemedim doğal olarak çünkü çok yaş fark var. Teyzemi aramışlar dört kere, iki kere de evimize kadın gönderdiler kabul edelim diye sana ev alacağız araba alacağız yeter ki kabul et diye vs ben yine kabul etmedim annem de varlıklılar ileride sorun yaşamazsın diye diretti bana abime anlattım abimde benim yanımda hak veriyor çok yaş var diyor yaşım geçmiş gibi konuşuyor bazen annem, cahil bir kadın değildir annem yanlış anlamayın ama görücü usulünde bir türlü ortak noktaya varamıyoruz beni delirtecek artık.
Ailem görücü usulü olarak benden 13 yaş büyük biriyle tanışmamı istiyor, ben istemiyorum. Ne yapabilirim?