Kardeşim sen şaka mısın, adamın yerinde olsaydım sana ana bacı söverdim. Hoşlanmam böyle şeylerden falan ne demek oluyor, ilk konuşmada böyle konuşuyorsan ileride adamın anasını ağlatırsın
Tamam da ben ona annem hasta gelen giden çok ayrıca çalışıyorum diyorum bana ne yorum yapıyor
Cevap
8Cevap
Ben olsam bir daha yazma bana derdim.
E sonuçta sanal alem bir kadının istekleri bekletmesi normal.
Adam sana iyi bile dayanmış...
Ne alaka tanımıyorum ki gelen istekleri red etmeye üşeniyorum
Herif sevgilin var mı ilgi görüyor musun diye seni denemiş. 😂 Ama yaptığın çok doğru hareket.
Sevgilim olsa zaten konuşmam ki sinir oldum yaZısına böyle yazar mı insan?
Asla değil tabi ama insanın bi içi ısınmalı görünce dimi benim ısınmadı yani asla tipim değil
Ben bu çocukla olamam içime sinmedi
boşver yok de gitsin. Hiç de düzgün bir uslüple konuşmamış
Aynennnnnn öyle
Söylemem ya direk yol veririm
İnsanları kötülemem oldu bitti der geçerim
Öyle işte 😊😊
Bacağı 3 yerden kırıldı platin var vida var 3 ay yürüyemeyecek
Ayağı falan döndü çok kötü düştü insallah ya
klasik türk kızı senin ne haddine karar vermek otur evinde evlenme sen 👍👍
Öyle yapıyorum zaten
Beyefendinin güven sorunu var belli ki. İleride güzel başınız ağrıyacak. Şimdiden mutluluklar.
Bencede
annenin ya da baska birinin zoruyla konusma zaten olmaz o ilişkiden hayır gelmez adamın konusma uslubunada bakılırsa bunla kim sevgili olsa ya da evlense ayrılır fazla egolu kendini begenmiş laubali felan
Ya insan ilk konuşma da böyle konuşur mu? Ne alaka yani
yani ilk konusmada böyle konusan yarın nasıl konusur bilinmez direk engelleseydin denk gelebilecek en kötu kişilerden biridirr diyeyim bir insana
Çok edepli terbiyeli dediler böyle çıktı şoktayım
maşallah edep terbiye fışkırıyor :) egolu kibirli laubali felan gibi şeyler deselerdi dogruydu bence engeli bas bir saniye bile düşünme zaten bu tur uzaktan tanışmalarda fazla fazla överler boş cıkar o yuzden biri hakkında tanımadan konusmadan yapılan ne övguye ne karalamaya inan
Kesinlikle öyle onunla arkadaşlık yaptı da sanki uzaktan gördüğünü söylüyor birde tipini de hiç beğenmedim gerçekten
bu konuda bir söz var el elin eşşegi için türkü söyleyerek anırıyor der.
kendin test etmeden her konuda baskasının lafına inanma yası kaç bu kişinin
Ben 28 o 30 polis kendisi beni de çalışmıyor sanıyor insan önce bi sorar dimi
30 yasına gelmiş ama olgunlaşamamış ondan bir cacık olmaz önce insanlarla nasıl konuslur sohbete baslanır onu ögrensin
Ya söylersin ama zamanla söylersin dimi
ya arada samimiyet olur şakasına dalgasına dersin çok asırı samimi oldgun birine ilk konusmada öyle derse işin var ailen neden seni zorluyor konus diye oda ayrı bir saçmalık
Yaşım geçiyormuş 28 yaşındayım diye yakın zamanda sevdiğim adam başkasıyla evlendi kalbim acıyor hala ama ailem hep başkasını bul diyor yoruldum ben sevmediğimle değil sevdiğim adamla evlenmek istiyorum
yasın geciyor diye evlenmek en saçma iş sonundada anlaşamayınca bu sefer yıllarca boşnma davasıyla ugras ya da gurultulu kavgalı bir ev hayatı yasa
her seyin bir zamanı vardır ne zaman uygun birisi cıkarsa karısna ailenin yaptıgı saçma sonucta calısıyorsun onlara yükte olmuyorsun üstüne gelmemeliler
Evet evden çalışıyorum onu iş saymıyorlar sigortam var maaşım güzel ama bir işe gitmediğim için evden laptop ile çalıştığım için bunu iş saymıyorlar
yani sonuçta evdekiler yuk olmuyorsan kendi ihtiyacını karsılıyorsan ustune gelmemeleri gerekir
Evet asla yük olmuyorum ki mesela yarın 500 TL ye ambulans kiraladım annemi hastaneye götüreceğim
daha ne istiyorlar gereksiz bir insanı basına bela edip ondan sonra boşanma davaları ilemi ugraşmanı
dertsiz başlarına dert arıyorlar
Yoruldum ya 😭 çok yoruldum panik atak hastası oldum bunaldım aylardır evdeyim anneme bakıyorum tuvaleti banyosu ev temizliği iş derken tükendim
kolay degil hem iş hem ev işi üstünede bu dengesizlerle ugraş istersen takkipp edipp mesaajj att oran konusalım yazması daha kolay olur
Tamam yazıyorum
adam latife etmiş şakayla karışık peşinde çok insan var gibisinden konuşmuş terslemeye başlamışsın, bence çok kasmışsın
Tamam da benim annem rahatsız ameliyatlı ayrıca ben çalışıyorum gelen giden derken latife yapan yanına gülücük koyar
iç sesini dinle. icine sinmiyorsa zorunda degilsin.
Asla içime sinmedi ne tipi ne konuşma tarzı
bırak gitsin. bir ona mı kaldın. Rahat ol.
Ahhh ahhh sevdiğim var benim adam evli o daha içimden atamadım ki onu annem de zorluyor sürekli yaşın geldi vs diye bıktım ya
lutfen acele etme. bu isler oldu bittiye gelmez. once sen ne istiyorsun onu dusun. sonra mutsuz olursun. Kimsenin sıkıstırmasiyla bir secim yapma. Seçim senin elinde. Sen seç, digerlerinin mudahalesine asla izin verme. Senin hayatin , senin kararlarin.
Gerçekten en son sevmediğim biriyle evlenip hayatı kendime zehir edicem ya da canıma kıyıcam sıkıldım yoruldum insanların evlen evlen demelerinden ya ne yaparım? Sevdiğim beni sevmiyor sevmediğim beni seviyor içime sinmiyor herkes biriyle tanıştırmaya çalışıyor olmuyor ben kendim bulup evlenmek istiyorum
bana mesaj atsana
Bence aşırı abartma gergin olmamalısın.
Tipini beğenmedim ki konuşma tarzını da hiç beğenmedim daha ilk baştan hesap soruyor bana
Bırak ya konuşmayı öğrensin ilk
Kesinlikle öyle
Gereksiz yükselmişsin
Ya tanımadığı insan hakkında gereksiz yorum yapıyor
İstekler o kadar fazla yani diye şaşırmış sana bir şey dememiş gereksiz bence neyse
Şaşırdım demiş önce insan biraz muhabbeti ilerletir sonra bunları söyler ama daha merhabadan sonra bunu dediği zaman bi garip oldum
Abartma
Tamam da bismillah böyle yazılır mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?