Aşk İlişkileri 1 ay En son hangi mesajla yüzünde çiçekler açtı? İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 en son hangi mesajla yüzünde çiçekler açtı? En son hangi mesajla yüzünde çiçekler açtı? Cevap Yaz 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 21,5b cevap paylaştı. Bayağı olmuş.. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı. az önce haftaya vizyona girecek olan musallat 3 filmine gidelim mi dedim olurr dedi yüzümde güller açtığı mesaj bu işte 😂 1 3 Yorumla İstanbul_bey 1 ay Kime dedin 😂 merakettimmişte 1 ay kimeyse kime dedim 😂 İstanbul_bey 1 ay 😂
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 59,5b cevap paylaştı. @Eoéa_Eoéa kankam black pink şarkısı atınca :D 2 3 Yorumla Eoéa_Eoéa 1 ay Nasıl nasıl son attığım video bence daha iyiydi ahdjodkd 😆 Yorumla Barış_LonelyForever 1 ay @Eoéa_Eoéa Evet güzel videoyu kanka baya övgüler almışım sdasdas :D Yorumla Eoéa_Eoéa 1 ay Sus sus jdodkdodd Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. @Barış_LonelyForever en son güldük baya bir şeye hdıdkdod 2 2 Yorumla Barış_LonelyForever 1 ay Evet özellikle ben çok güldüm.. sdfsddasasd Yorumla Eoéa_Eoéa 1 ay 😆😆 Yorumla
γυναίκα Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. @frenchgirl16 15 saniye önce yüzümde çiçekler açtırdı. 😌 2 1 Yorumla frenchgirl16 1 ay Senin açtırdığın çiçekler yüzünden oluyor bütün bunlar farkında mısın 😍 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Üzgünken gelen bi ilgi beni göz yaşlarına boğdu.. 1 9 Yorumla İstanbul_bey 1 ay Hayırlı bir ilgi olur umarım:)) Yorumla Cevap sahibi 1 ay Değil tek amaçlı bi ilgi farkındayım ama bırakıyorum kendimi Yorumla İstanbul_bey 1 ay Bırak kendini yıldızlara 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Bıraktım Yorumla İstanbul_bey 1 ay Tek amaçlı bi ilgiyse bişeye yaramaz Yorumla Cevap sahibi 1 ay Orası net Yorumla İstanbul_bey 1 ay Senin tarafından mı onun tarafından mı tek amaçlı? Yorumla Cevap sahibi 1 ay O da ben de Yorumla İstanbul_bey 1 ay Hayırsızı olsun o zaman 🤓 Yorumla
m İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Öyle bir mesaj gelmedi 2 0 Yorumla
aichaa Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mesaj almıyorum isoo 🙄 1 0 Yorumla
yadsy Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. maas yattı bankadan gelen mesaj 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Hiçbir mesajla 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bayağı olmuş..
az önce haftaya vizyona girecek olan musallat 3 filmine gidelim mi dedim
olurr dedi yüzümde güller açtığı mesaj bu işte 😂
Kime dedin 😂
kimeyse kime dedim 😂
😂
@Eoéa_Eoéa kankam black pink şarkısı atınca :D
Nasıl nasıl son attığım video bence daha iyiydi ahdjodkd 😆
@Eoéa_Eoéa Evet güzel videoyu kanka baya övgüler almışım sdasdas :D
Sus sus jdodkdodd
@Barış_LonelyForever en son güldük baya bir şeye hdıdkdod
Evet özellikle ben çok güldüm.. sdfsddasasd
😆😆
@frenchgirl16 15 saniye önce yüzümde çiçekler açtırdı. 😌
Senin açtırdığın çiçekler yüzünden oluyor bütün bunlar farkında mısın 😍
Üzgünken gelen bi ilgi beni göz yaşlarına boğdu..
Hayırlı bir ilgi olur umarım:))
Değil tek amaçlı bi ilgi farkındayım ama bırakıyorum kendimi
Bırak kendini yıldızlara 😂
Bıraktım
Tek amaçlı bi ilgiyse bişeye yaramaz
Orası net
Senin tarafından mı onun tarafından mı tek amaçlı?
O da ben de
Hayırsızı olsun o zaman 🤓
Öyle bir mesaj gelmedi
Mesaj almıyorum isoo 🙄
maas yattı bankadan gelen mesaj
cumanız mübarek olsun mesajı teyzemden
Hiçbir mesajla