Aşk İlişkileri Şu an kimden mesaj gelirse yüzünde güller açar? TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Şu an kimden mesaj gelirse yüzünde güller açar?KS de var mı mesela seni böyle mutlu edecek? #mutlugünler:) :) :) Şu an kimden mesaj gelirse yüzünde güller açar? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Kimseden 0 0 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Senden gelebilir😅Şaka bir tarafada kimseden bir mesaj beklemiyor kimseden gelen mesajda yüzümü güldürmez 0 4 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Bem uyuyacağım az sonra sorry :D Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl O zaman yarın beklerim 😅 Neyse bende spor yapacağım iyi olduğu Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Yarın ola hayrola :D Kolay gelsin sana Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Gelir inşallah 😅 Yorumla
Gamsızzbey Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl MerhabaŞuanda kimseden mesaj beklemiyorum ama zamanında istedim olmadı şükür ki olmamış 0 8 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Neden ki Yorumla Gamsızzbey +1 yıl Öyle işte :) Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Pekala :) Yorumla Gamsızzbey +1 yıl Sen kimden bekliyorsun Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Kimseden beklemiyorum ben Yorumla Gamsızzbey +1 yıl Hiç yokmu sevdiğin Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl I ı hiç yok Yorumla Gamsızzbey +1 yıl En iyisi benim kafadan :D Yorumla
kucukcadikikicik Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl paul mescal atsa bile açmaz öyle bi mutsuzum bugün 0 3 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Kıyamam yaa noldu :/ Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl hiçbir şey de olmadı bilmiyorum fsdlkgfd Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl :D :D Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hiç kimse yok mesaj atacak bankadan gelse şöyle 100.000tl yattibdese hoşuma gider 0 0 Yorumla
Oeororkrk Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl bi avukattan gelsin mısırda ölen dedenden yüz tane petrol kuyusu kaldı diye 0 0 Yorumla
Bypotterdom Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl @Sorusormayageldimben 0 8 Yorumla Sorusormayageldimben +1 yıl Yav sen kimsin Yorumla Bypotterdom +1 yıl Bi hayran.. Yorumla Sorusormayageldimben +1 yıl Tırsıyorum senden artık jsjsjsjjs Yorumla Bypotterdom +1 yıl bazen benimde kendimden korktuğum oluyor Yorumla Bypotterdom +1 yıl korkularınla yüzlenmen gerek Yorumla Sorusormayageldimben +1 yıl Sen kimsin Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl @Sorusormayageldimben hele bi mesajlaşın da öğren hadi Yorumla Sorusormayageldimben +1 yıl @TokEvinAçKedisi_ kim olduğunu bir öğrensem Yorumla
its-ok Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl ex askim 1 2 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Exi napçan kız Yorumla its-ok +1 yıl eglence olurdu Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. kimseden 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kimseden 0 0 Yorumla
Prosoonkz Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiçkimse 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kimseden
Senden gelebilir😅
Şaka bir tarafada kimseden bir mesaj beklemiyor kimseden gelen mesajda yüzümü güldürmez
Bem uyuyacağım az sonra sorry :D
O zaman yarın beklerim 😅
Neyse bende spor yapacağım iyi olduğu
Yarın ola hayrola :D
Kolay gelsin sana
Gelir inşallah 😅
Merhaba
Şuanda kimseden mesaj beklemiyorum ama zamanında istedim olmadı şükür ki olmamış
Neden ki
Öyle işte :)
Pekala :)
Sen kimden bekliyorsun
Kimseden beklemiyorum ben
Hiç yokmu sevdiğin
I ı hiç yok
En iyisi benim kafadan :D
paul mescal atsa bile açmaz öyle bi mutsuzum bugün
Kıyamam yaa noldu :/
hiçbir şey de olmadı bilmiyorum fsdlkgfd
:D :D
Hiç kimse yok mesaj atacak bankadan gelse şöyle 100.000tl yattibdese hoşuma gider
bi avukattan gelsin mısırda ölen dedenden yüz tane petrol kuyusu kaldı diye
@Sorusormayageldimben
Yav sen kimsin
Bi hayran..
Tırsıyorum senden artık jsjsjsjjs
bazen benimde kendimden korktuğum oluyor
korkularınla yüzlenmen gerek
Sen kimsin
@Sorusormayageldimben hele bi mesajlaşın da öğren hadi
@TokEvinAçKedisi_ kim olduğunu bir öğrensem
var 1-2 kişi adı bizde kalsın :)
Yok öyle biri..