İnternet & Teknoloji Şimdi kim size mesaj atsa mutluluktan uçardınız? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/jZW3_9Yv7cA?si=fZw2T8tjEhTbdoGj Güncellemeler+1 yıl Bir geldim neler olmuş böyle🙂 Şimdi kim size mesaj atsa mutluluktan uçardınız? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Arkadaşım yazarsa mutlu olurum 2 0 Yorumla
Hullanza Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Biri var. O atarsa epey sevinirim. Ama bakmıyodur buraya 1 1 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Yine mi gitti Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı. Cristiano Ronaldo Habibi Come To Dubai diye yazsa uçabilirim. 1 1 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Küfür ediyomuş bide 😂 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 424 cevap paylaştı. Mutluluktan uçasam uçak çarpar yukarda o derece şansızım. mutlu olduğum her an tetikteyim. Acaba bir şey olcak mı diye. Kanıtla sabit 1 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl 1 1 Yorumla afdafasfafa +1 yıl <zlxkn<zçömxcnönöçNMKÖAXFCA Yorumla
Vurgunb Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Çoook girmek istediğim bir şirket vardan görüşme mesajı alsam çoook mutlu olurdum 1 0 Yorumla
osaka_exe Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sylvester Stallone, Mark Calaway, Al Pacino, Namık Ekin. 1 0 Yorumla
İlhanYıldırım Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 75% +1 yıl Ziraat bank hesabınıza 1.000.000.000.000₺ yatırıldı dese pilot olurum Sksk 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 819 cevap paylaştı. Öyle biri yok ama var kurstaki müdür arsa ve sınav sonuç larını söylese havalar uçarım 🙂🙂😅 1 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Öyle uçurcak biri olduğunda bu siteye girmeyeceğim kesin :D 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 494 cevap paylaştı. Bir mesaja mutluluktan ucmam ve yok öyle beklediğim istedim mesaj 1 0 Yorumla
ariftotereks Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Mitluluğu dış etkenlere bağlamayı sevmiyorum Maşa yeğen🤪 1 0 Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Şimdilik öyle birisi yok. Sağolsun troller ve işletmeye çalışanlar yetiyor. 1 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Vakıfbank:)Hesabınıza 5.000,000 TL Havale geldi dese:) 1 0 Yorumla
XxVişnexX Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hesabınıza 500 bin dolar geldi mesajı gelsinde kimsen gelirse gelsin 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tek görüntülenecek şekilde gelecek bir mesaj :D 1 0 Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Farketmiyor ya, troll seven kafa herkese kapım açık 1 0 Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Gazate abone olacaklar , hepsi birden atsa keşke :) 1 0 Yorumla
Efe7534 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 +1 yıl Annem böyle bir yere gitcez yazdiginda mutlu olurum 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hiç kimse bu saatte yazan hayrına yazmaz 2 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😂😂😂 Yorumla ƘıԼıCƘiƦAƝ +1 yıl Valla öyle ama @MaşaKocaAyıı 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mavi. O hoşlandığım çocuk, arkadaşlar arasında mavi diye kodladığımız kişi :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl bencil, paragöz, sorumsuz kadınlardan dolayı adam olmanında anlamı kalmıuyor 2 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Sen atsan uçmam ama mutlu olurdum 1 1 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Ya kiyamam Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Herhangi bi arkadaşım atsa mutlu olurum 2 0 Yorumla
Sevgirella Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Şimdi bütün yakışıklı ünlüler baba yazsın 2 1 Yorumla Sevgirella +1 yıl Bana yazsın dicektim Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı. Kimde atarsa nötr ben.. 1 0 Yorumla
Sema_Foster Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl en yakın arkadaşım veya hoşlandığım çocuk 1 0 Yorumla
Yavuz6761 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 60% +1 yıl eski sevgilim, uff şimdi olsa neler neler yapardık 1 0 Yorumla
Mrs_Onigiri Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl 9 yıl önce stardoll da tanıştığım gay arkadaşım 1 0 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Mswezpolkösçş o hocam o hoşuma gitti bir an 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 508 cevap paylaştı. Hoşlandığım kız 1 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 319 cevap paylaştı. Ajdar Anık 1 0 Yorumla
yavkrdsmnebakion Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Ronaldo atsa anca oda imkansiz baska soru 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hakan fidan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Arkadaşım yazarsa mutlu olurum
Biri var. O atarsa epey sevinirim. Ama bakmıyodur buraya
Yine mi gitti
Cristiano Ronaldo Habibi Come To Dubai diye yazsa uçabilirim.
Küfür ediyomuş bide 😂
Mutluluktan uçasam uçak çarpar yukarda o derece şansızım. mutlu olduğum her an tetikteyim. Acaba bir şey olcak mı diye. Kanıtla sabit
<zlxkn<zçömxcnönöçNMKÖAXFCA
Çoook girmek istediğim bir şirket vardan görüşme mesajı alsam çoook mutlu olurdum
Sylvester Stallone, Mark Calaway, Al Pacino, Namık Ekin.
Ziraat bank hesabınıza 1.000.000.000.000₺ yatırıldı dese pilot olurum Sksk
Öyle biri yok ama var kurstaki müdür arsa ve sınav sonuç larını söylese havalar uçarım 🙂🙂😅
Öyle uçurcak biri olduğunda bu siteye girmeyeceğim kesin :D
Bir mesaja mutluluktan ucmam ve yok öyle beklediğim istedim mesaj
Mitluluğu dış etkenlere bağlamayı sevmiyorum Maşa yeğen🤪
Şimdilik öyle birisi yok. Sağolsun troller ve işletmeye çalışanlar yetiyor.
Vakıfbank:)
Hesabınıza 5.000,000 TL Havale geldi dese:)
Hesabınıza 500 bin dolar geldi mesajı gelsinde kimsen gelirse gelsin
Tek görüntülenecek şekilde gelecek bir mesaj :D
Farketmiyor ya, troll seven kafa herkese kapım açık
Gazate abone olacaklar , hepsi birden atsa keşke :)
Annem böyle bir yere gitcez yazdiginda mutlu olurum
Hiç kimse bu saatte yazan hayrına yazmaz
😂😂😂
Valla öyle ama @MaşaKocaAyıı 😂
Mavi.
O hoşlandığım çocuk, arkadaşlar arasında mavi diye kodladığımız kişi :)
Beni mutluluktan uçuracak biri yok.
Henüz yok mu demeliydim?
bencil, paragöz, sorumsuz kadınlardan dolayı adam olmanında anlamı kalmıuyor
Sen atsan uçmam ama mutlu olurdum
Ya kiyamam
Herhangi bi arkadaşım atsa mutlu olurum
Şimdi bütün yakışıklı ünlüler baba yazsın
Bana yazsın dicektim
asik oldugum beyefendi atsa keske
Kimde atarsa nötr ben..
Bilmem kim olabilir acaba 🤔
en yakın arkadaşım veya hoşlandığım çocuk
KS bildirimleri çok eğlenceli 🙂✨
eski sevgilim, uff şimdi olsa neler neler yapardık
9 yıl önce stardoll da tanıştığım gay arkadaşım
2005 beşte tanıdığım biri
Banka mesaj atsa çok mutlu olurum 🥹
Mswezpolkösçş o hocam o hoşuma gitti bir an
Birinden işte.
Kimse beni mutlu edemez
Öyle özel olan birisi yok
Seni unutamadım
Kimse
Sevdiğim adam
Kim atacak
O kendini bilir
Var biride mutluluktan uçamiyoruz
Annem
• Beklediğim birisi yok
Kimse
Aklımdaki kişi
Canan Karatay
Sevdigim erkek
Hiç kimse 😏
Hoşlandığım kız
kimse.
Ajdar Anık
Burdan birisi mesaj göndersin 😊
Ronaldo atsa anca oda imkansiz baska soru
Arkadaşım
Nefes alan sksi bi kız yeterli olurdu :))
Hakan fidan