Kişilik & Karakter Şu an kim mesaj atsa mutlu olursunuz? u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 104 Yapay Zekaya Sor O demeyin ama kim olduğunu söyleyin 😀 Güncellemeler1 yıl Sen deyip durmayın be Şu an kim mesaj atsa mutlu olursunuz? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Carvel Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Mahmut Tuncerhttps://media3.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExbzRoeTQ1amExbGg1bmowZzR3Z2J5Ym4xeTFtenA4bzRlNTl5NGU1dSZlcD12MV9naWZzX3NlYXJjaCZjdD1n/ez7sMJi94f0lI9zP9x/giphy.webp 1 5 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Ne alaka ddjsj Yorumla Carvel 1 yıl forum.donanimhaber.com/cache-v2 halay seviyorum belki :D dfasadf Yorumla u _Süveyda 1 yıl Lo lo şarkısını dinle 😂 Yorumla Carvel 1 yıl Ooo 2 günde bir panzeriin alıyorum sıkıntı yok :D Yorumla u _Süveyda 1 yıl 😀😀 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Böyle mesaj attın da sevineyim kalbim pırpır etsin güm güm etsin o mesaj atmış diyeyim 🤣 sor bakayım öyle biri var mı tabii ki yok 1 3 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Hayırlısı be gülüm 😀 Yorumla Malefiz1313 1 yıl İstemem ki be gülüm bu devirde yaşamaya değer bir aşk mı kalmış hissedilmeye değer belki ama yaşamaya değer insan yok günümüzde ❤️🦋 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Maalesef öyle artık 🌸 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Mutluluğumu kimseden beklentim yok sevdiklerimi farketmeksizin atabilir, sende atabilirsin. ☺ 1 1 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Yiaaa🫠 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. O mesaj arsa mutlu olurum 1 3 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Zıkkım Yorumla _Maidetta_ 1 yıl Jsjs aynı bahito Yorumla u _Süveyda 1 yıl Djjs Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. O dicem o kim diye sakın sorma sende...😀 1 3 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Sorcam bana ne😀 Yorumla Acid_Qeenn 1 yıl Sus o işte.😀 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Aman iyi O 😀 Yorumla
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kim jea wook hayeller😀 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ablam mesaj atarsa 1 1 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Hmm
ıforyou_06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir kişi var aslında mesaj atsa dediğim, çok uzun zaman oldu mesajı mutlu ederse onun eder, gerisi sadece kalabalık eder... 1 3 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Sen at😀 Yorumla ıforyou_06 1 yıl En son olmadı öyle olacak zaten gel buraya yeter diyecem Yorumla u _Süveyda 1 yıl Hadi bakalım Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. O desem 🤣🤣 saka saka arkadaşim erkek arkadasinla kavga etmisti bayagi merak ediyorum ne oldu diye insallah sorun yoktur🙏 1 2 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Sen demedin iyi ki 😂😂İnşallah 🌸 Yorumla u sinem23__ 1 yıl Insallah bakalim😇🙏 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bankadan mesaj gelse hesabınıza 10 milyon dolar yattı diye çok mutlu olurum 😂 1 8 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Valla ben de😀😀 Yorumla ᖇaskolnikov 1 yıl İlk kime gelirse 5 milyonu diğerine versin hadi 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Ben söz veremem😀😀 Yorumla ᖇaskolnikov 1 yıl O zaman 10 milyonu da Allah vermez sana 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Sana versin 100 bin bile versen razıyım 😀 Yorumla ᖇaskolnikov 1 yıl Söz veremem 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Aferin😂 Yorumla ᖇaskolnikov 1 yıl 😂😂 Yorumla
Selinawoman Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hesabını kapatan o kişiyle durum değerlendirmesi yapsak mutlu olurdum 😒 1 6 Yorumla Selinawoman 1 yıl Açmış ya kız jajs keşke başka bir şey dileseydim 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Hajhaha bana dua et hemen djdjd Yorumla Selinawoman 1 yıl Hahahah en hızlı kabul olan duam falan olabilir şu 25 yıllık hayatımda 😂😂 ne duası edim söyle hemen Yorumla u _Süveyda 1 yıl Aklımdan geçen bir şey var o olsun diye dua et sen Allaj konuyu biliyor😂😂🌸 Yorumla Selinawoman 1 yıl Tamam 😂Allahım sen Suedanın aklından geçen tüüüüm güzel dileklerini gerçekleştir 💖 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Amiiiiiin😀😀🌸 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kim olduklarını söyleyemem evli barklı hatunlar ayıp 😂 1 22 Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Vay gardaşım, İzmit’e neden gelemediğin belli oldu🤪 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Neler oluyor sjsj Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Abi kocaeli , sakarya , bursa , İzmir buralar sıkıntı yerler bana biraz 😂 Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Sıkarlar topuğuna gibi geliyor😀 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Herkesi sonsuza kadar mutlu edemezsin sonuçta kendi canını da düşünmen lazım 😂 Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Süveyda sen u sun yaa. At bunu siteden😀 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Kimseye zorla bir şey yapmıyoruz abi niye atıyor siteden 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Niye atayım adami durduk yere😂 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Hah işte objektiflik budur böyle adminlerimiz olmalı sitede 😂 Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Bi kaç tane fazlalığı var yedekte bunun. Millet bekar gexiyor bunlar yüzünden😂 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Abi zaten evli olan hatunlarla mı evlenecekler 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Fazlalık hesap ise bakarız icabına ama manitadan bahsediyorsan o da onun ayıbı olsun beni bağlamaz 😀Ahlak bekçisi değilim herkes uyanık olsun kullandırtmasın kendini 😀 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Ben bu admini çok sevdim ya bundan sonra benim sorularımı yanıtlarımı sen kontrol eder misin rica etsem 😂 Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl @Sormalarageldik Bu işin kritiğini yapmalıyız😎 Yorumla u _Süveyda 1 yıl @Sormalarageldik beni peşine takma istersen diğerlerini mumla ararsın😂 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl 11 senedir buradayım ben çok sinirimi bozan bir şey olmadığı sürece gayet kurallara uygun yaşıyorum sitede takılabilirsin 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl O zaman sorun yok sjsjs Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl @Sormalarageldik Bu admin derin bro. Bi bu kadar da yerin altında var bunda. Fazla bulaşmayalım.😂 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Demirden korksak izmite gitmezdik abi 😂 Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Gardaşım İzmit’de seni bi türlü korurum da KS de tanıdık hiç yok😎 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Hayırlısı be abi yapacak bir şey yok 😂 Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Sen yine de kendi tedbirini al🙏😀 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. O bu şu biz siz onlar 🤣 1 3 Yorumla u _Süveyda 1 yıl 😀😀 AşkıÖldürmek 1 yıl Senle uğraşmak için de yapıyorum isim vermemek için de 🤣 u _Süveyda 1 yıl Farkettim herkes öyle yaptı 😀
hürdeli Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 30% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Mesaj atmasını istediğim biri yok mutlu eder diyeceğim. Öyle biri olsaydı ben mesaj atardım hem onu da mutlu ederdim. Ama o yok. 1 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Herhangi birinden gelen mesajla mutlu olacağımı sanmıyorum. Çevremdeki herkes dahil, yazarken fark ettim baya yalnızım agjahaj 1 0 Yorumla
Piton10 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 79% 1 yıl Sanırım hiç tanımadıgım bir insanın samimiyet dolu mesajına mutlu olabilirim. Tanıdıklarımız köpek olmuşlar :) 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Şu an yok. Zaten istediğim kişiyle daha yeni bitti konuşmamız.. 😌 1 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hesabınıza para geldı ya da kart borcunuz ödenmıştır bıldırımı dişında benı kimsenin mutlu edecegını sanmıyorum 0 0 Yorumla
_ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. O değilse o zaman bu veya şu olsun. 🤣 1 1 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Herkes ortada kuyu var yandan geçiyor 😀
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. O şu bu sen ben biz onlar bunlar şunlar 😂 1 2 Yorumla u _Süveyda 1 yıl 😀😀 Yorumla m ByBrawo 1 yıl 😂😂 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. O diyemiyorsak Ziraat bankası mesaj atsın o zaman 1 7 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Atsın Yorumla AliceMixfield 1 yıl Bu görüşten sonra banka cidden mesaj attı shsjs dilek kapım açıkmış Yorumla u _Süveyda 1 yıl Bu soruda iki kişinin istediği oldu kendimden korkmaya başladım djsjsj Yorumla AliceMixfield 1 yıl Sen ermişsinnn shsjd bundan sonra hep böyle sorular sor soruya gelip kendimi milyoner edicem sjdkd Yorumla u _Süveyda 1 yıl Payımı alırsam neden olmasın djsjs Yorumla AliceMixfield 1 yıl E bir hediyeyi hak edersin elbettee Yorumla u _Süveyda 1 yıl 👍😀 Yorumla
deliriççe Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl şu an herhangi bi banka mesaj atsa mutlu olurdum yani hesabınıza 2.000000 geldi gibisinden bi mesaj iyi gelirdi 1 0 Yorumla
vFrky Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Esprisel mi cevap verelim, ciddi mi? 1 1 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Sana kalmış Yorumla
Lililinda Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Dedikodu malzemesi mi lazımdı 😄 1 6 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Aşk olsun 😂 Yorumla Lililinda 1 yıl Soruyu geç sordun ya önceden olsa sana malzeme verirdim ama şu an mesaj beklemiyorum 😄 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Öncesi gibi düşün sen djsjs Yorumla Lililinda 1 yıl Yok geriye dönük işlem yok bende 😅 Yorumla u _Süveyda 1 yıl 😀😀🌸 Yorumla Lililinda 1 yıl 😄😄 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hesabıma şu kadar para yatırıldı mesajı😔 1 1 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Keşke 😒 Yorumla
Enperatriz Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sen hehehehe. 😈 1 1 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Yaaaaağ😡😂😂
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Patronum atsa.. sabah gel çıkışını vereyim dese çok mutlu olurum:)) 0 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kimse atmaz herkesin ağzına ediyorum çünkü ahsjs yüreği yeten yazsın diyormuşum😂😂😂 0 0 Yorumla
Yorgunkarınca Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl şu an öyle beklediğim bir mesaj yok 1 0 Yorumla
Psikolojisigidik Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kimse yok ki mutlu edebilecek. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Ay düşündüm bulamadım, ne kadar yalnızım 😂😂 1 0 Yorumla
Cevobey1 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 383 cevap paylaştı. Son yorumumu beğenen bir hatun kişisi var o 😊 1 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 944 cevap paylaştı. Valla öyle biri yok ya 1 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Senn 😄 1 1 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Sormaz olaydım 😀 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Köööpeeek 1 1 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Ne var😀 Yorumla
Kubilay427 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sen 🙂 1 3 Yorumla Kubilay427 1 yıl Güncellemeyi sonradan gördüm 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Hmm😀 Yorumla Kubilay427 1 yıl Ama yinede fena olmazdı 🙂 Yorumla
Askozade Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sennn 😂🥰 1 2 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Aaa hemennnnn😘😀 Askozade 1 yıl 🥰😘
Abssor Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl hemşire selim 1 9 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Selim diye hemşire mi olur 😂 Yorumla Abssor 1 yıl İlk aşkım sorma Yorumla u _Süveyda 1 yıl Hmm tuhaf 😀 Yorumla Abssor 1 yıl inandın mı :d Yorumla u _Süveyda 1 yıl İnanır gibi oldum sjsjs Yorumla Abssor 1 yıl Sence böyle güzel kadınlar var iken biricik hemşire selime kaçar mıydım :d Yorumla u _Süveyda 1 yıl Cinsel tercihlerini bilmiyorum ne bileyim Selime mi kaçar sin Haydara mı😀 Yorumla Abssor 1 yıl naskekekwkwkwkwjeejejejejejejwjej Yorumla Abssor 1 yıl Kaçmam tabii bayılıyorum latinlere sende aa Yorumla
Koraytuna Takip Et Xper 4 Yaş: 46 1 yıl avukatım miras kaldı 😅 1 1 Yorumla u _Süveyda 1 yıl 😀😀 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kimse 1 12 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senn 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Al işte 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Guncelleme yapınca gıcıklık olsun dedim 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Aman kaçırma 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabi hiç bir fırsati kaçırmam konu gıcıklık olursa hkshks Yorumla u _Süveyda 1 yıl Oke djdjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oke demesen olur mu Yorumla u _Süveyda 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anısı var daha hkshks şaka tabi bu sevmiyorum sadece hem İngilizce hem kısaltma Yorumla u _Süveyda 1 yıl Senin sevip sevmemen sence benim umurumda mı zjsjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olmalı Yorumla u _Süveyda 1 yıl Hiçte bile Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. şu an mesaj bekledlğim biri yok 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sevdiğimiz kişi tabi ki 0 0 Yorumla
Heliosphere Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Şu anda kimse yazmasa daha mutlu olurum. 0 0 Yorumla
hiçböyledüşündünmü Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl @birșahs5777 2 2 Yorumla birșahs5777 1 yıl Yaa😄❤️ Yorumla hiçböyledüşündünmü 1 yıl ❤️😄 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Oyle özel biri yok ya 0 0 Yorumla
god35 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 360 cevap paylaştı. 🫵 ❣️ ... 1 0 Yorumla
Wisemann Takip Et Xper 2 Yaş: 30 1 yıl Sen yaz bana Rüveyda 1 15 Yorumla Wisemann 1 yıl Sen Rüveyda mısın Yorumla u _Süveyda 1 yıl Yok Süveyda Yorumla Wisemann 1 yıl Tamam bana Rüveyda lazım işte Yorumla u _Süveyda 1 yıl Anlaşıldı Yorumla Wisemann 1 yıl Nasıl moderatör oldun sen Yorumla u _Süveyda 1 yıl Şansa oldum Yorumla Wisemann 1 yıl Hadi sen biraz overthink yap buralar bana emanet Yorumla u _Süveyda 1 yıl Mod mu Olcan çen Yorumla Wisemann 1 yıl Ben mod olmak için fazla sinirli bir insanım Yorumla u _Süveyda 1 yıl Sitede fazla barınamazsın o zaman Yorumla Wisemann 1 yıl Eskiden hesabım vardı 20 bin xperlik 5-6 sene önce kapattım. KS benlik bir yer değil, avama hitap ettiğini düşünüyorum Yorumla u _Süveyda 1 yıl Neden geri geldin madem Yorumla Wisemann 1 yıl Eşimle boşandık kafa dağıtıyorum Yorumla u _Süveyda 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Wisemann 1 yıl Geçmiş oldu aslında bir nevi, fazla yıpratıcı bir süreçti. İnsanın sevdiğini artık tanıyamıyor hale gelmesi kötü bir durum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Elon mask. 1 3 Yorumla Wisemann 1 yıl Musk olmasın o Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Wisemann otomatik düzeltmiş fark etmedim. Yorumla Wisemann 1 yıl The boring company Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Mahmut Tuncer
https://media3.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExbzRoeTQ1amExbGg1bmowZzR3Z2J5Ym4xeTFtenA4bzRlNTl5NGU1dSZlcD12MV9naWZzX3NlYXJjaCZjdD1n/ez7sMJi94f0lI9zP9x/giphy.webp
Ne alaka ddjsj
forum.donanimhaber.com/cache-v2 halay seviyorum belki :D dfasadf
Lo lo şarkısını dinle 😂
Ooo 2 günde bir panzeriin alıyorum sıkıntı yok :D
😀😀
Böyle mesaj attın da sevineyim kalbim pırpır etsin güm güm etsin o mesaj atmış diyeyim 🤣 sor bakayım öyle biri var mı tabii ki yok
Hayırlısı be gülüm 😀
İstemem ki be gülüm bu devirde yaşamaya değer bir aşk mı kalmış hissedilmeye değer belki ama yaşamaya değer insan yok günümüzde ❤️🦋
Maalesef öyle artık 🌸
Mutluluğumu kimseden beklentim yok sevdiklerimi farketmeksizin atabilir, sende atabilirsin. ☺
Yiaaa🫠
O mesaj arsa mutlu olurum
Zıkkım
Jsjs aynı bahito
Djjs
O dicem o kim diye sakın sorma sende...😀
Sorcam bana ne😀
Sus o işte.😀
Aman iyi O 😀
Kim jea wook hayeller😀
Ablam mesaj atarsa
Hmm
Bir kişi var aslında mesaj atsa dediğim, çok uzun zaman oldu mesajı mutlu ederse onun eder, gerisi sadece kalabalık eder...
Sen at😀
En son olmadı öyle olacak zaten gel buraya yeter diyecem
Hadi bakalım
O desem 🤣🤣 saka saka arkadaşim erkek arkadasinla kavga etmisti bayagi merak ediyorum ne oldu diye insallah sorun yoktur🙏
Sen demedin iyi ki 😂😂
İnşallah 🌸
Insallah bakalim😇🙏
Bankadan mesaj gelse hesabınıza 10 milyon dolar yattı diye çok mutlu olurum 😂
Valla ben de😀😀
İlk kime gelirse 5 milyonu diğerine versin hadi 😂
Ben söz veremem😀😀
O zaman 10 milyonu da Allah vermez sana 😂
Sana versin 100 bin bile versen razıyım 😀
Söz veremem 😂
Aferin😂
😂😂
Hesabını kapatan o kişiyle durum değerlendirmesi yapsak mutlu olurdum 😒
Açmış ya kız jajs keşke başka bir şey dileseydim 😂
Hajhaha bana dua et hemen djdjd
Hahahah en hızlı kabul olan duam falan olabilir şu 25 yıllık hayatımda 😂😂 ne duası edim söyle hemen
Aklımdan geçen bir şey var o olsun diye dua et sen Allaj konuyu biliyor😂😂🌸
Tamam 😂Allahım sen Suedanın aklından geçen tüüüüm güzel dileklerini gerçekleştir 💖
Amiiiiiin😀😀🌸
Kim olduklarını söyleyemem evli barklı hatunlar ayıp 😂
Vay gardaşım, İzmit’e neden gelemediğin belli oldu🤪
Neler oluyor sjsj
Abi kocaeli , sakarya , bursa , İzmir buralar sıkıntı yerler bana biraz 😂
Sıkarlar topuğuna gibi geliyor😀
Herkesi sonsuza kadar mutlu edemezsin sonuçta kendi canını da düşünmen lazım 😂
Süveyda sen u sun yaa. At bunu siteden😀
Kimseye zorla bir şey yapmıyoruz abi niye atıyor siteden 😂
Niye atayım adami durduk yere😂
Hah işte objektiflik budur böyle adminlerimiz olmalı sitede 😂
Bi kaç tane fazlalığı var yedekte bunun. Millet bekar gexiyor bunlar yüzünden😂
Abi zaten evli olan hatunlarla mı evlenecekler 😂
Fazlalık hesap ise bakarız icabına ama manitadan bahsediyorsan o da onun ayıbı olsun beni bağlamaz 😀
Ahlak bekçisi değilim herkes uyanık olsun kullandırtmasın kendini 😀
Ben bu admini çok sevdim ya bundan sonra benim sorularımı yanıtlarımı sen kontrol eder misin rica etsem 😂
@Sormalarageldik
Bu işin kritiğini yapmalıyız😎
@Sormalarageldik beni peşine takma istersen diğerlerini mumla ararsın😂
11 senedir buradayım ben çok sinirimi bozan bir şey olmadığı sürece gayet kurallara uygun yaşıyorum sitede takılabilirsin 😂
O zaman sorun yok sjsjs
@Sormalarageldik
Bu admin derin bro. Bi bu kadar da yerin altında var bunda. Fazla bulaşmayalım.😂
Demirden korksak izmite gitmezdik abi 😂
Gardaşım İzmit’de seni bi türlü korurum da KS de tanıdık hiç yok😎
Hayırlısı be abi yapacak bir şey yok 😂
Sen yine de kendi tedbirini al🙏😀
O bu şu biz siz onlar 🤣
😀😀
Senle uğraşmak için de yapıyorum isim vermemek için de 🤣
Farkettim herkes öyle yaptı 😀
Mesaj atmasını istediğim biri yok mutlu eder diyeceğim. Öyle biri olsaydı ben mesaj atardım hem onu da mutlu ederdim. Ama o yok.
Herhangi birinden gelen mesajla mutlu olacağımı sanmıyorum. Çevremdeki herkes dahil, yazarken fark ettim baya yalnızım agjahaj
Sanırım hiç tanımadıgım bir insanın samimiyet dolu mesajına mutlu olabilirim. Tanıdıklarımız köpek olmuşlar :)
Şu an yok. Zaten istediğim kişiyle daha yeni bitti konuşmamız.. 😌
Beklediğim bir para var o gelirse 🙄
Hesabınıza para geldı ya da kart borcunuz ödenmıştır bıldırımı dişında benı kimsenin mutlu edecegını sanmıyorum
O değilse o zaman bu veya şu olsun. 🤣
Herkes ortada kuyu var yandan geçiyor 😀
O şu bu sen ben biz onlar bunlar şunlar 😂
😀😀
😂😂
O diyemiyorsak Ziraat bankası mesaj atsın o zaman
Atsın
Bu görüşten sonra banka cidden mesaj attı shsjs dilek kapım açıkmış
Bu soruda iki kişinin istediği oldu kendimden korkmaya başladım djsjsj
Sen ermişsinnn shsjd bundan sonra hep böyle sorular sor soruya gelip kendimi milyoner edicem sjdkd
Payımı alırsam neden olmasın djsjs
E bir hediyeyi hak edersin elbettee
👍😀
şu an herhangi bi banka mesaj atsa mutlu olurdum yani hesabınıza 2.000000 geldi gibisinden bi mesaj iyi gelirdi
Esprisel mi cevap verelim, ciddi mi?
Sana kalmış
Dedikodu malzemesi mi lazımdı 😄
Aşk olsun 😂
Soruyu geç sordun ya önceden olsa sana malzeme verirdim ama şu an mesaj beklemiyorum 😄
Öncesi gibi düşün sen djsjs
Yok geriye dönük işlem yok bende 😅
😀😀🌸
😄😄
Hesabıma şu kadar para yatırıldı mesajı😔
Keşke 😒
Sen hehehehe. 😈
Yaaaaağ😡😂😂
Patronum atsa.. sabah gel çıkışını vereyim dese çok mutlu olurum:))
Kimse atmaz herkesin ağzına ediyorum çünkü ahsjs yüreği yeten yazsın diyormuşum😂😂😂
Eşim ne kadar yanımda olsada her mesaj attığında mutlu oluyorum
Atıyor zaten gayet mutluyum
şu an öyle beklediğim bir mesaj yok
Hiçkimseden beklentim yok böyle iyi.
Kimse diyeyim kısacaa
Kimse yok ki mutlu edebilecek.
Ay düşündüm bulamadım, ne kadar yalnızım 😂😂
Son yorumumu beğenen bir hatun kişisi var o 😊
Valla öyle biri yok ya
Senn 😄
Sormaz olaydım 😀
Köööpeeek
Ne var😀
Sen 🙂
Güncellemeyi sonradan gördüm 😂
Hmm😀
Ama yinede fena olmazdı 🙂
Sennn 😂🥰
Aaa hemennnnn😘😀
🥰😘
hemşire selim
Selim diye hemşire mi olur 😂
İlk aşkım sorma
Hmm tuhaf 😀
inandın mı :d
İnanır gibi oldum sjsjs
Sence böyle güzel kadınlar var iken biricik hemşire selime kaçar mıydım :d
Cinsel tercihlerini bilmiyorum ne bileyim Selime mi kaçar sin Haydara mı😀
naskekekwkwkwkwjeejejejejejejwjej
Kaçmam tabii bayılıyorum latinlere sende aa
avukatım miras kaldı 😅
😀😀
Kimse
Senn 😂
Al işte 😂
Guncelleme yapınca gıcıklık olsun dedim 😂
Aman kaçırma 😀
Tabi hiç bir fırsati kaçırmam konu gıcıklık olursa hkshks
Oke djdjs
Oke demesen olur mu
Neden
Anısı var daha hkshks şaka tabi bu sevmiyorum sadece hem İngilizce hem kısaltma
Senin sevip sevmemen sence benim umurumda mı zjsjs
Olmalı
Hiçte bile
şu an mesaj bekledlğim biri yok
Sevdiğimiz kişi tabi ki
Şu anda kimse yazmasa daha mutlu olurum.
@birșahs5777
Yaa😄❤️
❤️😄
Düşündüm de yokmuş
Oyle özel biri yok ya
Atmasın kimse
Kimseeee😅
Hiç kimse
Adı bende kalsın
🫵 ❣️ ...
Kimse
Sen😂😂
Sen yaz bana Rüveyda
Sen Rüveyda mısın
Yok Süveyda
Tamam bana Rüveyda lazım işte
Anlaşıldı
Nasıl moderatör oldun sen
Şansa oldum
Hadi sen biraz overthink yap buralar bana emanet
Mod mu Olcan çen
Ben mod olmak için fazla sinirli bir insanım
Sitede fazla barınamazsın o zaman
Eskiden hesabım vardı 20 bin xperlik 5-6 sene önce kapattım. KS benlik bir yer değil, avama hitap ettiğini düşünüyorum
Neden geri geldin madem
Eşimle boşandık kafa dağıtıyorum
Geçmiş olsun
Geçmiş oldu aslında bir nevi, fazla yıpratıcı bir süreçti. İnsanın sevdiğini artık tanıyamıyor hale gelmesi kötü bir durum
Elon mask.
Musk olmasın o
@Wisemann otomatik düzeltmiş fark etmedim.
The boring company