Aşk İlişkileri Şu an kim mesaj atsa mutlu olursunuz? BeşiktAşklıHatunn Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Kaç gündür yazmıyor demeyin getirin bulalım yazsın eheheh Güncellemeler+1 yıl Sevgiliniz, varsa itina ile ayırırım aşk tarafından mutluluğa alerjim var aman diyim dikkat edin Şu an kim mesaj atsa mutlu olursunuz? Cevapla Mesaj Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Dejavu oldu şu an, bu soruyu daha önce sordun mu 😃 0 8 Yorumla BeşiktAşklıHatunn +1 yıl Hayır Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Çok tuhaf 🙄😃 Yorumla BeşiktAşklıHatunn +1 yıl Sorduysam da hatırlamıyom 😀 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ama çok pis birşey güncellemeyi bile aynı bu şekilde hatırlıyorum hahaha 😅 Yorumla BeşiktAşklıHatunn +1 yıl Atsana bana o soruyu Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Nasıl atayım, sadece dejavu 😃 Yorumla BeşiktAşklıHatunn +1 yıl Yanlış hatırlıyorsun ya da eski hesabımda sormuş olabilirim Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Tamam güzelim 🥳 Yorumla
FizyoterapistBey35 Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Mesaj atmak, almak nasıl oluyor? 0 0 Yorumla
BeyazAtlıBirPrens Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Kim mesaj atarsa atsın şu an mutlu olmam mümkün değil. 0 0 Yorumla
birbukre Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sellam, Yani kişi kendini biliyor veya tahmin ediyordur da yazmasından ziyade ne yazdığı önemli ya aman zaten yazmaz neyse hayal kurmayalım 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Haunters Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl "Siparişiniz kargoya verilmiştir". Diye mesaj gelse çok mutlu olurum. Hac yolu bekler gibi ürünümün kargoya verilmesini bekliyorum 😂 0 0 Yorumla
passionateman4561 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Anonim sohbet edebileceğim herhangi biri fazlasında şimdilik gözümüz yok. Sohbeti güzel olsun kâfi 😊 0 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Mesaj beklediğim birisi yok.Ama banka hesabıma yüklü miktarda yatan paradan iletim mesaji gelse baya baya mutlu olurum. 0 0 Yorumla
bığtıhyabığtıh Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl Hesaba para geldi diye bi banka mesajı Allahım lutfen 0 4 Yorumla BeşiktAşklıHatunn +1 yıl Aç göz Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl İban atim mi sjjsj Yorumla BeşiktAşklıHatunn +1 yıl 5 tldir o dlslsjs Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Bereket versin jdjdjd Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Annem. Odaya kapanmışım, çıkıyorum odadan evde kimse yok. Fırsat bu fırsat deyip benden mi kurtardı kendini nedir. 0 0 Yorumla
Ank1982 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 85% +1 yıl Uzak diyarlarda evli barklı mutluluk en çok onun hakkı Adı Bende Saklı 🤫🤫🤫 1 0 Yorumla
Little_dark_age_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sorunumun olmadığı herhangi biri olabilir tabii sonrası pişmanlık :( 1 0 Yorumla
Elbaa Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı. Kimseden mesaj beklemiyorum ve bu beklentisiz olma hali acayip güzel jsjs 0 0 Yorumla
_ToxiCs_ Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Mesela bir telefon çalsın ve desinler ki; Vergi indirimi geldi.. :D 0 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Beni kadınlar üzdüler diye kimse yazmasın artık 🥺😔 0 0 Yorumla
mamitelli Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Arzularımı tamamlayacak herhangi biri atsa olurdum beklemiyorum birini fhsbdbw 0 0 Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kimse yani mutlu edecek biri henüz tanımadım çok insan var ama mutlu edecek kapasitede degiller 0 0 Yorumla
Vicdansiz000 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Beni seven olmadığı için , bu soruna hiçkimse diyorum.En çok ta insanı o üzüyor. 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bir sevgilim olsaydı ve bana mesaj atsaydı mutlu olurdum. Mesaj atan tek kimse yok ve çok mutsuzum. 0 0 Yorumla
Hshggdjj Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Eşim olacak insan yazsın kendisini ben de tanımıyorum daha 0 0 Yorumla
Hayallerdiyarı Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Beklediğim bir mesaj yok ki. Kimse mutlu edemez bu yüzden mesajıyla... 0 0 Yorumla
dudunmubeni Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hesabınıza bilmem kaç bin dolar geldi diye mesaj gelse anca 0 0 Yorumla
Tirtirlibiskuvi Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl suprizzz. kahve içmeye gelen bi dost olsa iki lafın belini kirsak... 0 0 Yorumla
ferhattdurdu Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl TTNet firması yazdığım msjlar cvp verirse mutlu olurum bı de getir e de mesaj yolladım hala cevap verecek 0 0 Yorumla
Klasik_Adam_ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Atılan mesajın içeriği önemli kimin arttığının önemi yok :) 0 0 Yorumla
visneevotka Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Şuana kadar almadığına göre çok gerekli değil artık 0 0 Yorumla
LimonÇiçekleriPorti Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 +1 yıl Öyle bir üye yok. 1 3 Yorumla BeşiktAşklıHatunn +1 yıl Üye demedim 😀 Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl Ali 😂 Yorumla BeşiktAşklıHatunn +1 yıl Ali kim dşsşsşdls Yorumla
ToprakBey_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Biliyor o kendisini , H diyeyim. 1 9 Yorumla BeşiktAşklıHatunn +1 yıl O kim Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Ha' diyeyim sen anladın artık dhdhdhd Yorumla BeşiktAşklıHatunn +1 yıl Evet :) Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Eee o atarsa mutlu olurum artıks. d Yorumla SımarıkSeyy +1 yıl Hakkı mı? Yorumla ToprakBey_ +1 yıl @SımarıkSeyy Hee Hakkı sen napacan ya hakkı mı abdüley mi Hande mi napıcan sen Yorumla ToprakBey_ +1 yıl @SımarıkSeyy Çocuğum sorunlu musun sen Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Git işine uğraşacak adam mı kalmadı lan bütün manyaklar beni buluyor git işine Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Hasanını sevsinler lan git diyorum git Yorumla
KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. @Doktorkedii yazsana karşim 0 6 Yorumla BeşiktAşklıHatunn +1 yıl Nickinin başında R varken bir türlü alışamamıştım bu a ne çok yakışmış 😀 Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl kız hakikaten şaka maka üyeler alışamadı rliğime. sizden ötürü ben de alışamadıydım ffkf Yorumla BeşiktAşklıHatunn +1 yıl E öyle tanıdık öyle kalsın hanımefendi taş gibi maşallah yine Yorumla Doktorkedii +1 yıl 10 dakika önce mesajlaşmıyo muyduk biz yavrucum ejfjw Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl @Doktorkedii ama şu an mesajlaşmıyoruz...... beni bir çizburgere sattınnn hainn Yorumla Doktorkedii +1 yıl Kokoreç yedim sjdjja Yorumla
Hüseyin5834 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Patron zam aldın dese hiçte fena olmaz 0 0 Yorumla
ŞₑᵥBₐŞ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 67% +1 yıl ben atmadna kimse atmaz :)) kimseyi tanımam 0 0 Yorumla
EylulVera Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Dershanedeyken asik oldugum irfan hocam 0 0 Yorumla
HzLuciifer Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Mümkünse kimse atmasın karı dırdırı çekemem 0 0 Yorumla
Bluewop Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. Güzel bir hemcinsim🥵 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Barbara pavlinden başkası mutlu etmez 0 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Kardeşim @littlebabyyy Mesaj Atsa Çok Mutlu Olurum 0 0 Yorumla
Verda_Şah Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Mutlu olmak için birinin mesajına ihtiyacım yok 🤭 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Öyle her önüne gelen yazamaz, yazmam da. 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sanirim oyle biri var ama 6 sene gecti artik atmaz 0 0 Yorumla
AtLaS_006 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bugün 1 mesajla mutlu olamam. 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Farketmez mesaj geldi sürece :D :D 0 0 Yorumla
çapkınajan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Kimse 0 3 Yorumla BeşiktAşklıHatunn +1 yıl Aaa yalan Yorumla çapkınajan +1 yıl Gerçek diyorum Yorumla çapkınajan +1 yıl İster inan ister inanma Yorumla
UnhappyKing Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Ya buda sorumu tabi ki sen 0 0 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kimse :d 0 0 Yorumla
LilaKansiz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. kimse 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Dejavu oldu şu an, bu soruyu daha önce sordun mu 😃
Hayır
Çok tuhaf 🙄😃
Sorduysam da hatırlamıyom 😀
Ama çok pis birşey güncellemeyi bile aynı bu şekilde hatırlıyorum hahaha 😅
Atsana bana o soruyu
Nasıl atayım, sadece dejavu 😃
Yanlış hatırlıyorsun ya da eski hesabımda sormuş olabilirim
Tamam güzelim 🥳
Mesaj atmak, almak nasıl oluyor?
Kim mesaj atarsa atsın şu an mutlu olmam mümkün değil.
Sellam,
Yani kişi kendini biliyor veya tahmin ediyordur da yazmasından ziyade ne yazdığı önemli ya aman zaten yazmaz neyse hayal kurmayalım 🤣🤣🤣
"Siparişiniz kargoya verilmiştir". Diye mesaj gelse çok mutlu olurum. Hac yolu bekler gibi ürünümün kargoya verilmesini bekliyorum 😂
Anonim sohbet edebileceğim herhangi biri fazlasında şimdilik gözümüz yok. Sohbeti güzel olsun kâfi 😊
Mesaj beklediğim birisi yok.
Ama banka hesabıma yüklü miktarda yatan paradan iletim mesaji gelse baya baya mutlu olurum.
Hesaba para geldi diye bi banka mesajı
Allahım lutfen
Aç göz
İban atim mi sjjsj
5 tldir o dlslsjs
Bereket versin jdjdjd
Annem. Odaya kapanmışım, çıkıyorum odadan evde kimse yok. Fırsat bu fırsat deyip benden mi kurtardı kendini nedir.
Uzak diyarlarda evli barklı mutluluk en çok onun hakkı Adı Bende Saklı 🤫🤫🤫
Sorunumun olmadığı herhangi biri olabilir tabii sonrası pişmanlık :(
Kimseden mesaj beklemiyorum ve bu beklentisiz olma hali acayip güzel jsjs
Mesela bir telefon çalsın ve desinler ki; Vergi indirimi geldi.. :D
Beni kadınlar üzdüler diye kimse yazmasın artık 🥺😔
Arzularımı tamamlayacak herhangi biri atsa olurdum beklemiyorum birini fhsbdbw
Kimse yani mutlu edecek biri henüz tanımadım çok insan var ama mutlu edecek kapasitede degiller
Beni seven olmadığı için , bu soruna hiçkimse diyorum.
En çok ta insanı o üzüyor.
Bir sevgilim olsaydı ve bana mesaj atsaydı mutlu olurdum. Mesaj atan tek kimse yok ve çok mutsuzum.
Eşim olacak insan yazsın kendisini ben de tanımıyorum daha
Beklediğim bir mesaj yok ki. Kimse mutlu edemez bu yüzden mesajıyla...
Hesabınıza bilmem kaç bin dolar geldi diye mesaj gelse anca
suprizzz. kahve içmeye gelen bi dost olsa iki lafın belini kirsak...
TTNet firması yazdığım msjlar cvp verirse mutlu olurum bı de getir e de mesaj yolladım hala cevap verecek
Atılan mesajın içeriği önemli kimin arttığının önemi yok :)
Şuana kadar almadığına göre çok gerekli değil artık
Öyle bir üye yok.
Üye demedim 😀
Ali 😂
Ali kim dşsşsşdls
Biliyor o kendisini , H diyeyim.
O kim
Ha' diyeyim sen anladın artık dhdhdhd
Evet :)
Eee o atarsa mutlu olurum artıks. d
Hakkı mı?
@SımarıkSeyy Hee Hakkı sen napacan ya hakkı mı abdüley mi Hande mi napıcan sen
@SımarıkSeyy Çocuğum sorunlu musun sen
Git işine uğraşacak adam mı kalmadı lan bütün manyaklar beni buluyor git işine
Hasanını sevsinler lan git diyorum git
@Doktorkedii yazsana karşim
Nickinin başında R varken bir türlü alışamamıştım bu a ne çok yakışmış 😀
kız hakikaten şaka maka üyeler alışamadı rliğime. sizden ötürü ben de alışamadıydım ffkf
E öyle tanıdık öyle kalsın hanımefendi taş gibi maşallah yine
10 dakika önce mesajlaşmıyo muyduk biz yavrucum ejfjw
@Doktorkedii ama şu an mesajlaşmıyoruz...... beni bir çizburgere sattınnn hainn
Kokoreç yedim sjdjja
Buradan bir baklava adam 🤩
Seveceğim Hanımefendi den bu kim bilmiyorum
Patron zam aldın dese hiçte fena olmaz
Kimse atmasın uzak durun benden
O atsa..
ben atmadna kimse atmaz :)) kimseyi tanımam
Dershanedeyken asik oldugum irfan hocam
Mümkünse kimse atmasın karı dırdırı çekemem
Güzel bir hemcinsim🥵
Taha diye bi arkadaşım yazsa
Barbara pavlinden başkası mutlu etmez
Kardeşim @littlebabyyy Mesaj Atsa Çok Mutlu Olurum
Mutlu olmak için birinin mesajına ihtiyacım yok 🤭
hiç kimse , sadece sessizlik
Öyle her önüne gelen yazamaz, yazmam da.
Sanirim oyle biri var ama 6 sene gecti artik atmaz
Öyle biri yok şu an..
Bugün 1 mesajla mutlu olamam.
Farketmez mesaj geldi sürece :D :D
Kimse
Aaa yalan
Gerçek diyorum
İster inan ister inanma
Ya buda sorumu tabi ki sen
Oo☺️
ateşli bir kız
Kimse :d