Erkek kankamla flört ediyorduk (ya da ben öyle sanıyordum) sonra birden benden uzaklaşmaya başladı. Eski sevgilisi ile görüşmeye başladığını söyledi. Ben onu destekleyen bir konuşma yaptım çünkü aramızda adı konulan bir şey yoktu. Neredeyse iki ay benimle hiç konuşmadı. İki ay sonra yeniden yanaşmaya başladı. Fakat ben sevgilisi ile görüşmeye başladıktan sonra benimle hiç konuşmaması sebebi ile kötü bir durumda kaldığım için çok kırıldım konuşmak istemedim. Yaklaşık bir yıldır zorunlu haller dışında neredeyse hiç konuşmuyoruz. Normalde ilk konusmamaya başladığımızda benim olduğum yerlere bile gelmezken şimdi sürekli ortak gorusebilecegimiz yerlere geliyor. Ara sıra konuşmaya çalışıyor ancak ben tek kelimelik cevaplar verip konuşmak istemediğimi belli edince o da konuşmuyor. Gerçekten çok üzülüyorum. Onu çok seviyorum hala ama yaptığı şeyi kabul edemem. Sevgilisi ile görüştüğü sırada ben hiçbir şey yapmadığım halde benimle konuşmaması çok acıtıcı idi. Amacı ne sizce? Arkadaşlığımı da seviyor olabilir çünkü eğlenceli bir karakterim var ve ona çok fazla tahammül ediyordum. Ama arkadaşlarınızı kaybetmemek için bu kadar uğraşır mısınız? Yani hala romantik bir ilgisi var mı merak ediyorum. Olsa ne yaparım onu da bilmiyorum. Kalbim ne kadar sevse de mantığım davranışlarım yanıma yaklaşmasina izin vermiyor.
Erkek arkadaşım tekrar görüşmek istiyor, amacı ne sizce?

En İyi Cevaplar