Aşk İlişkileri Her anı başka bir an gelmeyecekmiş gibi yaşamak gerekir mi? Sırların_Efendisi_ Takip Et Xper 7 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Her anı başka bir an gelmeyecekmiş gibi yaşamak gerekir mi? Her anı başka bir an gelmeyecekmiş gibi yaşamak gerekir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Evet anı yaşamak lazım 0 0 Yorumla
DoluRakıŞişesi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Anı doya doya yaşamak lazım. Ve bugünü ise hiç ölmeyecek gibi yaşamak gerekir. Çünkü yarın belki ölebiliriz. 0 0 Yorumla
Kültürlücahilll Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kesinlikle evet cunku oyle sanslar her zaman gelmiyo insana 0 0 Yorumla
Pink-celestia Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ebet 1 7 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Uykum geldi yorgunum Yorumla Pink-celestia +1 yıl Bahane Yorumla Pink-celestia +1 yıl Banane * Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Sebestian sana gerekeni söyleyecek Yorumla Ssebastian +1 yıl Yorulmuş Yorumla Pink-celestia +1 yıl Yrramin basini yesin Yorumla Ssebastian +1 yıl Tamam yicekmiş Yorumla
Ssebastian Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl E yani 0 9 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Söyle ona Sebastian çok yoruldum bugün Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Sebestian durumu idare et Yorumla Ssebastian +1 yıl Yrranin basini yicekmişsin 😀 Yorumla Pink-celestia +1 yıl Ham Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Söyle ona Sebastian olmayan şeyi söylemesin Yorumla Pink-celestia +1 yıl Bilemezsin askim Yorumla Ssebastian +1 yıl Bu heralde çift taraflı beni araya almayın 😀 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Sebastian ben gidiyorum ne yaparsan yap sen 😅 Yorumla Ssebastian +1 yıl Bende gidiyorum acıktım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet anı yaşamak lazım
Anı doya doya yaşamak lazım. Ve bugünü ise hiç ölmeyecek gibi yaşamak gerekir. Çünkü yarın belki ölebiliriz.
Kesinlikle evet cunku oyle sanslar her zaman gelmiyo insana
Ebet
Uykum geldi yorgunum
Bahane
Banane *
Sebestian sana gerekeni söyleyecek
Yorulmuş
Yrramin basini yesin
Tamam yicekmiş
E yani
Söyle ona Sebastian çok yoruldum bugün
Sebestian durumu idare et