(Bu anlattığım olayın para ile ilgisi yok parası olan bir adam onda olmasa bile bende var bende karşılarım ama sorun dediğim gibi para değil o yüzden ona göre yorum yaparsınız) Şimdi arkadaşlar biz erkek arkadasımla 5 yıldır beraberiz doğum günleri ve yıldönümleri haricinde hiçbir yere yemeğe gitmiyoruz he bu yemekleride tanıdık isim yapmış cafeler de yiyiyoruz öyle bir rezervasyonlu restoranta falan değil yani. 5 yıl boyunca bir kere bile sinemaya gitmedik konsere gitmedik sahilde yürüyüşe gitmedik. Haftada 1 kere buluşuyoruz onda da sürekli gittiğimiz bir cafe var oraya gidiyoruz kahve içiyoruz kalkıyoruz. Birgünde bana demedi ki hadi hazırlan bu gece yemeğe gidelim eğlenmeye gidelim vs vs. Hep ben diyorum birseyler yapalım diye yaparız diyor hadi o zaman yapalım diyorum tamam yapıcaz diyor ama yine yok yine yok hiçbirsey yapmıyoruz ben öyle yapalım dediğimle kalıyorum. Onun arkadaş çevresinde ki bütün adamlar eşleri ile sevgilileri ile haftasonları hep bir aktivite içindeler kimisi yemekte kimisi eğlencede kimisi yürüyüşte bizde tık yok. Ben ondan beni her haftasonu beni bir yere götürsün de istemiyorum ayda 1 defa birsey yapsak o da bana yeter ama inanın cafede oturup kahve içmekten başka birsey yapmıyoruz. Anca ayda yılda hatta kırk yılda bir arkadaş grubumuz hadi şu mekana gidelim derlerse o zaman gidiyoruz o da dediğim gibi ayda yılda kırk yılda bir olan olay onda da başbaşa olmuyoruz zaten arkadaşlarımız plan yaptı diye gidiyoruz. Adamda sıfır düşünce ya 5 yıldır böyle geldi böyle gidecek galiba ama bende bir kadın olarak onunla birseyler yapmak istiyorum yüzüne karşıda söylüyorum hep tamam tamam diyor ama öyle kalıyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen niye böyle hanzo birine katlanıyorsun mi çalışan bir kadın mısın
Çalışmıyorum ama kirada evim var ordan gelen gelirim var
Yaş kaç hocam senin
Ben 26 o da 30 yaşında
Daha gencecik birisin Allah için çok mu mecbursun böyle biriyle yaşamaya.
Ayrıldık bugun zaten hemde çok saçma sapan bir sebepten
Neymis sebebi
Evlilik hazırlığı içersindeydik kendisi ile benimde kirada bir dairem var ona dedim ki kira ödemek zorunda kalma gel benim dairemde oturalım sadece fatura ile mutfak masrafımız olur onuda kira ödemeyeceğin için rahatça halledersin hatta bunları halledince elime 8-10 bin TL arası bir para kalır o da bizim gezme bir kahve içme paramız falan olur dedim yok dedi 8-10 bin TL ile birsey yapılmaz dedi seninde bir işe girip çalışman lazım dedi ayrıldı bir kaç arkadaşından da gaz almış eğer kız çalışmasa bu iş olmaz zor diye o yüzden ayrıldık bitti yani 8-10bin tlyi beğenmedi illa benimde bir işe girip çalışmam gerekiyormuş bizim 10binlik bir masrafımız yok ki yetmesin tek aktivitemiz bir kafede kahve içmek
Onun eline 8-10bin TL kalıyor
Ya ne alaka sen istersen çalışırsın. O senin çalışacağına guvendi de mi seninle sevgili oldu sanki 8-10 bin TL rahatlıkla yeter ya kanka bişey diyecem gerçekten kafanı öyle gereksiz insanlarla meşgul etme öyle insanlar ne kendine ne sana bir hayat yaşatır. Kurtulduğuna göbek atma ama emin ol biraz zaman geçtikten sonra anlayacaksın iyi ki onla olmamisiz diye
Bende diyorum bugun 8-10bin TL nasıl yetmicek seni kira ödemekten kurtarıyorum diyorum yok diyor seninde çalışman lazım diyor ya bir gün onu işten çıkarırlarsaymış o zaman kira vermese bile ne yiyip ne içicekmişiz
Ohoooo bu adam bunları mi düşünüyor Allah büyüktür ya sanki elini kolunu bağlıyorlar işten atsalar yeni iş bulur 8-10 bin değilse de 6-7 kalır yinede en azından gerçekten kit kafalı bir sevgilin varmış
Yetmezmiş işte 6-7 falan yetmezmiş arkadaşını aradı benim yanımda ona anlattı o da diyor ki benim karım çalışmıyor olmasaydı ben evlenmezdim eee sen tabi evlenmezdin çünkü kira ödüyorlar karısı çalışmasa zorlanır ama benim evim var ben kiradan kuramıyorum cebine en az 8-10 arası para kalıyor ama hala daha yetmez diyor
O telefondaki arkadasından gaz aldı resmen çalışmayan kızla olmazmış evlenilmezmiş illa çalışmak lazımmış tamam kirada oturucak olsak haklı evet benimde çalışmam gerekir ama kirada oturmucaz
Ya ikinizde birbirinizin mantığına uymuyorsunuz. Gitsin çalışan bir kadın bunsun demeki adam mantık evliliği arıyor sana aşık falan değilmiş. Birde arkadaşlarının laflariyla hareket eden kişiyle ne kadar mutlu olursun
Tek üzüldüğüm 5 senem gitti tektaş yüzüğüm bile alınmıştı şimdi gidip bozdurır yüzüğümüde bu kadar yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişiz cebine para bile kalıyorken nasıl geçinemeyiz diyip ayrılabilir anlamıyorum ya seven adam elimize 5bin TL mi kalıyor tamam bununla idare edicez der ama bu kalan parayı da beğenmiyor
Ya sen gerçekten iyimisin ya kafam yerinde mi öyle birinden kurtulduğuna şükür eder misin bak gerçekten ama ya lütfen şükür et bak diyorum sana yanlış bir evlilik yapmaktansa hiç yapmamak daha iyidir. O yüzden lütfen şükür et bu haline balım
Çok şükür o zaman 🙏🏼😅
Bişey diyecem kız güneşi gülüşüne nasıl sığdırdin 🙂
Direk ayrıl sıfır aktivite demek sıfır mutluluk demek
Zerre önemsemiyor seni
Sence neden yapmıyor sadece odun olması mı sebebi
seni sevmiyor
Birlikte oluyor mu
Asosyal gibi
Değil arkadaşları hadi şuraya gidelim dese gider
O zaman seni sevmiyor.
Ayrıldık bugün zaten kendisini kira ödemekten kurtarıcam diye resmen benden ayrıldı şaka gibi 😅 evlenme hazırlığı içindeydik benimde kirada bir dairem var ona dedim ki benim evimde geçer biz otururuz sende mutfak masrafı ile faturaları öderiz bütün masrafımız bitince elimize tahmini 8-10 bin TL arası bir para kalıyor onunla da takılırız dedim 10bin TL yetmez dedi biz geçinemicez bence dedi seninde bir işe girmen lazım dedi ayrıldı ben işe girsem nolucak girmesem nolucak seni İstanbul gibi bir yerde kira ödemekten kurtarıyorum eline bütün masraflar bitince 10bin tlye yakın para kalıyor nasıl geçinemiyoruz ben anlamıyorum
Ayy boş ver kurtulmuşsun böyle birinden. Hayrına olmuş ayrılmak.
Kankilerinden gaz alıp gelmiş zaten kendini sabitlenmiş anlattım anlattım anlamıyor bende dedim iyi bitsin o zaman yani