5 yıllık ilişki boyunca hiç bir aktivite yapmamak?

(Bu anlattığım olayın para ile ilgisi yok parası olan bir adam onda olmasa bile bende var bende karşılarım ama sorun dediğim gibi para değil o yüzden ona göre yorum yaparsınız) Şimdi arkadaşlar biz erkek arkadasımla 5 yıldır beraberiz doğum günleri ve yıldönümleri haricinde hiçbir yere yemeğe gitmiyoruz he bu yemekleride tanıdık isim yapmış cafeler de yiyiyoruz öyle bir rezervasyonlu restoranta falan değil yani. 5 yıl boyunca bir kere bile sinemaya gitmedik konsere gitmedik sahilde yürüyüşe gitmedik. Haftada 1 kere buluşuyoruz onda da sürekli gittiğimiz bir cafe var oraya gidiyoruz kahve içiyoruz kalkıyoruz. Birgünde bana demedi ki hadi hazırlan bu gece yemeğe gidelim eğlenmeye gidelim vs vs. Hep ben diyorum birseyler yapalım diye yaparız diyor hadi o zaman yapalım diyorum tamam yapıcaz diyor ama yine yok yine yok hiçbirsey yapmıyoruz ben öyle yapalım dediğimle kalıyorum. Onun arkadaş çevresinde ki bütün adamlar eşleri ile sevgilileri ile haftasonları hep bir aktivite içindeler kimisi yemekte kimisi eğlencede kimisi yürüyüşte bizde tık yok. Ben ondan beni her haftasonu beni bir yere götürsün de istemiyorum ayda 1 defa birsey yapsak o da bana yeter ama inanın cafede oturup kahve içmekten başka birsey yapmıyoruz. Anca ayda yılda hatta kırk yılda bir arkadaş grubumuz hadi şu mekana gidelim derlerse o zaman gidiyoruz o da dediğim gibi ayda yılda kırk yılda bir olan olay onda da başbaşa olmuyoruz zaten arkadaşlarımız plan yaptı diye gidiyoruz. Adamda sıfır düşünce ya 5 yıldır böyle geldi böyle gidecek galiba ama bende bir kadın olarak onunla birseyler yapmak istiyorum yüzüne karşıda söylüyorum hep tamam tamam diyor ama öyle kalıyor

5 yıllık ilişki boyunca hiç bir aktivite yapmamak?