1.5 yıllık ilişkinin ayrılığından sonra 1 ayda denemek?

Haziran ayında sevgilimle ayrılmıştık 3 ay ayrı kaldık ve sonrasında bana yazmasıyla konuşmaya başladık, konuşurken bana yeni biriyle denediğini söyledi şok oldum. Beni unutamadığını sürekli ağladığını duygusal boşluğuna geldiğini bu yüzden öyle bir şey yaptığını söyledi. 2-3 gün sürmüş erkek bunu öpmüş bu arada ve sonrasında eski sevgilimi (beni) unutamıyorum deyip istemiyorum demiş. Ayrıldıktan 1 ay sonra yaşanan olay bu. Bana anlattığında ben çok sinirlendim ve üzüldüm bir yandan direkt bana yazma dedim, sonrasında yazmaya devam etti ve ne olduysa hafife almaya başladım bu olayı, onu çok özlediğimden sanırım ve konuşmaya devam ettik flörtleşmeye başladık sevgili olduk. 1 ay olacak yeniden sevgili olalı fakat ben bu olayı aklımdan çıkaramıyorum, bu olay yüzünden ondan uzaklaşıyorum aklıma geldiğinde moralim düşüyor. Dün bunu ona açıkladım düşüncelerimi vs. o da bu konuda çok üzgün olduğunu yapma sebebini tekrar ediyor. Yarına kadar bana ne istediğini söylersin dedi gitmek mi istiyosun kalmak mı ona göre yol çizeceğim tarzı bir şey söyledi. Ne yapacağımı bilmiyorum.

1.5 yıllık ilişkinin ayrılığından sonra 1 ayda denemek?