Kocam sürekli eski sevgilim üzerinden beni vuruyor bıktım artık çok mutsuzum, ne yapabilirim?

Iyi aksamlar, 30 yasindayim 3 ay önce evlendim. 17 yasindan 29 yasina kadar bi sevgilim vardi hatta nisanlanmistik ama olmadi bitti hic pisman degilim iyi ki bitti. Kocam eski sevgilimi biliyor Şu an en ufak tartismada her seyi yanlis anliyor mesela x bi yere gidelim diyor yok suraya gidelim diyorum niye oraya onla mi gidiyodun simdi gidemiyorsun? yok efendim butun arkadaslarin onu taniyormus kocalarida taniyor muydu? Hep boyle ama artik yetti bende en sonunda ne kadar meraklisin beni baskalarina yakistirmaya sen dedim baya tartistik yeter dedim ya sanki ben kötü bisey yaptim mesela kiz kardesinde evlendi bosandi simdi biriyle birlikte olsa adam surekli onu eski evliliginden vursa hosuna gider mi? dedim, o 6 ay evli kaldi ne halt oldugunu anladi bosandi, senin gibi 10 12 sene sevgili olmadi arada fark var dedi evet dedim toplum ona dul diyor dogru fark var dedim. Sinirlendim gittim odaya ama nasil gücüme gitti agladim artik dayanamiyorum biktim özur diledi , etti ama yarin yine aynisini yapacak tahammul edemiyorum cok mutsuzum.

Kocam sürekli eski sevgilim üzerinden beni vuruyor bıktım artık çok mutsuzum, ne yapabilirim?