Erkek arkadaşım tesettüre girip girmemem konusunda kararı bana bıraktı siz ne düşünüyorsunuz?

iyi akşamlar herkeseeee ben kapanmak istiyorum arkadaşlar ama bir türlü yani tam olarak emin olamıyorum erkek arkadaşımında bu konuda ki fikrini almak istedim sadece merak ettim acaba ne düşünüyor diye benim için kapansan da olur kapanmasan da bu konu tamamen sana kalmış bir şey zaten şu an açık giyinmiyorsun ilerde sözlenince veya evlenince de kapanabilirsin ama ben bunu tamamen sana bırakıyorum dedi sizce ne yapmalıyııım ve 20 yaşındayım acaba diyorum nişanlandıktan sonra mı kapansam ya da evlendikten sonra mı çünkü tesettürlü gelinlikler ve başlarını çok kötü yapıyorlar lütfen böyle dedim diye kızmayın bana herkes düğününde nişanında güzel olmak kendini beğenmek ister

Güncellemeler
+1 yıl
İyi geceler arkadaşlar yine ben geldim erkek arkadaşımla konuştum bu konuyu bugün yine bana bıraktı kararı ama eğer sen de istersen evlenince yapabilirsin gibisinden konuştu yine son karar benim ama
Erkek arkadaşım tesettüre girip girmemem konusunda kararı bana bıraktı siz ne düşünüyorsunuz?