İhanet mi yoksa hata mı?

İyi günler,

Size sevgilim ile başımdan geçenleri anlatıcam ihanet mi değil mi siz karar verin.

Tanıştığımızda açık açık herşeyi konuşmuştum, güvenim çok kırıldı kimseye güvenemiyorum konuştuğumuz şeyler dışında sonradan bir şey çıkmasın kesinlikle ayrılız dedim. Sadece 2 sevgilisi olduğunu birisini lisede diğerinin 3 yıl önce bittiğini söyledi. Lisede olduğu ile 2 yıl konuştuğunu, kimseyle bişey yaşamadığını nude bile atmadığını söyledi peki dedim..

Özellikle 3-5 günde bir soruyordum sana yazan yürüyen herhangi bir erkek veya eski sevgilin var mı diye. Yok diyordu taki avm de yemek yediğimiz güne ( 2 AYIMIZ DOLMUŞTU ) kadar. Whatsapp üzerinden görüntülü yabancı isimli ( SUDANLI ) biri aradı kim diye sordum geçiştirmeye çalıştı ver bakayım dedim telefonu vermedi eski konuştuğum arıyor dedi. Telefonu aç konuşalım dedim her aradığında kapattı mesajlara bakmak istediğimi söyledim yine telefonu vermek istemedi bende ya ilişkimiz şimdi biter ya da mesajları okurum dedim. Bir baktım ki konuştuğumuz günden beri çocuk yazıyor buda olumsuz da olsa cevap veriyormuş. Bildiğin yedekte tutuyor sevgilim var bile dememiş sorduğum halde yazdığını da söylememişti. Adama iç çamaşırlı fotolar atmış öncelerden nude atmadım demişti eminim tek görümlük atmıştır onu da. Sonradan işi kurcaladıkça 6 kişi ile daha konuştuğunu öğrendim çoğu ile de 2 yıl konuşmuş ama hala sevgilim değil sadece konuştuk buluşmadık bile diyor. Konuştuklarının tarihleri de benimle tanıştığı tarihe çok yakın. Kısacası baştan aşşağı yalan söylemiş her konuda ama hala seni çok seviyorum aldatmadım sadece söylemediğim için hata yaptım diyor.

Sizce bu hata mı ihanet mi?

İhanet - aldatmak
hata
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Bana ihanet ettiğini ben zaten biliyorum, direk ayrıldım olaydan sonra. Kendisi de burada konu açmış ama tamamen eksik anlatmış ve kendince yorumlamış. Kendisinin de görmesi için açtım konuyu..
Güncellemeler
+1 yıl
Kendisi söylememi istedi konuştuğu 5 kişi benimle sevgiliyken değil benden önce konuştukları. Konuda belirttim ama ısrarla ondan dolayı öyle diyorlar dedi hahahaha
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme: ayrıldıktan 5 gün sonra ayrilma sebebim olan eski sevgilisi ile otele gittiler.. Beyler bişeylerden şüphe ediyorsanız bilin ki haklısınız.
İhanet mi yoksa hata mı?