Kendimi sevilmeyecek biri gibi hissediyorum neden bilmiyorum. tamam ortalama bir tipim var belki biraz üstü. Çok baya yakışıklı flörtlerim de oldu ama istediğim bu değil gerçek bir sevgi istiyorum tamamen karşımdakinin içine bakıyorum diyemem herkes dısada bakar kendimi duygusuz hissediyorum o yüzden en iyisi olsun istiyorum, sanki benim istediklerimi çevremden birileri yaşayacak ama ben asla yaşayamayacağım gibi hissediyorum. Sadece kendimi bu histen kurtarmak istiyorum ne yapmalıyım. Pfffff
Güncellemeler
+1 yıl
Not:Erkeklere kesinlikle hiç bir şekilde güvenmeyin 😂
Kendimi sevilmeyecek biri gibi hissediyorum yanlış mı düşünüyorum yoksa öyle mi?
Bu zamn da kimseye güvenemiyorsun gerçekten istediğim biri vardı 1 ay konuştuk beni aldattı bende bıraktım birde işte ben namazımdayım rabbim görüyor yapmam öyle yapanlar bilmem ne falan diyordu🤣sonra hepten kimseye güvenemedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben de kimsenin beni sevmeyeceğini düşünüyorum o yüzden artık kimseyi umursamıyorum
Valla denedim ama olmadı ya beni isteyeni ben istemiyorum olmayacak kişilere gidiyorum
Aynısı ya aynısı. Gel bir sarılalım seninle
🤣🤣geldim
bugün bizim kızlar niye bu kadar umutsuz ya
Öyle ama
O bugüne özel bir şey değil akrep
Hoş geldin kız soran hmxgkg
üzülme kariyerine odaklan gerisi gelir
Şu anlık öyle yapıyorum ama destek olabilecek sürejli yanımda olan biri de fena olmazdı🤣
pek farkımız yok kendine arkadaşlar edin seni motive edebilecek mutlu edebilecek sonrasında olur herhalde
Arkadaş ve sevgili arasında fark var tamam beni motive edecek arkadaşlarım var ama işte bir aması var
bilmezmiyim ya ama napalım bizim daha zamanımız var demek :D
Merak ediyorum o zman ne zamn🤣
Çevremde bir sürü erkekle konuşan ve saçma şeyler yapan kızlar değer görüyor ôyle değilim diye mi diyerek düsünüyorum şu an
olabilir seni gözüne kestiremedikleri için belki sana yaklaşmaya korkuyorlar
Bilmem ki
aslında demekki en çok sen sevileceksin
Keeeşkee
ama bmyle umtsuz olmasa
Umutsuzluk değil olmadıgı için🤣
hiç mi
olmadı öantina
Bu zamn da kimseye güvenemiyorsun gerçekten istediğim biri vardı 1 ay konuştuk beni aldattı bende bıraktım birde işte ben namazımdayım rabbim görüyor yapmam öyle yapanlar bilmem ne falan diyordu🤣sonra hepten kimseye güvenemedim
bişiler yaşandı mı
Nasıl bişiler
uzak mesafe falan mıydı yani
Uzak mesafeydi ve ben yakında olsa düsündüğünüz gibi bir şey yaşama taraftarı değilim
Oha aynı ben
🤣tek benim sanıyordum
Sanırım kafamızda aşırı idealist bi ilişki var ondan dolayı böyle. Ama nasıl hallederiz bilmiyorum
Galiba ya öyle biride beni bulmaz valla nerde ruh hastası manyak var o beni buluyor