Sevilmiyorum. kendimi çarwsiz ve yanliz hissediyorum?

Bazı anlar enayi ve canım olduğunu düşünüyorum. Fazla arkadaşım yok, olan arkadaşlarımda benim için çabalamiyorlar, beciller mi yoksa sadece beni mi sevmiuorlar bilmiyorum. Çok değersiz hissediyorum. Bir insan bana hata yapsa bile peşinden koşan ben oluyorum. Bende sevilmek değer gorulmek isyorum nasıl yapabilirim bilmiyorum. Şu zamana kadar sevgisizlikle buyudum galiba emin degilim ama bana bir şeyler hep yetersiz geldi. insanlar benim için çabalamadilar ben onlar için çabaladjm ve sonunda degedsiz hisseden yine ben oldum ama bu huyumdan vazgeçemiyorum. Kimse beni disari çikmak icin aramiyor hep ben ariyorum. Gerckten enayi oldugumu biliyorum. Ama çok yanlizim her gece yatagimda agliyorum içimdeki o boşluk hissi gitmiyor. Çok çaresizim bazen canima bile kiymak istiyorum ama yasayacak gunlerjm oldugunu bilip vazgeçiyorum ama gerçekteb dayanamiyorum ben ne yapicam nasil sevilicem insanlara kendimj nasıl sevdiricem bıktım artık bu durumdan. Kalbimin acidigini hissediyorum. Bazen durcak kadar yavaş bazen kalp krizi geçirecek kadar hızli. artik kalbim mi dayanmiyor bilmiyorum. Sadece sevilmek istiyorum. Arayanim olsun beni merak eden olsun istiyorum. Erkek kız fark etmez yeter ki beni seven bir insan. Bi tane sevgilim olsun yeter. Bana gerçekten deger veren birisi. Ona butun kalbimi verecegimi biliyorum. Kiz arkadasim olmasa da olur ondan sonra. Ya da sadece yakın bir kiz arkadaşım, kankam olsun yeter. Sevgili de aramam. Zaten ikisi birden olursa benden mutlusu yok bu dünyada. Nasıl yapicam ama bilmiyorjm lutfen yardim edin kurtarin beni durumdan. Insanlarla nasil iletisime gececegimi ogretin ya da nasil sevilcegimi lutfen. YALVARIRIM.
Sevilmiyorum. kendimi çarwsiz ve yanliz hissediyorum?