Aşk İlişkileri Evlenince ilk gece için damadın gelini kucağına alıp yürümesi şart mıdır? FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Evlenince ilk gece için damadın gelini kucağına alıp yürümesi şartmıdır 🤔#Aşkİlişkileri Evlenince ilk gece için damadın gelini kucağına alıp yürümesi şart mıdır? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Evet bence gelini taşımalı kucağında 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Bunu niye bu kadar merak ettiğini merak ettim ben de 😅 bel fıtığın filan mı var 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl Yok ben bedensel yürüme engelliyim dengem yok sadece bir yere giderken elimde su bile taşıyamam tutunarak veya deynek ile yürüyebilen biriyim 😄😊 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Kibirli sosyetik karıların "erkeğim beni taşıyabilmeli" dediği bu mu? 😂 1 0 Yorumla
Voonk Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Kız ufak tefekse olabilir belki ama hiç gerekte yok 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ee romantik olalım yani 😅 kucakta taşımak centilmen romantiklik olur şart olsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kısa boylu kız ise olabilir ama deve kadar uzun boylu birini taşıması çok mantıklı değil. Belki adam oldukça cüsseli ise bu da olabilir 1 0 Yorumla
Derinsd Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Şart değil ama bence yapsın böyle birşeyi 1 0 Yorumla
Kırlariçindebikız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı. Sacma sapan seylerr 1 0 Yorumla
emlaltınok Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Keyfi bilir yapmak zorunda değil isterse yapar 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Şart değil bence, ilk gece sakatlanmasın 😁 1 0 Yorumla
Feyza24888w9w Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Erkekliğini göstersin tabiki isterim ben 1 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Şart değil ama olmalı 😀 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet bence gelini taşımalı kucağında
Bunu niye bu kadar merak ettiğini merak ettim ben de 😅 bel fıtığın filan mı var
Yok ben bedensel yürüme engelliyim dengem yok sadece bir yere giderken elimde su bile taşıyamam tutunarak veya deynek ile yürüyebilen biriyim 😄😊
Kibirli sosyetik karıların "erkeğim beni taşıyabilmeli" dediği bu mu? 😂
Kız ufak tefekse olabilir belki ama hiç gerekte yok
Ee romantik olalım yani 😅 kucakta taşımak centilmen romantiklik olur şart olsun
Kısa boylu kız ise olabilir ama deve kadar uzun boylu birini taşıması çok mantıklı değil. Belki adam oldukça cüsseli ise bu da olabilir
Şart değil ama bence yapsın böyle birşeyi
Sacma sapan seylerr
Keyfi bilir yapmak zorunda değil isterse yapar
Şart değil bence, ilk gece sakatlanmasın 😁
Erkekliğini göstersin tabiki isterim ben
Güçlü olmak lazım 😬
Şart bence çok tatli olur 😄
Şart değil ama olmalı 😀
Ay evet, beni taşısın. Zaten çiti pıtı biseyim😂
Şarttır
Bilmem kim nasıl isterse öyle yapar