Benim hatunum isteyecekte ben taşımayacağım.
Öyle bir güzellik taşınmaz mı kucakta?
Hayatımı birleştireceğim onunla, bir ömür geçireceğim beraber. O benim kadınım artık !
Benim kadınım kıymet bilsin, 65 yaşımda sırtımda taşırım onu. Yaşlılık halidir derim, hastalıktır derim, yaşlıların aşkıda böyle oluyor derim, alırım sırtıma.
Yeter ki kıymet bilsin, varlığıda bilsin, yokluğuda bilsin. Bir gün olsun '' of '' demesin bana, ama yeri geldiğinde de haklıysa vursun yumruğunu masaya...
Evlilik kutsal bir iştir. Bunu lekeleyenler utansın !
Sayelerinde evliliğe güvenimiz kalmadı ! İnan bana tüm samimiyetimle söylüyorum ki bekar olarak gittiği yere kadar gider hayatım... Böylede bir kadın bulayım, bırak kucağı sırtımda taşırım, omuzumda taşırım onu...
https://i.hizliresim.com/O3oYm3.jpg1713 Yorumla- +1 yıl
Evleniyorsam, iyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta sözünü veriyorsam, onu zor durumda da sırtımda taşımak zorundayım, buna mecburum.
Gerçi kadınımı canım istedi diyede taşırım, kiyfi olarak istesin, yine taşırım ! O benim kadınım, belim kopana kadar taşırım...
Eyvallah hatun kişi.
@Taşçaynar
https://i.hizliresim.com/jY7l6g.jpg - +1 yıl
Eyvallah.
Ama bu derneği sizin kurmanız gerek. Neslimiz tükeniyorsa, bunun zararı bize değil sizedir.
@Taşçaynar
https://i.hizliresim.com/jYO7GW.jpg - +1 yıl
Kendimi sizden mahrum bırakacağım için üzgünüm. Ancak bekar hayatı gittiği yere kadar gider hatun kişi ! O yüzden rahatım ben. Güvensizce yaşayacağım bir insan yok, dost hayatı var... Beğenmezsem kapıyı çeker çıkarım.
Neyse, durumlar karşılıklı. Erkeğinde birçok iyi ve kötü özelliği var, kadının da. En güzeli herkes hak ettiğini bulsun diyorum.
Hohooyy. :D
@Taşçaynar - +1 yıl
Belirttiğim gibi '' güvensizce yaşayacağıma '' dedim. Ben kendime güvenirim, ancak insanlara güvenemem. Buda benim huyumdur. O yüzden kız arkadaşına dahi güvenemeyen ben, bir ömür geçireceğim kadına nasıl güvenirim hiç bilemiyorum. O yüzden belirttiğim gibi, herkes hak ettiğini bulsun. Benim ise maddiyatım iyi olsun, yetimhaneden bir erkek evlat alıp yetiştireyim kendi öz oğlum gibi... Evlilik düşünmüyorum, inanmıyorum evleneceğimede.
Tabi yinede büyük konuşmamak gerek. Bakarsın, yarın aşık olur herkesten erken evlenirim... Hayat !
@Taşçaynar
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niye evlenioz taşımıcaksak..
Hem gönlümüzde hem kucağımızda hertürlü taşırız evelallah120 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy hayir, evli degilim ama bir deli ile beraberim yapti oyle seyler daha once. Iki taraf icin de yorucu oluyor. Zaten pertimiz cikmis olacak dugun sonrasi, bir de boyle atraksiyona gerek yok bence :D
11 Yorumla
+1 yılTaşımasın...:) Kıyamam ben sevip evlendiğim adama... Beni yatağa kadar kucağında taşısa ne olur, önemli olan kalbimi bir ömür taşıması..
51 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Kapının eşiğinden kıçına tekmeyi koyarak içeri sokardım.. Bence bu çak daha değişik ve ormantik olurdu.
14 YorumlaBen tam tersini yapmayi düşünüyorum kendimi tasita bilirim
11 YorumlaBazen taşımakmak zor gelir insana,
Taşıyamayacağını zanneder,
Üzerindeki yükün ağırlığını.
Sanki, ümitlerini kaybeder o anda
Yok olur. ve dileyecek hiç bir şeyi
Kalmaz, artık dünyasında
Ve İşte! O zaman, dizleri bagı çözülür
Taşımak zor gelsede dönüş yok artık.
O kapıdan sonra taşıması tatlı olur hayatı ve gelini.10 Yorumla
+1 yılBen kapinin gorisin yatak odasina kadar yoluna guller serip onu odada beklerdim
21 YorumlaO ilk gunun hevesiyle herkes herkesi tasir, onemli olan hayat boyunca insanlarin her konuda birbirini tasiyabilmesi.
70 Yorumlataşırsa ne ala hem bir klişeyi gerçekleştirdiğimiz için eğlenceli olabilir:)
zaten yapmazsa ben hatrlatırımda:))20 YorumlaGücümü onu taşımakla Heba Edemem :PP
Gecemiz maffolmasın :PP31 YorumlaOmzumuza alsak olmuyor mu illa kucakta mi taşıyacağız? :)
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂taşı da nasıl taşırsan taşı
taşısın işi ne -.- boşuna mu diyoruz taşıyabilecek erkek istiyoruz diye
22 Yorumla- +1 yıl
Nsjssdddjabs
+1 yılOmur boyu o dirdiri dinleyecegime tasirim gider:) ama digunde ayagima bastirmammmmmm :))
12 Yorumla- +1 yıl
Onlemimi hazirladim ben:)
+1 yıltaşırım tabi niye olmasın sonucta benimle yaşlanacak olan hayat dostum olacak kardeşim
20 Yorumla
+1 yılişim yok bir de onu kucağım da taşıyacağım ne gereği var ki :)
11 Yorumla
+1 yılTabiki taşısın yani taşısa iyi olur mükafatını alır ::D
Çekilen yük olsun ya kahır olmasın..10 Yorumla
+1 yılEğerki bir kadına hayatımdan daha fazla değer verecek kadar sever isem sadece evlenince taşımam, ömrümden ömür alır sesimi çıkarmam, velhasıl gönül tahtıma kadar taşıdığım insanı taşırım yani kapıdan odaya nedir. ?
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 363 cevap paylaştı. Tasisin yakin olmak istiyorum arkadasmmm frlatsn bni yataga :Dd tabiii kisi bunu yapicak gucte olur mu dye de dusunmuyr değilim. d
13 Yorumla- +1 yıl
Yi bini ricip ip bini ricip ksndnxnxndb
O sadece filmlerde değil güzelim, gerçek bir şey. Adetten olan bir şey...
12 YorumlaYani benim istediğim taşınma filmlerde evlilerin yaptığı cinsten değil ;)
250 Yorumla- +1 yıl
deli olmak güzeldir ya :)
https://i.hizliresim.com/4ZzvvG.jpg - +1 yıl
Bune l*n hikaye yazmissiniz ajjdzjsnddj
- +1 yıl
Yanlislikla oncekileri goatere Bastm in in bitmiyo. s. d
+1 yılBir ömür taşınır bence arada saygı olduktan sonra..
40 Yorumla
+1 yılYatağa kadar degil ömür boyu birbirini taşımak asıl mesele bu olunca zaten hayatmutlu ve hhuzurlu geçer
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kişiye bağlı başım ağırıyor derse benimde belim ağıra bilir.
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl;))
Taşımasa ben onu taşırım :D Sonra bu evde benim sözüm gecer uleeen derim. :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen biraz kiloluyum ama evde denemistik abim ve kuzenim kaldirabiliyorlar... o kadarini yapamayacaksa gururuna nasil yedircek yani
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahaaa skndnsjddjshs ;(
Elbette , neden olmasın , pek çok farklı çeşitten birisini uygularız
20 Yorumla
+1 yıltaşırım sonra odaya girer girmez myere bırakırım :D
11 Yorumlabalık etli hatun seviyorum
taşıyabileceğimi zannetmiyorum :))11 Yorumlabaşımın üstünde taşırım o bana rabbimin emaneti o benim hayat arkadaşım yoldaşım o ona yapmıcamda kime yapacam
20 Yorumla
+1 yılDaire kapısından değilde evin icinde salondan yatak odasına taşırım çünkü daire kapısında damat kapatma ritüeli oluyor :)
10 Yorumla
+1 yılHem de büyük bir zevkle tasirim zaten ben onu hayatimin sonuna kadar kalbimde tasimaya and icmisim kucaklamak viz gelir
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmedigim halde koltuktan alıp yatağa kucağımda tasıdkklarım oldu evlendikten sonra nikah salonundan itibaren kucağımds taşırım herhalde.. *_*
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 449 cevap paylaştı. Kemal sunalin filmindeki gibi kafasini bir oraya vururum bir buraya. Yanlislikla tabii :)
32 YorumlaÖmür Boyu başımın üstünde taşımaya karar vermişim 10 dakika kucağımda taşımak mı zor gelecek :D
40 Yorumla
+1 yılGecen biri soru sormustu dugun salonundan eve kadar kucagimda tasicam diyee. O geldi aklima :))
10 YorumlaKendi isterse alırım ama ben alamam utanırım kucağıma almaya :)
Hem kucağıma alsam ne olacak belimi ağrıtmayım :)00 Yorumla
+1 yılO filmlerde oluyor, Kızı kucağıma alacağım diye belimi sakatlayamam, sonrası berbat olur :)
10 Yorumla
+1 yıltabıkı tasırım ben bir ömür beni l yanında taşıyacak kadını her sekılde tasırım
40 Yorumla
+1 yılgerçekten sevdiğim biriyse neden olmasın gerçi sevmediğim kişiyle de evlenecek halim yok ya burası biraz saçma oldu neyse zayıf olur zaten öyle seviyorum her türlü :)
00 Yorumla
+1 yılşimdilik kilom iyi ama o zamana iyi olmazsa adama yazık olur zati sabaha kadar beli agrıcek :))
10 YorumlaYok adam tutar taşıtırım ya ne biçim soru soruyonuz hammmnnnn
10 Yorumla
+1 yılEl arabasıyla taşısam olmaz, mı:-D
11 Yorumlayürü kız içeri deyip totosuna tekmeyi basarım :)
21 Yorumla
+1 yılOmzuma alırım arada bir yukarı bakar öpücük atarım :))
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonunda biz bayanlar verceğimiz için amuda kalk desen gene kalkarlar yeterki ver
10 Yorumla
+1 yılBende Taşınmak İstiyorum Diye Yazabilirdin? Bacım..
00 Yorumlasırtımda bile taşırım ne demek kucak:)
40 YorumlaTaşımakla Uğraşamam (:
11 Yorumla
+1 yıl:) tasinmazmi odaya ulaşma süresi 20 saniye
21 YorumlaYa tasimaya tasirimda ya kiz biraz etine dolgunsa neyapacagiz ve sen tasirmiydin
01 Yorumla- +1 yıl
Kantar kirala istersen😂😂
+1 yılevde değil ama otelde çok yapıyorum bu taşıma işini :)
00 YorumlaDirekk yatak odasına taşrım bir hafta, çıkarmam aç susu kalrz :D
00 Yorumla
+1 yılSirti agrir ama istiyosada yapma diyemem
22 Yorumla- +1 yıl
Kilolarıyla barışık bir bayan birey :)
- +1 yıl
Aynen hayatta onemsenecek kilolardan daha büyük meseleler olduğunu düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılYataga kadar sabredebileceksek tasisin da sanmiyorum pek :D
02 Yorumla- +1 yıl
bınanın gırıs katından baslarım ev üstte olsa bıle cıkartırım ulen ozaman :)))
Cevap sahibi+1 yılAhahah :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 dakka taşımadı diye 10 yıl söylenirim :D
52 Yorumla- +1 yıl
Senden korkulur akkdnsnddb
+1 yılfıtığım var benim ahada yırttım asjhdgs
11 Yorumlaİlk günden hamallığa alıştıracaklar bizi...
11 Yorumlataşıyamam ben belim incinir
11 Yorumlazahmet olcak ama taşısın yani :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kapıdan gecırecegız tasırım tabi :D
sonra bütün gece o beni taşıyacak altımda :D10 Yorumla
+1 yılTaşımazsa o eve adım atmam 😃
10 Yorumla
+1 yılNerde manyak bir soru varsa bayanlarda 25-34 yaş aralığında çıkıyor :-D
54 Yorumla- +1 yıl
Belli :-) çabuk bunuyorsunuz. Saçma fikirler çıkıyor sizden
- +1 yıl
Bizde adetten değil:-D
+1 yılEve attıklarımı yatağa götürürken yapiyorum bayan tecrübe edindim :D
00 Yorumla- Devamını Gör (71)