Işte dizide gormusdum evleniyolar sonra ertesi gun terkediyor kizi meydana atiyor ya böyle seyler gercektede olsa? ya da mesela bisey önceden yasamadigin halde sonra ailene geri götürürse? Ya iftiraya ugrarsa? Ozmn ne olucak? ya da mesela herkes kanamaz ya gidip ailesinin kapinin önüne atarsa? Yani dusunuyorum gercekten böyle kotu insanalr var mi
BEYLER SIZ NAPARDINIZ BÖYLE BIR DURUMDA?Kızlar Bir Adım Öne!!!
BEYLER SIZ NAPARDINIZ BÖYLE BIR DURUMDA?Kızlar Bir Adım Öne!!!
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
yav ne saçma soru awk yoldan görüp de ilk çevirdiğin adamla mı evleniyon sanki. tanıyon yıllarca zaten öyle bir şey yapıp yapmayacağını da bil ulan bir zahmet gece gece dellendirmeyin beni :d
Öf ne bagiriyon ustume geliyon
kes ulan kes. ıssırrım seni
Yok isirma
tamam gel öpeyim ozaman muah
Jxiwiwkdiwiw sakami
şaka tabi bebeğim ne olacaktı başka :d
Iyi bari
sen düşünme bence. bundan sonra düşünme yani geri kalan hayatında yoksa zarar vereceksin beynine beybi.
Sebbeb
kafana yazık ondan diyorum
Iyi bakim
İşi bilen erkek zaten anlar ne mal olduğunu rahat ol
Nasil anliyo mesela
Herşeyin bir ince ayrıntısi vardır burdami yazayim
Yaz bise olmz
Yzdm
Direk doktora götür kanka benim yakın çevremde yaşandı doktora gittiler zaten bilinçsiz oldukları için doktor anlattı her kadında aynı durum olmaz die
Ohaa nasil. yasandi kiz anlatsana
Kanka kız bizim lisedendi evleniyor bunlar kız küçücük bişey zaten oğlan ayı gibi bildiğin öküz bunlar ilişkiye giriyor kızdan kanama gelmiyor öyle olunca oğlan bunu dövüyor kız baya bastırıyor doktora gidelim die gidiyorlar doktor tabi açıklıyor her kadında olamayabilir zaten kanıtlıyor kız daha önce böyle bişey yaşamadığını kızın zaten baya sıkıntıymış rahmi hastanede ameliyatla kanama olması sağladılar ama bu dediğim 2 3 sene oldu şu an ayrıldılar kız evlendi yine oğlan evlenmedi
Yuhhh yaa cok uzucu olmus... peki niye ayrildilar bu sebebten mi baska sebebmi? Oglan kizi hala seviyomu kiz baskasina asik olup mutlu en azindan simdi
Herkes inandı kıza bu oğlan inanmadı ayrıldılar ama oğlan hala seviyor kız başkasını buldu ama bence çok aşıksan seviyorsan böyle bişey yaşamış bile olsan kabul edersin ya o insanı her şekilde bence öyle ama oğlan kabullenemedi işte
Ama kiz yapmamis neyi kabullenemedi ya doktora bile gitmisler. O oglan kizi hakketmemis o halde.. simdide cezasini cekiyor. Kiz mutluysa sorun yok
Onu önceden evlenmis ve bu sekilde alan birini bulmus o cocuktab daha hayir gelir
Bencede kesinlikle
kalmadı böyle durtumalr bekaret çok önemsiz bence
Sebeb
ya erkekelr bakire dedğeilki bakire m kız sitesinler
Oluyor bunlar normal hayattada
Sen napardin
Ben realistim gercek sorunlar ile ilgileniyorum
Hercai mi izledin bacim 😂
Sefirin kizinda olmusdu bu
Bazen kanamaya biliyor
Tamam iste sen npardn
Kabulüm o benim sonuçta