Erkek her daim geçmişi umursar buda kanıtı adam şuanla yargılamıyor seni bunuda ifade etmiş Yaptıklarında ölçüyor buda anormal bir şey değil aksini idda edenlere göre İnsanı geçmişi oluşturur gelecek değil Ne yaptın bilmiyorum ama dusundugum seyse bunu demesi normaldir
1
2 Yorumla
Soran
1 ay
Ben ne yapim bu bildiğin aşalamak değil mi. Bana değer vermiyo sanki
Ahhh bak bak cakala bak boş ver yol ver gitsin ya tabi ona atsan senden iyisi yok istedigini yapardı yapmayinca kötü kadin müzeyen sevmiom oyle karaktersizleri
Eskilerin güzel bir lafı vardır. "Hayat nefretle ve kavgayla geçirecek kadar uzun değil" Yani boş ver arkadaşta kalma önemseme de. Önüne bak ve güzel şeylere odaklanç
Rica ederim. Bende zamaninda bana deger vermeyen birinde cok vakit kaybettim giden hep benden oldu. Emin ol oyle insanlar duzelmez, sevmezlerde ruh sagligini bozup giderler. Birak gitsin nereye gidiyorsa vaktinden, zamanindan calmasin bunlar cok kiymetli seyler.
Sevme kardeşim sevme sana basit insan demiş ne kadar seversen sev her zaman onun elinin altindaki o. rspy Su olarak kalacaksın. Canı isteğinde gel diyecek bur duruma kendini neden düşünüyorsun ki. Bak istediğini yapabilirsin ama sana saygısı olmayan birine zevk vermen kendine saygısızlıktir
Sen bana olayı tam olarak anlat ben sana yardımcı olurum
1
18 Yorumla
Soran
1 ay
Eski sevgilimle nude atmıştım ve ondan ayrıldıktan sonra da bi adamla o tarz konuşmuştum Bunu ögrendi. Ben ona hiç nude falan atmadım onun karın ağrısı
Anladığım kadarıyla tatlı bi arkadaşlığınız var ve bunu bozmak istemiyorsun ama her yeni sevgili yaptığında benle bunu yapmadın bunu yapmadın dikecekse ohoooo al başına belayı... karın ağrısı bu zamanla da geçer
O bi haddini bilsin sana nasıl davranması gerektiğini öğrensin ondan sonra konuşmaya devam edin senin şu an onunla konuşman demek gurursuzluk ve yüzsüzlük demektir onum her söylediğini kabul etmen demektir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Direkt postayı koyabilirsin mesela. Ben olsam beni böyle aşağılamaya kalkan birinin ağzının payını verip yoluma devam ederdim, ne oluyoruz hayırdır?
Karar size ait
Erkek her daim geçmişi umursar buda kanıtı adam şuanla yargılamıyor seni bunuda ifade etmiş Yaptıklarında ölçüyor buda anormal bir şey değil aksini idda edenlere göre İnsanı geçmişi oluşturur gelecek değil Ne yaptın bilmiyorum ama dusundugum seyse bunu demesi normaldir
Ben ne yapim bu bildiğin aşalamak değil mi. Bana değer vermiyo sanki
Seni zor birisi olarak görmüyorum diyor. Zor olsan bunları yapmazdın diyor. Aşlasa açıkca söyler derim
Bu tipleri biliyorum, böyle konuşan erkeğin olgunlaşması için en az 10 yıla ihtiyaçları var. Sakince uzaklaş
Onu seviyorum ona rağmen böyle yapıyo
Sevebileceğin biri değil maalesef. Ciddiyetsiz p..
Çok teşekkür ederim haklısın ondan vazgeçicem
Enn güzeli. Çok daha iyilerine layıksın, seninle böyle konuşabilen bir ergene değil
Basit değilsin ama zor da değilsin bunun ortasını merak ettim nasıl bir şey
Ama sende akıllı sayılmazsın eskiden arkadaş mı kalınır ö*pştğn adama nasıl arkadaş gözüyle bakacan
Öyle birsey hiç yapmadık uzak mesafe ilişkisi
Geçmişte yaptığın kötü şeyler derken neyi kastediyor ve kendini kurtarici mi goruyor totosa bak
Eski sevgilim nude atmıştım ama ona yapmadım onun karın ağrısı
Ahhh bak bak cakala bak boş ver yol ver gitsin ya tabi ona atsan senden iyisi yok istedigini yapardı yapmayinca kötü kadin müzeyen sevmiom oyle karaktersizleri
Karaktersiz işte onu nasıl sevdim anlamıyorum
Gönül bu otada konar b*kada yapcsk bsy yok unut gitsin daha ii daha kolay sorunsuz olur önüne bak seni isteyen baska biri varsa ona şans ver
Eskilerin güzel bir lafı vardır. "Hayat nefretle ve kavgayla geçirecek kadar uzun değil" Yani boş ver arkadaşta kalma önemseme de. Önüne bak ve güzel şeylere odaklanç
Arkadaş kalma tüm iletişimini kopar.. geçmişinizi neden anlatırsınız bunlara ya bak çok güzel yüzüne çarpıyo..
Ay boswer gormezden gel. Hatta engelle gitsin derim. Aklinda bu sekilde kalacaksan, hic kalma daha ii 😏😏
Ya şaka mısınız eski sevgiliyle arkadaş kalanları anlamıyorum hiçbir şey eskisi gibi olmaz zaten
Bi hata yaptım çünkü onu maalesef ki seviyorum
Sevdiğiniz için mi arkadaş kaldınız
Eeevet onunla daha fazla vakit geçirmek içindi
Ona şimdi zor oldugunu goster ve engelle kudurur yediremez
Onun yerine mesajlarına fullden cevap vermesem
Engellersen sarsilir egolu kendini begenmis ukala biri asla buna dayanamaz
Pesine bile duser
Birak dusmesin zaten kendini begenmis karsisindaki insana saygisi olmayan mahluk
Çok haklısın yapıcam teşekkür ederim
Rica ederim. Bende zamaninda bana deger vermeyen birinde cok vakit kaybettim giden hep benden oldu. Emin ol oyle insanlar duzelmez, sevmezlerde ruh sagligini bozup giderler. Birak gitsin nereye gidiyorsa vaktinden, zamanindan calmasin bunlar cok kiymetli seyler.
Seni suçlayan kendini her durumda haklı bulan biriyle boşuna zaman kaybetmişsin !
Doğrusunu isterseniz bu yazılanlardan bir şey anlamadım...
Engelle geç. Adam mı yok arkadaş olacak! Eski ile arkadaş olunmaz !!!
Şu eski sevgiliyle arkadaş kalma muhabbeti bu ülkede işlemiyor ne zaman anlayacaksınız bunu
Ne diye arkadaş kaliyorsun ki öyle biriyle yeni ilişkilerine şahit olmak için mi uoksa seni daha küçük düşürsun diye mi
Onu sevdiğim için onu çok seviyorum ama böyle yapıyo
Sevme kardeşim sevme sana basit insan demiş ne kadar seversen sev her zaman onun elinin altindaki o. rspy Su olarak kalacaksın. Canı isteğinde gel diyecek bur duruma kendini neden düşünüyorsun ki. Bak istediğini yapabilirsin ama sana saygısı olmayan birine zevk vermen kendine saygısızlıktir
Çok teşekkür ederim öyle yapıcam
Yapmayacaksın maalesef
Neden ki mesajlarına bile bakmicam
Takip atar mısın bana rica etsem
bence guzel bir sey, neden ayrildigini daha iyi goruyosun tum ayiligini dokuyo ortaya
@soapgarden haklısın şunu anladım mesela benim için doğru kişi degilmiş
Senin için doğru kişi doğru zamanda çıkacak karşına
eski sevgilyle arkadas olunmaz anca kafa karıstırıcı seyler
Sen bana olayı tam olarak anlat ben sana yardımcı olurum
Eski sevgilimle nude atmıştım ve ondan ayrıldıktan sonra da bi adamla o tarz konuşmuştum
Bunu ögrendi. Ben ona hiç nude falan atmadım onun karın ağrısı
Onu geçmişinde böyle şeyler var mı
Bi kez olmuş sadece oda bakir
Anladığım kadarıyla tatlı bi arkadaşlığınız var ve bunu bozmak istemiyorsun ama her yeni sevgili yaptığında benle bunu yapmadın bunu yapmadın dikecekse ohoooo al başına belayı... karın ağrısı bu zamanla da geçer
Çok saygısızca davrandı üzülüyorum. Ben onu seviyorum ne yapmalıyım yinede konuşmaya devam etsem mi
O bi haddini bilsin sana nasıl davranması gerektiğini öğrensin ondan sonra konuşmaya devam edin senin şu an onunla konuşman demek gurursuzluk ve yüzsüzlük demektir onum her söylediğini kabul etmen demektir
Ona ne demeliyim ben ne söylemeliyim
En son ne yazdı
Kendine iyi bak lol oynamaya gidiyorum dedi
Sürekli konuşuyor musunuz yoksa arada bir mi
Arada bir dediğim haftada ya da ayda birmi
Sürekli hata birlikte filim bile izliyoruz farklı şehirlerde yaşıyoruz aslında
Ben kendime iyi bakarım da sen bir daha yazmakta insan olur musun bilmem.. neyse hadi iyi eğlenceler
Teşekkür ederim dedim
İyi alttan al ve o kendini hep haklı sansın.. neyse ya kolaylıklar sana
Oda ağrıma gidiyo haddini bilsin ya
O zaman onu iğnelemekten çekinme
Hakkedene hakettiği muameleyi göster
Hiçbir şey yazma. Görüldü at. Onunla konuşmaya devam ederek kendine saygını yitiriyorsun. Sana söylediklerine baksana..!
"Sen benim namus bekçiliğimi bırak kendine bak" de.