Olabildiğince kısa anlatmaya çalışıcam (anlatamadım :/). Liseden berri tanıyorum aşırı iyi mizah yapan kitap okuyan yazan eğlenceli bir çocuktu. Bende sevdim ama lisede popüler olduğundan bende utangaçtım konuşamadım zaten olmasam burada ne işim var neyse.
Aradan yıllar geçti lise bitti üni bitti Liseye yakın oturuyoduk o da oturuyodu. Falan neysee aaa baktım bu çocuk mahallede tekrardan hani ara ara görüyodum da bu sefer harbi mahallede her cuma cumaya gidiyor. Neyse ben bundan bi hoşlandım yıllardırda hoşlanıyodum zaten , lise falan hiç görüştüğü biri olduğunu duymadım.
Neyse ya uzatıyorum hep şimdi yaptıklarımı sayayım.
-Annesi parkta oturuyodu annemle gittik tanıştık vs sonra da evlerine çay içmeye gittik çocuk yoktu :/ ( 1 ay uğraştım )
-Çocuk spora gidiyomuş gene mahallede olan bir salon gittim yazıldım. Takip ettim full akşam saatlerinde gidiyo benim o saatlerde gitmem çok mümkün olmuyo ama haftada 2 kez gidiyorum. ( saatleri spor salonunu öğrenmek de 1 ayımı aldı )
Diceksiniz ki bunları yapıyosan neden bizden taktik istiyon sen zaten şaapmışsın. ( ÜFF GENE UZUN OLDU )
Olay şu kii,
O lisede ki eğlenceli çocuk gitmişş, 1 gram gülmüyor 1 kere bile espri falan yapmıyor salonda zoraki selamlaşıyor konuşmamak için yüzüme bakmıyor. Haa bir tek bana değil herkese.
Kimseyle konuşmuyor , gülmüyor. 1dk mola vermden spor yapıyo yaptıktan sonrada hiç durmadan gidiyor. Sordum liseden görüştüğü o dönem yakın olan arkadaşlarına ki onlarla da görüşmüyormuş.
Ketum soğuk birisi olmuş. Napmam lazım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer