Insanlara onları çok sevsem bile seni seviyorum diyemiyorum bunu nasil yenebilirim?

Belki aranızda bunu çok saçma bulacak ya da inanmayacak insanlar olabilir. Anlıyorum fakat bu cidden gerçek bir sorun haline gelmeseydi buraya yazmazdım. Arkadaş çevremi sevgilimi ve ailemi seviyorum. Fakat yıllardır olay buna binince ağzım düğümleniyor ve ellerim terlemeye başlıyor. İlk önce arkadaşlarimdan ve sevgilimden utandigimi düşünürdüm fakat konu ailem olunca bile asla onlara seni seviyorum anne veya seni seviyorum baba diyemiyorum. Ve bu sanırım kendimi bildim bileli böyle. Gerçekten yapmak istiyorum ama ciddiyim çok fazla anksiyete atağı geciriyormus gibi hissettiriyor. Seni seviyorum oldukça basit bir ornek olsa da aynı şekilde romantik bir iltifat etmekte de zorluk çekiyorum. Ama bunun utanma ile ne kadar alakası var bilmiyorum... Lütfen yardım edin bundan nasıl kurtulurum? Bunu yaşayan başka insanlar var mı? Sizce neden oluyor? Gerçekten buna ihtiyacım var...

Insanlara onları çok sevsem bile seni seviyorum diyemiyorum bunu nasil yenebilirim?