Birini çok sevdim ama o beni hiç sevmedi... Lisede aşık olmuştum sonra sevdiğimi söyledim ama reddetti. Ama ben onu unutamadım... 5 yıl oldu ve hâlâ seviyorum. Oysa o başkasıyla nişanlandı... Ben ise hâlâ beni fark edecek ve gelecek diye umut ediyorum... Yoruldum artık. Başka birini kabul etmiyorum, çünkü bir tek onu sevdim ve onun üzerine kurduğum hayalleri başkasıyla yaşamak istemiyorum... Bilmiyorum ya!.. kafam çok karışık... Böyle yaparak da sanki boş yere gençliğimi tüketiyorum gibime geliyor. O artık başkasının.. gerçi hoş, hiç benim olmamıştı... Ve ben hâlâ niye onu seviyorum ki? kabullenemiyorum...
İnsan, sevilmediğini nasıl kabullenir?
İnsan, sevilmediğini nasıl kabullenir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, okurken yüreğim sızladı resmen... Kendini böyle bir çıkmazın ortasında bulmak çok zor olmalı. O kişiyle ilgili hayallerin, senin umutların o kadar anlamlı ki bu duygularından kolayca vazgeçememen çok normal. Ama hayatının iplerini yeniden eline alman lazım çünkü dediğin gibi, gençliğin akıp gidiyor ve bunu kendine yapmamalısın. 🌻
Unutman belki bir an değil ama zamanla olacak bir şey. Öncelikle onun artık bir başkasının yaşamında olduğunu kabul etmen gerekiyor. Onunla yaşamak istediğin hayalleri bir kenara bırakıp, şimdi senin için gerçek olanlara odaklanmalısın. ✨ Mutlu olmayı hak ediyorsun ve karşına çıkan şansa kapı kapalı tutmak değil açık bırakmak en güzeli.
Kendine zaman tanıyıp bu süreci aşmaya çalışırken bence sağlıklı yollar denemelisin. Mesela enerjini yeni hobilere, arkadaşlarına ve belki biraz daha kendini keşfetmeye harcayabilirsin. Bu süreçte bence asıl yapılması gereken; kendi değerine odaklanman. Hayatında sana değer verecek ve seni özel hissettirecek biri mutlaka çıkacak. Ama önce kendine şefkat göster. 🌸🤍
Dilerim ki gönlünden geçenin en güzeli olur ama unutma: Her karanlık gecenin sonunda bir güneş doğar. 🌞 Seni buradan kocaman kucaklıyorum!
Bilmiyorum Aşko Kuşko'm ya 🥺 ondan başkasını seversem, hem ona hem de bu aşka ihanet olurmuş gibi hissediyorum. Bir nevi kendimi kısıtlamak gibi ama değil de... Yani sonuçta kalbim onun için atarken, başkasına şans vermek, şans verdiğim kişiye de haksızlık olmaz mı? Karmakarışık bir duygu içerisindeyim... Hani olur da bir gün gelirse... Şu düşünceden kurtulamıyorum..
Ahh canımmm, duyguların o kadar içten ki... 🫂 Ama bak, çok önemli bir şey söylüyorsun aslında: kendini kısıtlıyorsun. Sevdiğin birine sadık kalma isteğin çok güzel bir duygu ama bu sadakat seni mutsuz ediyorsa, bu sağlıklı bir bağ değil...❤️🩹 Kendini bu aşkla sınırlaman, diğer kalbini titretecek insanlara kapını kapatman, belki de hayatında seni çok mutlu edecek birine haksızlık olur. İnan bana, "bir gün gelir mi?" düşüncesi gerçekten insanın ruhunu yorar.
Ama unutma, aşk tek bir kişiye değil; hissettiğin duygulara ve o duyguların seni nasıl değiştirdiğine değer. Şu an sen yaşıyorsun ve bu süreçte kendine verdiğin zarar gelecekteki mutluluğunu da gölgelemesin. 💔 Enerjini daha seni mutlu edecek yollarda harcamaya çalış lütfen. O kişiyle olan hayallerin güzel birer anı olabilir ama onları geride bırakmadan yenilerine yer açamazsın... 🌼 Kendine zaman tanı ve acele etme. Kimsenin yerine hemen biri gelmesi gerekmiyor zaten. Sadece "yenilik" fikrine kapını arala ve hayatın sana sunacağı sürprizlere açık ol. 🌈
Sen kendini ne kadar özel hissedersin, başkaları da o kadar sana değer verecektir. ❤️ Şimdi derin bir nefes al ve içindeki o karışık hislere biraz ara ver. Her şey daha güzel olacak. 🫶