Erkek arkadaşımın bilgisayarından instagram aramalarına baktım kimse yoktu silmiş sanırım. Ama klavyede "K" harfine basınca ilk sırada dünya kupasında meşhur olan bu kız çıktı. Daha önce baktığı için mi en üst sırada çıktı çok sinir bozucu!

Erkek arkadaşımın bilgisayarından instagram aramalarına baktım kimse yoktu silmiş sanırım. Ama klavyede "K" harfine basınca ilk sırada dünya kupasında meşhur olan bu kız çıktı. Daha önce baktığı için mi en üst sırada çıktı çok sinir bozucu!

Göz zevkine bakmış belli ki Zaten sevgilin bi baktı diye böyle birisi onunla çıkacak değil ya 😄 diğer tarafdan her yerini sergilemiş. Biriylede o çıkmaz Yani dünya kupasında meşhur olmuş Milyonla abaza takip ediyor Nerden tutsan elinde kalır. Özetle görsel zevk derim
Cevap
10Cevap
en azindan mavi tiki olan biri ya siradan dümdüz kizin hesabina baksaydi asko
Bu kızın instasına bakmayan erkek yok takılma fazla
@neolmusyani8 iyi günler, yeniyim de bişey sordum kaldırıldı, erkeklere sormadım uğraşamam onlarla. İlk seni görüp yazdim. Rica etsem mesaj atar mısın
bir zahmet baksın. Kadın Dünya Kupasında kariyer zirvesini yaptı
Senin de g. tünü beğenmiş de sevgili olmuş demek ki. Baktıysa ne olmuş çok abartıyosun
O ne ya sapık gibi. Benim kıyafetlerime karışmasını biliyor
Karışır sana da başkalarının aç aç bakmasını istemiyor demek ki. Seksi bi kadın mısın? Boy kilo kaç
170 63
İyisindir iyi. Spor yapıyo musun?
Yok. Spora gitmemide istemiyor asdfh :D
Ahaha o niye millet g. tüne bakcak diye mi
yaramazlık peşinde demek ki :)
Karşına çıkınca sen de araştırmıssın öyle düşün
Bakilmayacak gibide değil be
İğrenç
Kadın mı yorum mu? 😄
Onun bakması
Yani her erkek bikere bile olsa bakar bakması sana hissettiklerni değiştirmez sonuçta
Geçmiş olsun
Bana gelince sort etek giyemezsin oluyor ama 😤
Kendisi ufak çaplı sapık
Ne zevksizmiş
Baksın
haklı adam :-)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?