Sevgilimle 2 3 gündür aramız kötü ben çok üstüne gittim biraz kıskançlık yaptım vs aramız kötü daha yeni çıkmaya başlamıştık. Eskisi gibi aramıyor çok fazla. Ayrı şehirlerdeyiz bir de. Dün sabah baktım takip ettiği insan sayısı 1 kişi artmış. Baktım bi kız gözüme takıldı. Normal bir kız değil belli profilde yan durmuş iri göğüslü ve bunun sevdiği saç renginde kızın saçı. Kız onu takip etmiyor. şu an kötüyüz diye bir şey demiyorum. Neden o kızı ekledi ki? Güvenmediğimden kızıyordu. İş ev arası gidip geliyorum bir şey yaptığım yok diyordu sinirleniyordu. Kıza arkadaşımdan mesaj attı. Benden öncede ekli miydi yoksa sonradan mı ekledi? Bunu çok merak ediyorum. Kızı arkadaşımdan ekledim dün. Hala kabul etmedi. Biraz ima da bulundum "haklısın güvenmedim sana bir şey yaptığında yoktu kız mız haklısın sorun yok baksanda " falan dedim. Hala kızı silmemiş. Bir ara direk sorsam mı ki yüz yüze gelince. Napmaya çalışıyor anlamadım. Kız buna bakmaz eminim takip etmiyor bile. 5bin takipçisi var kızın.
Erkek arkadaşım instagramdan bir kız eklemiş detay?
Güncellemeler
+1 yıl
O kıza arkadaşımdan mesaj attım bir şey sorucam falan diye ona da cevap vermedi kız. Görmedi de.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
ben direk sorarım böyle şeyleri ima edince olmuyo sor bence dümdüz
Ay yine kıskanıyorsun olmasın ne biliyim. Baya oldu mu kızı ekleyeli (hani benden önce falan) kız yeni mi isteğini kabul etti. Öyle çekici bir profili yok benimkinin zaten dediğim gibi kızın bakacağını sanmam oda sorun değil baksın veya bakmasın önemli olan sevgilimin eklemesi o beni sinir etti. Kızın ne tip fotoğrafları vardır profilden belli. Hayır yani etrafta çok beğenilirim kimse de bunu bana yakıştırmadı. Ama sen git kızıl saç seviyorsun diye bi kızı takip et.
ya oluyosa olsun kıskanacaksın tabi ki normal bi şey bu kendi dediğinle çelişiyosun niye ekledin de
Senden başkada kimse cevap vermedi aynı soruyu dünde paylaştım. Sadece bir cevap geldi arkası gelmedi. Yeniden bu sefer cinsellikte sordum🙄 hem güven bir şey yaptığım yok de kavga edelim ertesi gün bu kız hortlasın. Zaten soğuk soğuk konuşuyoruz birde çok çok yenii ilişkimiz.
işte böyle oluyo biliyorum ben bunları tam da ben yapmam etmem diyen yapıyo sen yine de temkinli ol araştır bakın
Bir de der arkadaşlarıma mı bakıyorsun stalkçı birine dönerim gözünde😀 cool davranıyorum biraz daha. Dün süslendim püslendim story attım. Biraz kıskandı herhalde kimleydin falan zaten bu ara kötü aramız öyle dümdüz konuşuyoruz😑
aynen nasıl yapıyosa sen de öyle yap
Kızı ekledim arkadaştan bir de benim bi sayfam var. Stalk amaçlı kurduğum ordan da ekledim daha kabul etmedi kız. Mesajda gönderdim bi arkadaşımdan ona da dönmedi. Sevgilimin isteğini de çok zaman sonra mı kabul etti ki. Tipine bakmaz bu da fıstık gibi kızım bi bakan bir daha bakar. Ama kalkar başka kız ekler. Ne zaman ekledi onu bi anlasam.
ya muhtemelen hemen kabul etmemiştir çok takma seni sinir etmek için yapıyo bence ☺️
Bende güven problemi var. Daha yeni bir de ilişkinin başında ileri gitmeden birşeyler yaşadık falan. Duygusal bir insanım. Hoşlanıyorum ama onun duyguları ne şu an bilmiyorum o yakınlaşmadan sonra çok üstüne gittim ilgilendiği halde ilgilenmiyorsun falan sanki değişti gibi geldi. Herkesle yaşadığım bir şey değil çünkü. Dünden önceki gün sana karşı olan hislerimi bitme noktasına getirdin dedi bende bitti yani dedim hayır bitme noktasına diye tekrar etti. Ertesi gün de süslendim foto koydum çıktım dışarı. Bazen diyorum güzelim diye mi yanımda. Çünkü benim aradığım fiziksel özelliklerin hiçbiri onda yok. Bu benim için sorun değil. Bayramdan sonra gelecekti hala gelmeyi düşünüyorsa tabi artık eakisi gibi gel de demiyorum sıkıldı demelerimden.
%99 fiziksel özellikler için birlikte oluyorlar zaten çok şaşırma buna çok da umursama
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!