Erkek arkadaşım instagramdan bir kız eklemiş detay?

Sevgilimle 2 3 gündür aramız kötü ben çok üstüne gittim biraz kıskançlık yaptım vs aramız kötü daha yeni çıkmaya başlamıştık. Eskisi gibi aramıyor çok fazla. Ayrı şehirlerdeyiz bir de. Dün sabah baktım takip ettiği insan sayısı 1 kişi artmış. Baktım bi kız gözüme takıldı. Normal bir kız değil belli profilde yan durmuş iri göğüslü ve bunun sevdiği saç renginde kızın saçı. Kız onu takip etmiyor. şu an kötüyüz diye bir şey demiyorum. Neden o kızı ekledi ki? Güvenmediğimden kızıyordu. İş ev arası gidip geliyorum bir şey yaptığım yok diyordu sinirleniyordu. Kıza arkadaşımdan mesaj attı. Benden öncede ekli miydi yoksa sonradan mı ekledi? Bunu çok merak ediyorum. Kızı arkadaşımdan ekledim dün. Hala kabul etmedi. Biraz ima da bulundum "haklısın güvenmedim sana bir şey yaptığında yoktu kız mız haklısın sorun yok baksanda " falan dedim. Hala kızı silmemiş. Bir ara direk sorsam mı ki yüz yüze gelince. Napmaya çalışıyor anlamadım. Kız buna bakmaz eminim takip etmiyor bile. 5bin takipçisi var kızın.

Güncellemeler
+1 yıl
O kıza arkadaşımdan mesaj attım bir şey sorucam falan diye ona da cevap vermedi kız. Görmedi de.
Erkek arkadaşım instagramdan bir kız eklemiş detay?