Sevgilimin hesabinda bi kız ekli. Kız buna dün istek atmış isteği duruyor. Ama sevgilim kızı takip etmeye başlamış. Niye ediyorsun diye sordum yanlışlıkla takip et e basmışımdır çıkarayım dedi. Nasıl yanlışlık olabilir ki inanmalı mıyım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Senin sevgilin samimiyetine inanan olacak olan sensin. Dediği gibi de olmuş olabilir, merak ettiği için de olabilir bilemiyorum.
Benimde başıma geldi kimse de uyarmadı tesadüfen farkettim baktım bu kim tanımıyorum takipten çıkardım.
ama kaldıramıyorum bu durumu dersen ayrıl çocuktan o da kurtulsun sen de
Ya bazen hikayeleri geçerken öneri olarak geliyor ve yanlışlıkla istek atilabiliyor. Ama bu kız dün istek atmış bu da merak edip profiline girmiş bence o yüzden yanlışlıkla oldu demesi saçma geldi
Belki ben çok boşvermiş biriyim ama şunu gördüm hangi taraf olursa olsun kuruntu varsa o ilişki laçkalaşıyor toksikleşiyor. Çok kafana takıyorsan güvenin sarsıldıysa ayrılmak bende en doğrusu. Ha çözerim ilişkimi kurtarırım belki bilmeyerek oldu da diyebilirsin peki bu durumda ileride yine yanlışlıkla bir şey olursa ne olacak? Yine aynı düşünceleri kafana takacaksın sorunlar yaşanacak onu da çözdün yine yine
Yanlışlıkla olmasın dikkat etsin beni üzmesin diyebilirsin ama hepimiz insanız hepimizin dalgın anı olabiliyor
Profiline bakarken belki de oldu ama yari yarıya bi şey bu
Profile baksa bile nasıl bilmeden basabilir. Hadi onu geçtim niye profiline giriyor merak edip. İnanayım mı şimdi
Sen taniyorsun onu çıkarmış zaten takılma
Daha çıkarmadı şu an dersteyim birazdan çıkarırım dedi. merak edip eklediyse Çıkarması bi anlam ifade etmiyo şu an. Gerçekten yanlışlıkla olmuştur umarım sen olsan inanır miydin kosulsuz
Çıkarmak 1 sn ye yani bence bahane derste neyse.. Ben inanmayı tercih ederim başka bi şey yok çünkü yapacak bi kere olduysa ama 2 olursa inanmam meraktan bakmis bence herkes bakar
Olabilir çıkarmış zaten
Derste şu an daha çıkarmadı birazdan cikarcam dedi. Ayrıca yanlışlıkla oldu kısmı kesin doğru mudur
Beyninin içine giremeyeceğimize göre bilemeyiz de her şeye takılırsan böyle yıpranırsın
Niye istek attığını düşünüyorum. Yanlışlıkla demesi sacma geldi sadece. Neyse
Onerilerde falan cikmistir biraz da dikkatsizse takip etmistir istemeden oluyor bazen böyle şeyler
Yalan kulluyen yalan adam kizi ayartip pompaa
Kızın istegini kabul etmemiş duruyor ama kendisi nasıl yanlışlıkla geri istek atmış olabilir. Öyle olması için profiline girip atmış olması lazim ve bu bilinçli yapılır diye dusundum
Bencede bilincli yapailir derhal ayril :)
inan bence
Nasıl yanlışlikla takip ete basmış olabilir saçma geldi
Inanma
İnan.