LÜTFEN OKUYUN ÖZELLİKLE KIZLAR Dünden önceki gece sevgilim bir fotoğraf attı bana (ilk fotoğraf) fotoğrafı çekerken kadın görmesin diye hızlı çekmiş titremiş ve dekorlardan erkek evi olmadığı belliydi bu kadın evi dedim reddetti milyon kez aradım açmadı sonra ağlayarak fotoğraf attı hemen iş yerinin instagram hesabına baktım ve takipçilerde bir kız dikkatimi çekti biyografisinde iş yeri adı ve iki gün öncesinin tarihi vardı kalpli emojiyle ama hesap gizliydi kızın TikTok hesabına baktım ve o ev kızın çıktı daha on gün önce taşınmış canım evim falan yazmış gece 3 den sabah 11 e kadar aradım uyumadım gözümü bile kırpmadım ama sabah instagramda aktif olduğu halde ne aramalara ne mesajlara döndü kıza mesaj attım ama mesaj istekleri kapalıydı sonra beni aradı başta belli etmedim ama dayanamayıp o kızın evinde ne işin vardı dedim yeminler etti ben iş yerinden erkekle gittim o götürdü gizem evde yoktu falan dedi sonra kız tarihi sildi instagram hesabını herkese açtı TikTok hesabını gizledi sevgilim gel otele gidelim kız orada garson gelsin sana hizmet etsin dedi ama kabul etmedim numarasını ver dedim bende yok dedi al o zaman dedim ne diye arican dedi Bu arada kadın dul her instagram hesabında farklı tarih yazan ve Temmuz ayında iki senelik evliliğini bitirmiş Allah affetsin çok çirkin bir kadın ben 22 yaşındayım bir bakanın bir daha baktığı biriyim yani onu bana tercih ettiyse ölsün
Siz böyle bir durumda aldatıldığınızı nasıl ispatlardınız?
Askim Allah rızası için kendine hakaret ediyosun şu an bırak kızda cirkinmis tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş sakin peşinden koşma o erkeğin yüzüne bile bakma yuva yıkanın yuvası olmazmış elbet birgün yasattiklarini yaşayacaklar sen bırak ikisinide ha ben olsam yerinde bir Adanalı olarak döner bıçağıyla güzel hatiralar bırakırdım ama sen hiic bulaşma aşkım üzülme de bence yaa allahindan bulsunlarr
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Otel sevgilimin amcasının adam yaralama olayı oldu diye sevgilim amcalarını yalnız bırakmamak için gitti oraya beş yıldır bana kul köle bir aydır orada duruyo bir haftadır farklılık sezmiştim otele giderim ama amcasına rezil etmek istemiyorum bilmiyorum belki giderim kızı sıkıştırırım zaten kovdurana kadar durmicam çünkü otel sahibinin eşi manyak kıskanç ve beni çok seviyo o kadının böyle iki günlük adamı eve attığını bilse kocasıyla yan yana bırakmaz
Söyle kız valla böyle bacım hakettiği şeyler bunlar şöyle bişe olursa ara amcalarimdan hediye döner bıçağıyla dograrim hepsini arkanda ben varım asko elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak askom.
Kız olayın ertesi günü hikayesine acil iş arıyorum şu an hastayım iyileşince başlıcam yazmiş sevgilime neden işten ayrıldı diye sordum hastayım diye işe gitmiyordu amcam kovdu dedi kafam çok karışık ispatlayamadığım için beş senemi çöp etmek istemiyorum evlilik arefesindeyiz keşke kız evet benimle aldattı dese de terk edip rahatlasam bir haftadır uyku uyuyamıyorum
Yani senin sevgilin hasta oldu diye kız ise mi gitmemiş daha bunu kanitlamana ne gerek var besbelli aldatmış işte ya git kızı bul kızla konuş yanında bir arkadadinla sikistir iyice ya da kimseye bir şey ispatlamana gerek yok sen ne gorduysen odur kime ne ispatlicaksin ki ikisinide bırak daha hayır gelmez o adamdan
Valla dedektif gibi kadın helal olsun. Tebrikler adına üzüldüm yapılması gerekeni yapmışısin fazlasıyla
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Resmen iliklerime kadar hissettim yaşadığın duyguları çünkü birebir aynısını yaşadım çok kötü bi durum Allah sabır versin 🥺
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dün bütün gün yemek yemedim bugün sadece bir elma yedim midem almıyo kıza mesaj attım dönmüyo kesin sevgilim uyardı seviyorum seninle olmak hataydı falan demiştir yoksa kız öfkesinden bile olsa mesaja dönerdi hadi günü birlik ilişki o yüzden kız bana bulaşmıyor desem o zaman biyografiseki iki günlük tarih neyin nesiydi
Valla bilemiyorum canım ama başlı başına onun evine gidip içkili masa kurması tamamen yanlış ve ayıp gerçekten sen onun sevgilisisin sevdiği kadınsın nasıl böyle bir ihanette bulunabilir
Zaten kadının evinde kalması hata bence neden niçin? bu saatten sonra hep şüpheyle yaklaşırsın ben uzaklaş o kişiden
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kadın mesaj isteklerini açmış sevgilimin dünden önceki gün neden senin evindeydi yazdım 30 dk önce bakalim cevap verecek mi Bana kalırsa sevgilim gece yanında ağladığında kadın birini sevdiğini anladı ve dün de sevgilim ona bence uyarıyı verdi kadın muhtemelen mesajıma dönmeyecek eğer tarih atmasa amaçları takilmak dicem ama kadın da herkesle tarih atmış şimdiye kadar belki de erkeğe bak sen teksin mesajı verip elde tutmaya çalışıyor
Ya simdi aldatilmissin buyuk ihtimalle. Ama Kimler kimler aldatiliyo. Yok ben cok guzelim o cok cirkin onu bana tercih ettiyse olsun falan. Iste boyle bu sismis egonu patlativermisler 😂😂😂
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şişmiş ego değil gizli hesabım seni tanımıyorum sen beni tanımıyorsun eğer yazmasam aklınızda seksi bir kadın canlanabilirdi ya da beni çok çirkin düşünüp adam eğlenmek istemiş ya da onu seçmiş diyebilirdiniz ben ve o kadın aynı mekana girsek içerideki on kişinin onu da bana kitlenir ikimiz bir masada konuşsak herkes beni dinler çünkü tiktokları zekasını belli ediyor 32-33 yaşında en az ama aşırı aşırı aptal bir tip
Bir hafta önce hissetmiştim olayın olduğu gün de arkadaşıma galiba aldatılıyorum dedim sen hissettiysen doğrudur geçmiş olsun dedi hissetme nedenim de sevgilimin beni günde 50 kez ararken 40 kez araması günde beş kez seni seviyorum derken 4 e düşürmesi hahahaha