Siz böyle bir durumda aldatıldığınızı nasıl ispatlardınız?

LÜTFEN OKUYUN ÖZELLİKLE KIZLAR Dünden önceki gece sevgilim bir fotoğraf attı bana (ilk fotoğraf) fotoğrafı çekerken kadın görmesin diye hızlı çekmiş titremiş ve dekorlardan erkek evi olmadığı belliydi bu kadın evi dedim reddetti milyon kez aradım açmadı sonra ağlayarak fotoğraf attı hemen iş yerinin instagram hesabına baktım ve takipçilerde bir kız dikkatimi çekti biyografisinde iş yeri adı ve iki gün öncesinin tarihi vardı kalpli emojiyle ama hesap gizliydi kızın TikTok hesabına baktım ve o ev kızın çıktı daha on gün önce taşınmış canım evim falan yazmış gece 3 den sabah 11 e kadar aradım uyumadım gözümü bile kırpmadım ama sabah instagramda aktif olduğu halde ne aramalara ne mesajlara döndü kıza mesaj attım ama mesaj istekleri kapalıydı sonra beni aradı başta belli etmedim ama dayanamayıp o kızın evinde ne işin vardı dedim yeminler etti ben iş yerinden erkekle gittim o götürdü gizem evde yoktu falan dedi sonra kız tarihi sildi instagram hesabını herkese açtı TikTok hesabını gizledi sevgilim gel otele gidelim kız orada garson gelsin sana hizmet etsin dedi ama kabul etmedim numarasını ver dedim bende yok dedi al o zaman dedim ne diye arican dedi
Bu arada kadın dul her instagram hesabında farklı tarih yazan ve Temmuz ayında iki senelik evliliğini bitirmiş Allah affetsin çok çirkin bir kadın ben 22 yaşındayım bir bakanın bir daha baktığı biriyim yani onu bana tercih ettiyse ölsün