Evlenince benim evimde oturacağız, kira ödeme derdimiz olmayacak. Eşimden kira gibi para istemem ayıp olur mu, sonuçta gelirim kalmayacak?

Gizli Üye

Şimdi biz önümüzdeki yaz evlenicez ve benim kendime ait kirada bir dairem var kira masrafımız olmasın diye kiracıyı çıkarıp biz oturucaz. Fakat şimdi benim evimde oturmaya başlayınca benim kira gelirim kesilecek hiç param olmucak hem bende bundan dolayı hemde kira masrafımızın olmamasından dolayı eşimden her ay 2-3 bin TL para istesem ayıp olur mu? En azından kendi kişisel ihtiyaçlarımı karşılayabilmek için mutfakta birsey eksilince alabilmek için

Ayıp olmaz çünkü onu kira ödemekten kurtarıyorsun.
Ayıp olur çünkü eşin olacak artık.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
2 ay
ARKADASLAR BEN BANA KİRA OLARAK VER DEMİCEM Kİ EVDE BİZ OTURUCAZ DİYE EVDEN KİRACI ÇIKTI BU SEBEPLE BENİM GELİRİMDE KESİLDİ ONDAN DOLAYI KİŞİSEL İHTİYAÇLARIMI KARŞILIYABİLMEM İÇİN BANA HER AY BELLİ BİR MİKTAR PARA VERİRSİN DİCEM YANİ ÇÜNKÜ BENİM KARŞIMDAKİ ADAM BEN ONA BUNU SÖYLEMEZSEM AKLINA GELİP PARA FALAN VERMEZ
Güncellemeler
2 ay
Adam ben kira ödeyemem diyor ya herseyi çok biliyormuş gibi konuşmayın fedakarlık yapmaya çalışıyorum sırf kira ödeyemem diyor diye cebinden bir kira olmuş şimdi 10bin TL bu para onun cebine kalsın diye benim evime girelim oturalım diyorum ama ben böyle yaptığımda da benim gelir kaynağım kesiliyor o yüzden en azından 10bin TL cebimize kalıcak ya o da bana bu 10bin tlden 2-3bin TL versin ki bende ihtiyacımı karşılıyım diyorum olay bu yani
Evlenince benim evimde oturacağız, kira ödeme derdimiz olmayacak. Eşimden kira gibi para istemem ayıp olur mu, sonuçta gelirim kalmayacak?
103 Cevap